Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ja bym nie obraził się na remaster MP3 bo nigdy nie grałem. Mialem Wii ale dość szybko się pozbyłem konsoli bo nie moglem zdzierżyć tego sterowania wiilotem (nie mówiąc nawet o pasciarkim obrazie na LCD).
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Pograłem dziś dłużej i kurde w porządku jest ta gierka. Dostałem dokładnie to czego się spodziewałem(MP dla mnie zawsze był po prostu spoko, żaden mesjasz).Tak jak z pokemonami ZA trudno nie zauważyć, że jest to po prostu gra robiona na switcha 1 z patchem do switcha 2.Tego chłopa to prawie w ogóle nie ma, więc klasycznie gównoburza internetowa rozdmuchana do rozmiarów apokalipsy. Zadzwoni z raz na godzinę powiedzieć ze 2 zdania przez telefon i tyle.Z rzeczy absolutnie chujozowych to ta pustynia to jest jakiś kurwa nieśmieszny żart i jakby ją nawet nie przerobić tylko fundamentalnie wyjebać na śmietnik to gra by pewnie dobijała do 90 na meta xdRetro to pewnie ukrywali to przed pokazaniem japończykom, bo taki Miyamoto to jakby to zobaczył to by wstał i wszystkim w tym studiu zasadził solidnego ojcowskiego racucha w potylice.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ponad 4h za mnąDalej mocno liniowo w lokacjach Dość częste walki z mini bossami/bossami, fajnie zrealizowaneKolega obecnie campi w bazie i chwała Bogu bo jest tragicznyDesign topMuza ekstraNie ma amiboo nie ma muzy jadąc motoremOprawa robi miejscami wrażenie 60/120fps sztywniutkiePustynia jest fatalna zarówno wykonaniem jak i sensem (choć mniemam że w założeniu uznali że współczesne pokolenie woli taki hub niż backtracking po lokacjach w drodze do windy)Kolega zbyt często sam nas naprowadza co robić, nawet na pustyni zadzwoni przez codek by powiedzieć gdzie jechać xddRzadko rozmieszczone pokoje z save, choć widzę że mimo to gra sama robi autosave w wybranych momentach
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Czy granie z odpietymi joy conami i używanie prawego jako myszki do celowania, ma ogóle sens? Majk coś o tym wspomniał w recenzji. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Manor
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Sprawdzałem i dla mnie zbędny ficzer tylko żeby na chwilę sprawdzić. Przesuwanie po stole tego ustrojstwa w trybie myszki to męczarnie a nie granko przed konsolą. Chociaż żonie udzielił się świąteczny nastrój, więc przynajmniej tak można sobie złapać za myszkę Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Plackus
Opublikowano 21 minut temu21 min Empik dostarczył dzień później ale jako starzec nie zwracam uwagi na jednostki czasu poniżej tygodnia.Gierka bardzo spoko, po 2h jestem zadowolony. Oprawa mi się podoba. Jest płynnie. Gram na OLEDziaku. Na żywo wygląda lepiej niż na YT. Nieco archaiczna rozgrywka nie jest dla mnie problemem.