Opublikowano 28 czerwca 20195 l Nowa-stara beta, quest z Jagras ma szansę na spawn Nargi, narazie zabiłem już chyba z 10 Jagrasów i ciągle ani widu Nargi, już się odechciewa...
Opublikowano 2 lipca 20195 l Powraca Barioth https://www.gameinformer.com/exclusive-video/2019/07/02/exclusive-bariothbanbaro-turf-war-gameplay-in-monster-hunter-world Fajnie, lubiłem gościa.
Opublikowano 11 lipca 20195 l Kolejny trailer, a w nim: Glavenus, gorące źródła w nowym hubie, sub Odogarona i Anji oraz Uragaan oblepiony wybuchowym śluzem.
Opublikowano 27 lipca 20195 l Postaram się Meanwhile- zaczął się festyn letni i są wszystkie eventy dostępne, postanowiłem więc trochę porobić i będę kontynuował, bo bynajmniej nie skończyłem gry z platyną (korony [*]), brakowało mi misji na arenie z Rzygu-Rzygusiem, po której skończeniu dostałem arenę z apex predatorami z czterech lokacji. Po ubiciu załączył mi się chyba najtrudniejszy quest w tej grze: Trochę jednak porobię rzeczy do tego września, jakieś fajne bronie do upgradeowania na granku przygotuję i może zbroję jakąś, bo chociaż to co jest spełnia zadanie, to chyba wypada jakąś mieć z arch-tempera... Zobaczymy. A przy okazji, nowy subspecies: Spoiler plus, wg komentarzy na fanpeju mhw, na comic conie zateasowano podgatunki Pukeia, Tobiego i Paoluma
Opublikowano 28 lipca 20195 l Polecam event z wielkim jagrasem. Rzyga kamieniami i mozna za jednym podejsciem z 40 blyskotek zebrac. Ja zrobilem sobie w koncu zbroje z zoraha gamma.
Opublikowano 8 sierpnia 20195 l @devilbot ty siedzisz w temacie dodatku - przewinęła mi się ta lista potworów z Iceborne które były zapowiedziane/teasowane na ten moment, zerkniesz czy rzeczywiście tyle na ten moment zapowiadali? 1- Banbaro 2- Beotodus 3- Velkhana 4- Nargacuga 5- Tigrex 6- Barioth 7- Glavenus 8- Acidic Glavinus 9- Fulgur Anjanath 10- Ebony Odogaron 11- Tobi-Kadachi Subspecies 12- Paolumu Subspecies 13- Pukei-Pukei Subspecies 14- Shrieking Legiana 15- Brachydios 16- Valstrax 17- Lagiacrus 18- Zinogre 19- Gore Magala 20- Seregios 21- Fatalis
Opublikowano 8 sierpnia 20195 l @XM. Zgadza się tylko, że te: 16- Valstrax17- Lagiacrus18- Zinogre19- Gore Magala20- Seregios21- Fatalis Nie są potwierdzone na 100, a na 99% ale znajdują się na tym obrazku co wyciekł dawno temu a jak wiadomo na razie wszystko z tego arta się sprawdza: Spoiler Ktoś kiedyś dał leaka, że Iceborne ma pod względem contentu dorównać a nawet przewyższyć podstawkę i chyba tak będzie.
Opublikowano 11 sierpnia 20195 l Autor To iceborn nie ma podstawki? Jak to ma działać na płycie? Bede raz jedna raz długa płyte wkladac? Czy wystarczy zainstalowana podstawka i potem jechane na iceborn? https://www.ultima.pl/ct/playstation-4/gry/akcja/monster-hunter-world-iceborne-master-edition Cytat *Monster Hunter World: Iceborne wymaga podstawowej gry Monster Hunter: World. Edytowane 11 sierpnia 20195 l przez Shen
Opublikowano 11 sierpnia 20195 l Są lepsze źródła informacji niż sklep Ultima. Edycja Master edition to podstawka + dlc na płycie.
Opublikowano 11 sierpnia 20195 l Autor Dzieki. Gdyby ktos sie rozgladal, to tutaj jest spoko cena. https://www.shopto.net/en/ps4mo80-monster-hunter-world-iceborne-p113296/
Opublikowano 11 sierpnia 20195 l Wszystkie polskie sklepy mają ten opis, że wymaga podstawowej wersji gry, a jest to opis przy wersji Master. Już np amazon ma prawidłowo: Polskie sklepy jak widać głęboki ciemnogród wciąż jeżeli chodzi o gry każdy kopiuje od każdego. Żeby nie było oficjalna strona Capcomu: Edytowane 11 sierpnia 20195 l przez devilbot
Opublikowano 11 sierpnia 20195 l 40 minut temu, Shen napisał: Dzieki. Gdyby ktos sie rozgladal, to tutaj jest spoko cena. https://www.shopto.net/en/ps4mo80-monster-hunter-world-iceborne-p113296/ Chciałem paypalem zapłacić i w ogóle taka opcja nie pojawia się, a niby można. Przy preorderach nie można czy co?
Opublikowano 12 sierpnia 20195 l Autor Placilem paypalem chwile przed napisaniem posta, wiec nie wiem o co chodzi. @XM.
Opublikowano 26 sierpnia 20195 l W ten weekend jest beta na ps4, w której można upolować Velkhanę, na Xone od 2 do 5 września
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Ten na końcu to nowy wodny elder dragon: Spoiler Za zinogrem na trailrze jakaś nowa lokacja. Prawdopodobnie tzw: "Guiding Lands" generowane losowo lokacje, albo i nie które możemy zwiedzać i podnosić im poziom coś jak levelowanie guild questów w 4U ale to tylko domysły na podstawie wycieku achivmentów. Edytowane 29 sierpnia 20195 l przez devilbot
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Wziąłem już preordera także będziemy męczyć. Próbowałem wielokrotnie do MH:W wrócić, ale już nie było frajdy. AT dragony to żaden fun dla mnie. Ten złoty co ucieka też wkurzający. Brakuje mi więcej walk w stylu Nerg. Zero jakiś wnerwiających gimmicków (do ciebie mówię Kusha) tylko czysta adrenalina. Mam nadzieję, że w Iceborne będzie więcej tego typu potworów no i że zbierze się jakieś fajne sety, żeby w końcu kiedyś zrobić te dostępne AT PS: Chyba się przerzucę na longsworda Edytowane 29 sierpnia 20195 l przez estel
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Trwa beta dla wszystkich przez weekend do ubicia jest potwór z okładki czyli lodowy elder dragon Velkhana. W dniu 29.08.2019 o 18:19, estel napisał: Chyba się przerzucę na longsworda Normalka jak każdy bo to najpopularniejsza broń - noob weapon. Chociaż niektórzy ( @Kazub ?) twierdzą, że ma głębię i jest skillowa
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Jest jakies info o pre-load? Bo pewnie paredziesiat giga tego bedzie
Opublikowano 1 września 20195 l Jakby ktoś chciał wcześniej Nargę ubić, to musicie wymaksować jagrasowe scoutfliesy parę razy(mi 3 razy wystarczyło) i w opisie questa pojawi się info o tajemniczym potworze, wtedy lecicie do północno-zachodniej lokacji(na dolnej części mapy) i w końcu się pojawi tam Velkhanę jutro na poważnie ogarnę, chociaż to ograniczenie do 15 minut trochę słabe.
Opublikowano 3 września 20195 l W dniu 30.08.2019 o 20:59, devilbot napisał: Trwa beta dla wszystkich przez weekend do ubicia jest potwór z okładki czyli lodowy elder dragon Velkhana. Normalka jak każdy bo to najpopularniejsza broń - noob weapon. Chociaż niektórzy ( @Kazub ?) twierdzą, że ma głębię i jest skillowa tak twierdze a umiem grac praktycznie kazdą bronią poza hornem. po iceborne ta bron bedzie jeszcze ciekawsza. LS nie jest najpopularniejszą bronią bo jest nalatwiejszy w obsludze i skuteczne granie nim wymaga czegos wiecej niz klepanie tego samego loopa. GS - aerial albo TCS, CB - ladowanie fiolek i super amp. LS ma wiecej finezji i dobre granie nim daje mase funu. Generalnie twierdzenie, że LS jest prosty to popularna noobowska opinia wynikająca z braku pojecia jak dobrze mozna tą bronią grać. long story short - LS jest jak ogry ktore sa jak cebula - ma warstwy BTW. najpopularniejszą postacią w tekkenie jest bryan, który jest jedną z najbardziej wymagających postaci Edytowane 3 września 20195 l przez Kazub
Opublikowano 3 września 20195 l LS jest popularny też dlatego, że po prostu fajnie wygląda zarówno sama broń jak i ruchy. Sam znam 2 osoby które grają tym z tego powodu 7 godzin temu, Kazub napisał: BTW. najpopularniejszą postacią w tekkenie jest bryan, który jest jedną z najbardziej wymagających postaci Jakieś stare info, chyba, że chodzi ci o Tekkena 5?