Opublikowano 7 września 20177 l Hobbistycznie fotografia mody. Słyszałem też o branży piekarsko-cukierniczej.
Opublikowano 7 września 20177 l Nie wiem, czy Ściera by chciał, aby o tym mówiono, ale z żoną pracuje w redakcji pewnego pisemka. Ciekawe jak to jest, pracować z żoną, a po powrocie do domu... żona
Opublikowano 10 września 20177 l Roger może jakaś recka dla Walkiewicza? Sposób jaki postrzega gry jest mega interesujący, ciekawe jakby się to sprawdziło w jakiejś recenzji.
Opublikowano 10 września 20177 l Od czasu do czasu kupuje psx e w formie PDF. Mysle, ze trzeba sie cieszyc z tego, ze ktos w ogole przejal ten interes. Nie ma co narzekac. Dla ROGERA mam tylko jedno slowo. RESPECT
Opublikowano 10 września 20177 l Roger może jakaś recka dla Walkiewicza? Sposób jaki postrzega gry jest mega interesujący, ciekawe jakby się to sprawdziło w jakiejś recenzji A pamiętacie jaki był hejt jak zaczął pisać z Myszqiem a potem go zastąpił?
Opublikowano 11 września 20177 l Bo Stara Gwardia itd. Może z reckami filmów u Myszaqa nie było źle, ale recenzje niektórych gier to była katastrofa. Ja do dziś nie przeczytałem tej recki San Andreas na kilka stron. Pisanie z pierwszej osoby o grze to jeden z gorszych pomysłów na recenzje, podobnie było z Bully itd.
Opublikowano 11 września 20177 l Jak się miało 13 lat, to teksty Myszaqa były śmieszne. Potem już trochę mniej.
Opublikowano 11 września 20177 l Bo Stara Gwardia itd. Może z reckami filmów u Myszaqa nie było źle, ale recenzje niektórych gier to była katastrofa. Ja do dziś nie przeczytałem tej recki San Andreas na kilka stron. Pisanie z pierwszej osoby o grze to jeden z gorszych pomysłów na recenzje, podobnie było z Bully itd. No to trochę straciłeś, przecież ta recka to majstersztyk. "Brakuje tylko możliwości podpalenia świni i przegonienia jej przez centrum handlowe", no kultowe teksty mej młodości
Opublikowano 11 września 20177 l Co kto lubi, dla mnie, wówczas 10-latka było to strasznie odpychające i mam tak do dziś jak widzę wszelkie eksperymenty w recenzjach. Także czasy młodości czy też nie, bez znaczenia dla mnie. Myszaq pisał tak sobie, przede wszystkim chaotycznie i chyba do dziś tak jest.
Opublikowano 11 września 20177 l Dla współczesnego mnie dalej czyta się to świetnie, nie spinam się o superpowagę w życiu więc i takie luźne teksty gładko mi wchodzą. Aż odświeżę tego klasyka
Opublikowano 11 września 20177 l Tez uważam, ze MyszaQ pisał bardzo w porządku wtedy kiedy pismo czytałem czyli około 2002. Rogera pamietam jak około 2003 miał swój portal o konsolach (ktoś pamięta nazwę?). Z tych lepszych l zgredow to jeszcze Gamera pamietam i jego uwielbienie do gier samochodowych. Good ol' days... A najnowsze ekstrima kupie dzisiaj, ciekaw jestem jak bardzo to wszystko sie zmieniło na przetrzebi lat.
Opublikowano 11 września 20177 l Możliwe, kojarzę tylko jako przystojnego mężczyznę obracającego się na ulicy za jakąś maniurą Edytowane 12 września 20177 l przez Bzduras
Opublikowano 12 września 20177 l Hejt hejtem na HIVa, ale artykuł o grach F2P i Low Price walnął całkiem spoko. Na początku myślałem, że to tekst Dżujo, a tu niespodzianka.
Opublikowano 12 września 20177 l HIV pisze dobre teksty tylko w negatywnym kontekście, jak na coś narzeka to wtedy jest okej. Z kolei jak się jara czymś, jakąś nową grą pokroju call of duty czy need for speed to nie da się czytać tego bełkotu.
Opublikowano 12 września 20177 l Fajny numer, dużo ciekawych artykułów. Od reszty odstaje HiV - jego recka Agents of Mayhem to nieśmieszny żart, z LawBreakers niewiele lepiej (tutaj też chyba błąd redakcji, bo ta gra nie wyszła na XOne). Pamiętam, że na początku roku Rozbo przygotował na dwie strony playtest Halo Wars 2, a w następnym numerze tyle samo miejsca zajęła recka HiV-a. Tekst Piotra dużo lepiej funkcjonowałby jako finalna recka.
Opublikowano 13 września 20177 l Czy wersja Fify z gamescom rozni sie od dema jakie wczoraj sie pojawiło? Bi albo od targow przyspieszyli gre z x3, albo pan Gruszczyk powinien miec dozywotni zakaz pisania o piłkach. To jest wolny kur.wa gameplay? Prosze poczytaj sobie co ludzie pisza na forum lol Edytowane 13 września 20177 l przez Szakalek
Opublikowano 13 września 20177 l Czy wersja Fify z gamescom rozni sie od dema jakie wczoraj sie pojawiło? Bi albo od targow przyspieszyli gre z x3, albo pan Gruszczyk powinien miec dozywotni zakaz pisania o piłkach. To jest wolny kur.wa gameplay? Prosze poczytaj sobie co ludzie pisza na forum lol Nie wiem jak FIFA, ale np. z Pro Evo jest w tym roku tak, że rozgrywka w demie była wolniejsza, a ta z pełnej wersji przypomina już poprzednią odsłonę. W przypadku serii Konami beta i demo bardzo często różnią się od finalnej wersji. Czasami in minus niestety. Edytowane 13 września 20177 l przez Roger