Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Metroid Prime 4

Featured Replies

Opublikowano

Ja bym nie obraził się na remaster MP3 bo nigdy nie grałem. Mialem Wii ale dość szybko się pozbyłem konsoli bo nie moglem zdzierżyć tego sterowania wiilotem (nie mówiąc nawet o pasciarkim obrazie na LCD).

• Odpowiedzi 555
  • Wyświetleń 62 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zwyczajna opłata radiowo-telewizyjna za korzystanie z odbiornika w pojeździe, dlaczego jesteście zdziwieni?

• Zaraz, co ku'rwa?

• Ponad 4h za mną Dalej mocno liniowo w lokacjach Dość częste walki z mini bossami/bossami, fajnie zrealizowane Kolega obecnie campi w bazie i chwała Bogu bo jest tragiczny Design top Muza ekstra

Opublikowano

Pograłem dziś dłużej i kurde w porządku jest ta gierka. Dostałem dokładnie to czego się spodziewałem(MP dla mnie zawsze był po prostu spoko, żaden mesjasz).
Tak jak z pokemonami ZA trudno nie zauważyć, że jest to po prostu gra robiona na switcha 1 z patchem do switcha 2.

Tego chłopa to prawie w ogóle nie ma, więc klasycznie gównoburza internetowa rozdmuchana do rozmiarów apokalipsy. Zadzwoni z raz na godzinę powiedzieć ze 2 zdania przez telefon i tyle.

Z rzeczy absolutnie chujozowych to ta pustynia to jest jakiś kurwa nieśmieszny żart i jakby ją nawet nie przerobić tylko fundamentalnie wyjebać na śmietnik to gra by pewnie dobijała do 90 na meta xd
Retro to pewnie ukrywali to przed pokazaniem japończykom, bo taki Miyamoto to jakby to zobaczył to by wstał i wszystkim w tym studiu zasadził solidnego ojcowskiego racucha w potylice.

Opublikowano

Ponad 4h za mną

• Dalej mocno liniowo w lokacjach

• Dość częste walki z mini bossami/bossami, fajnie zrealizowane

• Kolega obecnie campi w bazie i chwała Bogu bo jest tragiczny

• Design top

• Muza ekstra

• Nie ma amiboo nie ma muzy jadąc motorem

• Oprawa robi miejscami wrażenie

• 60/120fps sztywniutkie

• Pustynia jest fatalna zarówno wykonaniem jak i sensem (choć mniemam że w założeniu uznali że współczesne pokolenie woli taki hub niż backtracking po lokacjach w drodze do windy)

• Kolega zbyt często sam nas naprowadza co robić, nawet na pustyni zadzwoni przez codek by powiedzieć gdzie jechać xdd

• Rzadko rozmieszczone pokoje z save, choć widzę że mimo to gra sama robi autosave w wybranych momentach

Opublikowano

Czy granie z odpietymi joy conami i używanie prawego jako myszki do celowania, ma ogóle sens? Majk coś o tym wspomniał w recenzji.

Edytowane przez Manor

Opublikowano

Sprawdzałem i dla mnie zbędny ficzer tylko żeby na chwilę sprawdzić. Przesuwanie po stole tego ustrojstwa w trybie myszki to męczarnie a nie granko przed konsolą. Chociaż żonie udzielił się świąteczny nastrój, więc przynajmniej tak można sobie złapać za myszkę leo

Edytowane przez Plackus

Opublikowano

Empik dostarczył dzień później ale jako starzec nie zwracam uwagi na jednostki czasu poniżej tygodnia.

Gierka bardzo spoko, po 2h jestem zadowolony. Oprawa mi się podoba. Jest płynnie. Gram na OLEDziaku. Na żywo wygląda lepiej niż na YT. Nieco archaiczna rozgrywka nie jest dla mnie problemem.