Opublikowano czwartek o 10:163 dni Czy na Tapatalk, da się ogarnąć spoilery? Wcześniej, chociaż był napis spoiler wraz z jego treścią, teraz nawet nie ma żadnego info, tylko tekst leci, jakby nie był jako spoiler.
Opublikowano czwartek o 11:413 dni Autor Nic nie wymyślimy, to zewnętrzne oprogramowanie, non stop mają tę samą wersję 0.0.7 pod IPB, nawet nie ma czego aktualizować.
Opublikowano czwartek o 20:252 dni Czemu filmiki z YT nie osadzaja sie jako miniatury do oglądania tylko jako linki? Nie zawsze się tak zdarza ale dziś próbowałem umieścić film z YouTube w poście w temacie Lewactwo i nie konwertuje się jako miniaturka ale pozostaje jako link i to pomimo kilku prób i wysyłania na wszystkie dostępne sposoby.
Opublikowano piątek o 17:552 dni Miałem już wstawić jakiś czas temu, ale jakoś mi wyleciało. Na niektórych tematach przy cofaniu o stronę wstecz, cofnięcie nie działa prawidłowo i wyświetla się osadzony w statusie post na X (raczej nie trafiłem, żeby było to coś innego). Na niektórych tematach działa prawidło. Sprawdzałem też w trybie incognito, nie będąc zalogowanym i wtedy też jest problem, ale inny, po prostu dana strona się przeładowuje i też nie można cofnąć. Może coś nie tak z cache? Tutaj filmik jak to wygląda: (coś odpala w jakiejś słabej jakości na Onedrive pomimo ustawienia 1080p, ale wystarczy zmienić na niższą rodziałkę i z powrotem na 1080p i będzie git). 1 temat działa ok, potem z 2 jest problem i ostatni też działa prawidłowo.https://1drv.ms/v/c/75f7a66658ee1ae3/EZ-snQun6VtKsM7q_kv-sKMB0JQ-nSYuykwsLlhGEgCi5A?e=q9XA9B
Opublikowano piątek o 18:102 dni Najgorszy update layoutu na tym forum odkąd tu jestem - patrze że od czerwca 2014.Pisałem to już pare razy, ale musze znowu się wyżalić.Dawniej człowiek tu codziennie zaglądał, no ale strasznie teraz to się czyta.......Te ramki wszystko zlewa się wpizdu w jedno, litery są tak małe że trzeba powiększać cały obraz ctrl+ ale to w końcu wychodzi poza ekran.KIEDY można spodziewać się updatu do nowej wersji? w 2026 ?Forumek poprzedni był idealny, głosuje za DOWNGORADEM !Zostaw lajka jeśli ktoś jest za, dzięki