Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

Opublikowano

Super mecz, te mistrzostwa dostarczają :fsg:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 408,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano
4 minuty temu, Yakubu napisał:

Świat zaszokowany, że przegrywająca drużyna atakuje, a ta druga się broni

no nie, bo to takie niespotykane, gdy druzyna prowadzi, a mimo to atakuje dalej

swietny mecz, a komentarz jeszcze lepszy

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Dpbra znowu godzinka przerwy. Cos zjesc, maznac sie antyperspirantem, wys.rac i jedziemy dalej

Opublikowano

Jako kibic Peru, zamiast przysłowiowego balonika pompowałem przed tym meczem penisa, niestety jakiś klocek lego podszedł i spuścił z niego powietrze ostrą krawędzią.

Opublikowano

Widzę narzekania na komentatorów TVP a tymczasem w niemieckim ZDFie Argentyna - Islandia komentowała kobieta (solo), to dopiero było dziwne uczucie i w sumie nie polecam. Tęsknię za Szpakowskim.

Opublikowano

Peru od zawsze chciało być Brazylią. Ale było Brazylią bez taktyki i skuteczności na odpowiednim poziomie. Jeszcze tylko tej skuteczności brakuje.

Opublikowano
52 minuty temu, c0ŕ napisał:

Znasz to powiedzenie, 3 rogi *hłe hłe* ŻARTUJE

czemu ten mecz się musi skończyć :/ za(pipi)iste tempo, spaleni / naje.bani komentatorzy, jest dobrze 

NIESAMOWITEEEEEEEEEEEEEEEE

Jońca adoptuj mnie xDD

Jonca dobry chlopak tylko pomylil sprzedaz warzyw ze sprzedaza banalow w telewizji.

Opublikowano
Godzinę temu, Il Brutto napisał:

Widzę narzekania na komentatorów TVP a tymczasem w niemieckim ZDFie Argentyna - Islandia komentowała kobieta (solo), to dopiero było dziwne uczucie i w sumie nie polecam. Tęsknię za Szpakowskim.

Uff myślałem ze słabiej niz w TVP sie nieda ale nasi sąsiedzi znowu dostarczyli .

Opublikowano

Już powinna być 11 za taki łokieć. Brutalnej grze FIFA powinna mówić stanowcze nie.

Opublikowano
  • Autor

bramkarz Nigerii rosły chłop, myślałem że to nadal Enyeama, zagłębiam się w skład a okazuje się że to niejaki Francis Uzoho i jest dobre parę miesięcy młodszy ode mnie xdd

francis-uzoho.jpg

coo.jp2

Opublikowano
1 minutę temu, c0ŕ napisał:

bramkarz Nigerii rosły chłop, myślałem że to nadal Enyeama, zagłębiam się w skład a okazuje się że to niejaki Francis Uzoho i jest dobre parę miesięcy młodszy ode mnie xdd

francis-uzoho.jpg

coo.jp2

No to ja się już nie dziwię że imigranci w wieku 34 lat podają że mają 17 lat skoro 19 latek tak wygląda :reggie:

Opublikowano

co komentator krzyczał po golu ?

EDIT: najdziwniejsze „gooooool” ever, jakby chciał a nie mógł

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
  • Autor

GOOOoooOOOooooOOOooL

typowe jugole

Opublikowano

W 2018 roku to by wypadało w końcu dać w ustawieniach możliwość wyłączenia komentarza i elo

Opublikowano

Czepiać się typa z racji maniery wypowiadania się...

Propsować typa z demencją..

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

Aha czyli jak murzyn dostaje przy rożnym z łokcia tak, ze az leje się krew to jest ok, ale gdy Mandzukicz jest trzymany to już od razu karny xD

Opublikowano
2 godziny temu, Il Brutto napisał:

Uff myślałem ze słabiej niz w TVP sie nieda ale nasi sąsiedzi znowu dostarczyli .