Opublikowano 4 października4 paź W dniu 3.10.2025 o 11:49, D.B. Cooper napisał(a): mnie pół roku nie było w domuTo plus nick plus wakacje na Cyprze
Opublikowano środa o 22:295 dni Ale nudne i jednocześnie schizowe te wszystkie opowieci tatków.Ja jebie, masz dziecko i musisz mieć oczy 360 stopni, żeby nie wpadło do szamba.Całe szczęście moje wszystkie córeczki i synki są jeszcze w postaci płynnej. Edytowane środa o 22:315 dni przez MarekCol
Opublikowano środa o 23:225 dni Mój syn ma 13lat i wchodzi w tą fazę że już coś tam piłką się interesuje, najbardziej lubi FC Liverpool a to ozacza ubrania markowe, w byle czym nie będzie chodził. Poza tym klocki lego zwierzaki i w zasadzie tylko zwierzaki z klocków, kolekcja niemal tak pokaźna jak moja figurkowa. Granie na konsoli od początku było fuj choć troszkę grał w różne klikadełka ale za to PC i tablet są master race
Opublikowano środa o 23:275 dni 56 minut temu, MarekCol napisał(a):Ale nudne i jednocześnie schizowe te wszystkie opowieci tatków.Ja jebie, masz dziecko i musisz mieć oczy 360 stopni, żeby nie wpadło do szamba.Całe szczęście moje wszystkie córeczki i synki są jeszcze w postaci płynnej.Tego nie ogarniesz, podobnie jak ja dopóki sami nie stalibyśmy uczestnikami rodzicielstwa.
Opublikowano środa o 23:325 dni 7 minut temu, SebaSan1981 napisał(a):[...]najbardziej lubi FC Liverpool[...]Rozważałeś kiedykolwiek okno życia?A później samobójstwo?
Opublikowano środa o 23:355 dni 1 minutę temu, MarekCol napisał(a):Rozważałeś kiedykolwiek okno życia?A później samobójstwo?W sensie czemu? Że Liverpool?Gdyby kibicował np Ałanii Władykaukaz to też bym się cieszył, byłoby tylko trudniej o koszulki i gadżety klubowe
Opublikowano środa o 23:395 dni No entuzjaści Liverpoolowskiej strony Merseyside nie są zazwyczaj tak cywilizowani jak Twoja osoba.
Opublikowano niedziela o 20:451 dzień Kiedyś pytałem o zegarek dla dzieciaka i Garmin ma fajną opcję teraz i widzę, że ich abonament jest już dostępny w Polsce ale chyba poczekam z czymś takim jeszcze ze 2-3 lata bo jednak dać dzieciakowi zegarek za prawie 1300zl to spore ryzyko.https://www.garmin.com/pl-PL/p/1815501/#overview
Opublikowano wczoraj o 06:46 1 dzień Niestety przy takich zegarkach albo abonament albo swoja simówka
Opublikowano wczoraj o 07:55 1 dzień Ale na co jest ten abonament? Zatrzymalem sie w momencie kiedy zegarki odmierzaly czas i budzily. Rozumiem ze tam jest teraz maly komputer jednak nie wiem za co trzeba doplacac. To jak w thermomixie, ze musisz wykupic pakiet z przepisami?
Opublikowano wczoraj o 07:57 1 dzień Można z niego dzwonić i ma opcję lokalizacji, czyli płacisz za rozmowy i dane internetowe do lokalizacji. Reszta to w sumie dodatek, pewnie jakieś gierki itp.
Opublikowano wczoraj o 07:59 1 dzień Co za czasy, nie można już legalnie oglądać Twojego Weekendu za budynkiem trafostacji bo stary Ci wjedzie z systemem lokalizacji.
Opublikowano wczoraj o 08:06 1 dzień Żeby to zrobić trzeba wyjść z domu a z tym u większości dzieciaków co raz gorzej.