Opublikowano 10 listopada10 lis Na kompie w chrome nie da się edytować postów, wejść do panelu powiadomień i pewnie jeszcze kilku innych rzeczy. W brave wszystko w porządku, w mobilnym chrome również.
Opublikowano 10 listopada10 lis Wystarczy wywalić połowę postów z gołymi babami z tematu kobiety i na serwerze zmieszczą się Wam nawet simsy ze wszystkimi dodatkami
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Autor Wjechał nowy update 5.0.14 - https://invisioncommunity.com/release-notes-v5/5014-r48/
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Dodanie strzałki żeby przewinąć stronę do góry to przerasta ich możliwości.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor 26 minut temu, Plugawy napisał(a):Dodanie strzałki żeby przewinąć stronę do góry to przerasta ich możliwości.Przeca jest - trochę łopatologiczna, bo to jakiś skrypt od usera, ale działa.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Autor 1 godzinę temu, Plugawy napisał(a):Gdzie bo u mnie nic nie widać? Ale i tak to ich przerasta To niestety urok takich oprogramowań - statusy wycięli, bo "według ich danych nikt nie korzystał", coś tam wycięli, bo zbędne. Przypominam mi to sytuację z nowym Football Managerem, gdzie po roku bez kolejnej odsłony wydali nową po przesiadce na Unity i zbierają takie cięgi, że mi ich szkoda - co tylko było bardziej użytecznego dla graczy to wyleciało "bo wiemy lepiej".