Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 9 minutes ago, oFi said:Nie ma lekko. Musisz się nauczyć więcej grać i mniej spać.Ja czasem śpię na stojąco jak czekam rano aż jajka się zrobią na miękko. Ale gry same sie nie przejdą, a platyny same się nie wbiją.Na tym polega odpowiedzialność.To u mnie bedzie prosciej, bo juz tylko na Switchu pykam i wzdycham do gameplayow z PSXa
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Nie po to tyle się czlowiek poświęca by później mieć garba od switcha i gry puszczone na low detalach albo wręcz ziemniaczych.Powodzenia na szlaku mogę tylko życzyć. Trzeba się przestawić i wychodzi na to, że jeszcze więcej gier się ogrywa niż wcześniej, bo wjeżdża motywacja.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 35 minutes ago, Bud said:Ktos podniesie na duchu dzielac sie swoja historia sukcesu? Mieszkamy z zona sami poza PL, nasz mlody 3 lata i juz, juz, juz powoli wygramolilismy sie z tych najtrudniejszych lat, a to byl nasz premierowy strzal. Wczoraj na dzien ojca dowiedzialem sie ze bede nim po raz drugi, a dopiero co ukladalem w glowie ze teraz to juz z gorki i wroci wiecej czasu dla siebie samego, co troche rozwalilo wszystkie tego typu marzenia. Oczywiscie generalnie fajnie, wiadomo ze bedzie super itd, a zona mowi ze mozemy nawet dziadkow z mojej strony poprosic o pomoc onsite (zyjemy raczej w swietnych stosunkach wszyscy) zeby sie troche odciazyc, ale jakos tak ciezko mi to ogarnac bo jakos nie bralismy pod uwage ze cos sie TAKIEGO przydarzy Coś Ci powiem. Jak pierwsze dziecko połknie monetę to jedziesz do szpitala, robisz prześwietlenie, badania i inne takie. Jak drugie dziecko połknie monetę to obserwujesz kupę kiedy wydali. Jak trzecie dziecko połknie monetę to potrącasz z kieszonkowego.Konkluzja jest taka, że to pierwsze dziecko jest wykończające i zmienia życie całkowicie. Musisz się uczyć wszystkiego. Przy drugim jesteś mądrzejszy o całe mnóstwo doświadczeń, więc paniki i obaw mniej, wiesz co masz robić, większość rzeczy masz ogarnięte. A już niedługo dzieci będą bawić się ze sobą i nie będziesz musiał wiecznie zabawiać jedynaka, bo mu się nudzi. Tak więc głowa do góry.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 46 minut temu, Homelander napisał(a):Coś Ci powiem. Jak pierwsze dziecko połknie monetę to jedziesz do szpitala, robisz prześwietlenie, badania i inne takie. Jak drugie dziecko połknie monetę to obserwujesz kupę kiedy wydali. Jak trzecie dziecko połknie monetę to potrącasz z kieszonkowego.Konkluzja jest taka, że to pierwsze dziecko jest wykończające i zmienia życie całkowicie. Musisz się uczyć wszystkiego. Przy drugim jesteś mądrzejszy o całe mnóstwo doświadczeń, więc paniki i obaw mniej, wiesz co masz robić, większość rzeczy masz ogarnięte. A już niedługo dzieci będą bawić się ze sobą i nie będziesz musiał wiecznie zabawiać jedynaka, bo mu się nudzi. Tak więc głowa do góry.Najgorzej jak przychodzi dwójka i mówi że się nudzi
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. A właśnie jak tam @_Red_ ? Drugie dziecko już się uspokoiło czy dalej ogień?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Wzięliśmy go na cykl obserwacji u psychologa dzieciecego, mamy pewne zalecenia jak wspomagac jego rozwój emocjonalny, co robic, czego nie robić. Na razie jest w kratke - raz się przytula i wiecznie chce bawic, innego poranka ma ochote mi zajebac jak tylko mnie zobaczy w łóżku i gdy probuje go zmusić do wstania i ubrania się do przedszkola. Na pewno jest trudniej niż ze starszym synem, ale i tak lepiej od czasu gdy opisałem mój poprzedni meltdown.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 4 godziny temu, Bud napisał(a):Wczoraj na dzien ojca dowiedzialem sie ze bede nim po raz drugi, a dopiero co ukladalem w glowie ze teraz to juz z gorkino żona chciała Ci taki prezent dać na dzień ojca i zrobiła niespodziankę?czy po prostu test tak wykazał? Pytam, bo przecież skoro się nie zabezpieczaliście to chyba wiedziałeś co się wykluje prędzej czy później.4 godziny temu, Bud napisał(a):wiadomo ze bedzie super itd,u mnie zonie odjebalo po drugim, depresja poprodowa + tarabanie do rodziców. Iphone wylicza że dziennie siedzi 5 godzin.nie wiem kiedy będzie super jak teściu iq50 się wpierdala4 godziny temu, Homelander napisał(a):Coś Ci powiem. Jak pierwsze dziecko połknie monetę to jedziesz do szpitala, robisz prześwietlenie, badania i inne takie. Jak drugie dziecko połknie monetę to obserwujesz kupę kiedy wydali. Jak trzecie dziecko połknie monetę to potrącasz z kieszonkowego.zajebiste :)
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Porady na forumku odnośnie ojcostwawisnier - haha, cierp frajerzehomelander - bo najważniejsze to zrozumieć emocje, ja na przykład mam zaje.bisty kontakt z dziećmi grzybiarz - a w jakiej pozycji zrobiliście dzieciaka?ofi - yyy eee gierki hehe eee
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Panowie, zmiana tematu.Nie lubię i wkurza mnie jak chodzę ze swoimi dzieciakami na plac zabaw, a inne kaszojady zadają pytania i chcą się dołączać do zabawy :) albo koło mnie się wypierdalaja. Po prostu ja, zmęczony pracą idę jeszcze na plac zabaw, staram się aktywnie spędzić czas, a często podłączają się dzieciaki matek które siedzą kilometr dalej z łbem w telefonie. Chciałoby się powiedzieć - babo pilnuj swoje dzieciaki, ja mam dwójkę swoich do zabawy i pilnowania. No i dzisiaj jakaś dziewczynka zadaje sto pytań i za nami łazi. Matka zajęta telefonem. Zbyłem ją.A potem się dowiedziałem że ta dziewczynka ma pełno guzów mózgu :/// ja pierdole, ona nie wie że za jakiś czas umrze. Poznaje świat i nie zdąży go poznać. Świadomość matki… przejebane.