Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 408,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano
3 minuty temu, teddy napisał:

Ciekawe czy kiedys powstana lepsi pilkarze niz messi i ronaldo?

Od jakiegoś czasu sobie zadaję to pytanie, to są k,urwa cyborgi żeby przez tyle lat grać taką piłkę (chociaż Messi w ostatnim meczu :yao:)

Opublikowano

Jutro derby Premier League.

Opublikowano
1 minutę temu, raven_raven napisał:

Od jakiegoś czasu sobie zadaję to pytanie, to są k,urwa cyborgi żeby przez tyle lat grać taką piłkę (chociaż Messi w ostatnim meczu :yao:)

No są. Messi zawodzi w reprze to fakt, ale i tak to nic nie zmiania

https://pl.wikipedia.org/wiki/Złota_Piłka

Obczajcie sobie wyniki przed 2008 i po xD. Z jednej strony to staje sie monotonne, ale z drugiej kiedys ludzie pewnie beda patrzec z wielkim podziwem na ten okres ktory my moglismy ogladac na zywo.

Opublikowano
11 minut temu, teddy napisał:

Ciekawe czy kiedys powstana lepsi pilkarze niz messi i ronaldo?

Messi - Talent od Boga

CR7- Ciągła praca nad sobą jakiej nie wykonał nigdy żadnej inny piłkarz. Szanuje go dlatego bardziej od Messiego. Na wszystko zapracował sam tytaniczną pracą.

Plus Ronaldo osiągnął jednak więcej sportowo, szczególnie z reprezentacją, a bądźmy szczerzy repa Argentyny na papierze jest dużo lepsza niż Portugalii.

Edytowane przez Starh

Opublikowano
Teraz, Starh napisał:

Messi - Talent od Boga

Od maradony?

Opublikowano
1 minutę temu, Starh napisał:

Messi - Talent od Boga

CR7- Ciągła praca nad sobą jakiej nie wykonał nigdy żadnej inny piłkarz. Szanuje go dlatego bardziej od Messiego. Na wszystko zapracował sam tytaniczną pracą.

ale pyerdolenie

Messi talent od Boga, a Ronaldo sam na wszystko zapracowal xd

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

2008, Ronaldo w ManU :fsg: :fsg: :fsg: 

Gdybym mógł się cofnąć do tamtych czasów to kupiłbym akcje Google, później bitcoina za $0,01, (jeśli już wtedy istniał, chyba trochę za szybko jeszcze), następnie Cyfrę+ z Premier League i oglądał tylko mecze czerwonych diabłów. 31 pier,dolonych goli w tym sezonie strzelił. Dobrze w ch,uj mi się tamte lata kojarzą.

Opublikowano
  • Autor

No Ronaldo na propsie w tamtym sezonie ale chyba wolałbym cofnąć się do 13/14 i znowu oglądać Suareza w formie z tamtego sezonu. 

Jutro zobaczymy jak tam Anglia, mega jestem ciekawy. Ashley YOUNG jest najstarszy w składzie :frog:

Opublikowano

Myślę, że Azza klasycznie po kiepskim sezonie w Chelsea odpalil devil triggera i wkręci obronę Anglików w ziemię.

Opublikowano

Dla postronnego kibica super się ta pierwsza kolejka układa póki co. Emocje bedą do końca fazy grupowej.

Opublikowano

Ronaldo tak samo ciotowal i wywracal sie od byle szturchniecia jak byl w wieku neymara.

Opublikowano
  • Autor

Czy ja wiem, w wieku 26 lat Cristiano chyba nie pajacował na taką skalę o ile dobrze pamiętam. 

O nie, przypomniałem sobie że TurboDebil Lingard jest powołany,  już mi się odechciało tej Anglii xd

Opublikowano

umlNwZ6.jpg

Fajny pomysł, ale już widzę te przeróbki jak im się nie powiedzie xd

Opublikowano
3 minuty temu, c0ŕ napisał:

Czy ja wiem, w wieku 26 lat Cristiano chyba nie pajacował na taką skalę o ile dobrze pamiętam. 

O nie, przypomniałem sobie że TurboDebil Lingard jest powołany,  już mi się odechciało tej Anglii xd

Koloruj tam tabelki :problem:

Opublikowano

Spokojnie,  jutro Rycerze Albionu wjeżdżają na pełnej (pipi)ie i zniszczą Tunezję 1-0. Po pinballu z rzutu rożnego. 

Opublikowano
  • Autor

Nie ma mnie w domu teraz, jutro pewnie pokoloruję :doom:

Opublikowano

U mnie, tylko jeden kolor. :frog:

Dobrze, że nie gram na pinionżki. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Wczoraj mało bramek, ale najważniejsze że Niemcy przegrali hehe. Z faworytów jak dotąd najlepiej grało Hiszpanie i Portugalczycy. Brazylia po kwadransie sprawiała wrażenie, że nie pozostawi Szwajcarom żadnych szans, No ale było inaczej.

Dzis kolejne ciekawe mecze, najbardziej interesuje mnie Szwecja - Korea

A jutro :banderas:

Edytowane przez Kosmos

Opublikowano
16 minut temu, Ludwes napisał:

Portugalia faworytem?

I jeszcze Francja - oni z meczu na mecz będą grać lepiej.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Moim zdaniem, Niemcy nadal faworytem. We wczorajszym meczu się po prostu przeliczyli. Myśleli, że wyjdą i bez większego wysiłku zdobędą 3 punkty i pójdą dalej robić swoje. Teraz mają trochę nóż na gardle, więc się zepną i zmobilizują, zrobią swoje i tak. Hiszpania w 2010 też przegrała na inaugurację.

Opublikowano
16 minut temu, krupek napisał:

Moim zdaniem, Niemcy nadal faworytem. We wczorajszym meczu się po prostu przeliczyli. Myśleli, że wyjdą i bez większego wysiłku zdobędą 3 punkty i pójdą dalej robić swoje. Teraz mają trochę nóż na gardle, więc się zepną i zmobilizują, zrobią swoje i tak. Hiszpania w 2010 też przegrała na inaugurację.

Bez szans, Niemcy nie maja napastnika strzelającego bramki. Ich jedyny atut

to rozegranie. Są powolni, wolno rozprowadzają piłkę i gubią się przy kontrze.