Opublikowano 19 września 20186 l Dobra trudno, te 17 zł na roku stracę i przetestuję czy coś się zmieni. Kto szuka członka rodziny do adopcji? ;p I HATE YOU NINTENDO!
Opublikowano 19 września 20186 l Na jakiej zasadzie ta rodzina dziala? Ktoś dodaje moje konto u siebie i tyle? To ja poproszę.
Opublikowano 19 września 20186 l glowa rodziny dodaje na https://accounts.nintendo.com/family pozostałe konta, głowa rodziny kupuje rodzinny online, wszyscy sie ciesza
Opublikowano 19 września 20186 l CHORA CENA !!111 17zl za takie nic? 20 minut temu, szurubur napisał: Dobra trudno, te 17 zł na roku stracę i przetestuję czy coś się zmieni. Kto szuka członka rodziny do adopcji? ;p I HATE YOU NINTENDO! XD
Opublikowano 19 września 20186 l Spokojnie zbierzecie sobie trzecią rodzinę ze wszystkich chętnych. Ty, Raptor, MichAelis, bulaxy82, szurubur, bartiz, jeszcze dwójka i macie komplet. Jeden tylko musi kupić opcję roczną dla całej rodziny i pozapraszać pozostałych na wolne sloty.
Opublikowano 19 września 20186 l 14 minut temu, Rayos napisał: i ja jestem jej głową :gayos2: Z takiego domu dzieci normalne nie będą
Opublikowano 19 września 20186 l @ raven, rayos pytanko najpierw trzeba zaprosić ,,rodzinkę,, i dopiero kupić pakiet rodzinny , czy to nie ma znaczenia ?
Opublikowano 19 września 20186 l myślę, że nie ma znaczenia, raven mial 6 osob w rodzinie, kupil online i potem doszly kolejne 2 i wszyscy maja online :-).
Opublikowano 19 września 20186 l Komplet zebrany. -Bartiz -Ins -Grabek -Dante -MichAelis -szurubur -Raptor Edytowane 19 września 20186 l przez bulaxyz82
Opublikowano 19 września 20186 l Jak coś jestem chętny na cebulkę Podobno nawet jest jakiś game sharing, ale gra może być odpalone tylko na jednym koncie w danym momencie czy coś w tym stylu.