Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silnik forum 3.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 394,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

Czy na Tapatalk, da się ogarnąć spoilery? Wcześniej, chociaż był napis spoiler wraz z jego treścią, teraz nawet nie ma żadnego info, tylko tekst leci, jakby nie był jako spoiler.

Opublikowano
  • Autor

Nic nie wymyślimy, to zewnętrzne oprogramowanie, non stop mają tę samą wersję 0.0.7 pod IPB, nawet nie ma czego aktualizować.

Opublikowano

Czemu filmiki z YT nie osadzaja sie jako miniatury do oglądania tylko jako linki? Nie zawsze się tak zdarza ale dziś próbowałem umieścić film z YouTube w poście w temacie Lewactwo i nie konwertuje się jako miniaturka ale pozostaje jako link i to pomimo kilku prób i wysyłania na wszystkie dostępne sposoby.

Opublikowano

jak ma jakiś gówno znak w nazwie to się nie osadzi, daj link

Opublikowano

Miałem już wstawić jakiś czas temu, ale jakoś mi wyleciało. Na niektórych tematach przy cofaniu o stronę wstecz, cofnięcie nie działa prawidłowo i wyświetla się osadzony w statusie post na X (raczej nie trafiłem, żeby było to coś innego). Na niektórych tematach działa prawidło. Sprawdzałem też w trybie incognito, nie będąc zalogowanym i wtedy też jest problem, ale inny, po prostu dana strona się przeładowuje i też nie można cofnąć. Może coś nie tak z cache? Tutaj filmik jak to wygląda: (coś odpala w jakiejś słabej jakości na Onedrive pomimo ustawienia 1080p, ale wystarczy zmienić na niższą rodziałkę i z powrotem na 1080p i będzie git). 1 temat działa ok, potem z 2 jest problem i ostatni też działa prawidłowo.

https://1drv.ms/v/c/75f7a66658ee1ae3/EZ-snQun6VtKsM7q_kv-sKMB0JQ-nSYuykwsLlhGEgCi5A?e=q9XA9B

Opublikowano

Najgorszy update layoutu na tym forum odkąd tu jestem - patrze że od czerwca 2014.
Pisałem to już pare razy, ale musze znowu się wyżalić.
Dawniej człowiek tu codziennie zaglądał, no ale strasznie teraz to się czyta.......
Te ramki wszystko zlewa się wpizdu w jedno, litery są tak małe że trzeba powiększać cały obraz ctrl+ ale to w końcu wychodzi poza ekran.

KIEDY można spodziewać się updatu do nowej wersji? w 2026 ?

Forumek poprzedni był idealny, głosuje za DOWNGORADEM !
Zostaw lajka jeśli ktoś jest za, dzięki

Opublikowano

Najlepiej zainstalować phpBB2 by przemo