Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silnik forum 3.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 384,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

Miałeś bana figaro??? Jezu mój brzuch :gachigasm:

Opublikowano

Też tak macie, że nie możecie dać minusa w statusach na jakąś odpowiedź bo ucina?

Clipboard01.jpg

A i niebieski pasek na górze z "PSX EXTREME: NUMER GRUDNIOWY Z KALENDARZEM GRACZA 2023" można by usunąć już bo numeru z kalendarzem nei można nigdzie dostać.

Opublikowano
17 minut temu, Plugawy napisał:

Też tak macie, że nie możecie dać minusa w statusach na jakąś odpowiedź bo ucina?

Wygląda jakbyś miał jakaś niską rozdziałkę ustawioną i się nie mieści. Poza tym Statusy polecam przeglądać poprzez Zawartość https://www.psxextreme.info/discover/31/

Opublikowano
10 minut temu, Square napisał:

Wygląda jakbyś miał jakaś niską rozdziałkę ustawioną i się nie mieści. Poza tym Statusy polecam przeglądać poprzez Zawartość https://www.psxextreme.info/discover/31/

No niby tak, wydawało mi się, że tak wczesniej nie było, ale pewnie nei zwracałem uwagi.

Opublikowano

O, a gdzie normalnie znajduje się ten link w mobilnej wersji? Nie raz szukałem wjazdu do wszystkich statusów i nie znalazłem.

Opublikowano

Kliknij ten link co wyżej i zapisz go sobie jako osobny kanał. Potem tak jak na kompie, Aktywność/Twoje Kanały/twoja nazwa

Opublikowano

Dzieki. Trochę czuje ciężar tej ankiety, no bo jednak mam wszystkie odpowiedzi, jest tego full i nie wiem jeszcze jak to zrobić z upublicznianiem odpowiedzi. Zobaczymy, co Roger powie i kiedy wstrzymać głosowanie. 

Opublikowano
8 godzin temu, grzybiarz napisał:

nie wiem jeszcze jak to zrobić z upublicznianiem odpowiedzi

Przemiel wyniki przez Excela, jakaś tabelka i wykres, wrzutkę przekazać na ręce Rogera i niech duma. To w końcu ankieta poglądowa o kształcie i przyszłości pisma, więc wydaje mi się, że powinna zostać niepubliczna i trafić tylko do zainteresowanego (dlatego też przekazanie wyników do Rogera a nie do Łapusza, bo jego to tam pewnie smyra i ryra co ludzie by chcieli).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Screenshot_20230204_083942_Chrome.jpg

Screenshot_20230204_083942_Chrome.jpg

Tylko ja tak mam? 

Tylko na forum w tematach, na stronie głównej jest normalnie

Opublikowano

Na innej przeglądarce sprawdzałeś? Tylko na tel czy na kompie też?

Opublikowano

Mi to wyglada jak cos z fonem. Przegladam na tel teraz i jest wszystko ok. Chrome.

Opublikowano

I pytanie czy tylko na forum czy cały czas? xD Bo wygląda jak jakis defekt matrycy.

edit

a sorry pisałeś że tylko w tematach. 

Spróbuj wyczyścić całą pamięć przeglądarki albo reinstall, może coś się skaszaniło z appką.

Opublikowano
8 godzin temu, Square napisał:

Na innej przeglądarce sprawdzałeś? Tylko na tel czy na kompie też?

Korzystam z Chroma. W trybie komputerowym jest normalnie. W samsungowej przeglądarce "internet" też jest normalnie. Pamięć czyściłem, tel uruchamiałem ponownie i nic.

Opublikowano
6 hours ago, Ukukuki said:

Co to za nowe lore forumka?

Telefonik z zeszłego roku za 5000zł jest bezużytecznym śmieciem i trzeba kupić nowy za 8000zł, bo inaczej kaplica, nic nie działa i w ogóle lipa. Zapraszam do odpowiedniego tematu, pyszna zabawa

Opublikowano
6 minut temu, D.B. Cooper napisał:

Korzystam z Chroma. W trybie komputerowym jest normalnie. W samsungowej przeglądarce "internet" też jest normalnie. Pamięć czyściłem, tel uruchamiałem ponownie i nic.

No to ewidentnie coś w przeglądarce nie gra.