Opublikowano 10 listopada10 lis Na kompie w chrome nie da się edytować postów, wejść do panelu powiadomień i pewnie jeszcze kilku innych rzeczy. W brave wszystko w porządku, w mobilnym chrome również.
Opublikowano 10 listopada10 lis Wystarczy wywalić połowę postów z gołymi babami z tematu kobiety i na serwerze zmieszczą się Wam nawet simsy ze wszystkimi dodatkami
Opublikowano środa o 10:542 dni Autor Wjechał nowy update 5.0.14 - https://invisioncommunity.com/release-notes-v5/5014-r48/
Opublikowano środa o 11:382 dni Dodanie strzałki żeby przewinąć stronę do góry to przerasta ich możliwości.
Opublikowano środa o 12:051 dzień Autor 26 minut temu, Plugawy napisał(a):Dodanie strzałki żeby przewinąć stronę do góry to przerasta ich możliwości.Przeca jest - trochę łopatologiczna, bo to jakiś skrypt od usera, ale działa.
Opublikowano środa o 13:561 dzień Autor 1 godzinę temu, Plugawy napisał(a):Gdzie bo u mnie nic nie widać? Ale i tak to ich przerasta To niestety urok takich oprogramowań - statusy wycięli, bo "według ich danych nikt nie korzystał", coś tam wycięli, bo zbędne. Przypominam mi to sytuację z nowym Football Managerem, gdzie po roku bez kolejnej odsłony wydali nową po przesiadce na Unity i zbierają takie cięgi, że mi ich szkoda - co tylko było bardziej użytecznego dla graczy to wyleciało "bo wiemy lepiej".
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. O co cho z tym, ze wszystkie filmiki z yt defaultuja po wklejeniu na forumka do tlumaczenia AI na polski?Jak wejde manualnie w yt i wyszukam ten sam filmik to mam go normalnie po angielsku, ale odpalanie przez forum zawsze z tym zjebanym AI jest.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minuty temu, Soban napisał(a):O co cho z tym, ze wszystkie filmiki z yt defaultuja po wklejeniu na forumka do tlumaczenia AI na polski?Jak wejde manualnie w yt i wyszukam ten sam filmik to mam go normalnie po angielsku, ale odpalanie przez forum zawsze z tym zjebanym AI jest.A jakie masz ustawienia jezyka w przegladarce?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mam Brave przegladarke i po PL, ale yt odpalany jak ogladam przez strone yt to jest ok, tak samo jak mi ktos linki na messengerze wysyla lub na redditcie czy wykopie cos odpalam.Tylko na forum sie odpala z AI.