Opublikowano 23 czerwca23 cze W dniu 21.06.2026 o 09:38, Perez napisał(a):Ha, no gość szybki - już podesłał fix.Teraz nie widać ilości reakcji bez klikania więc też tak nie do końca fix.
Opublikowano 23 czerwca23 cze A na to powiadomienie ze ktos dodal posta w momencie pisanie nie ma tez wtyczki czy cos?
Opublikowano 23 czerwca23 cze Mi od jakiegoś czasu jak mam forum w osobnej karcie otwarte w przeglądarce nie pokazuje nowych powiadomień na dzwoneczku w rogu strony, dopiero jak odświeżę stronę to się pojawiają. Taki drobiazg ale kiedyś przychodziły na bieżąco powiadomienia.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Nawyk scrollowania forumka wjechał tak mocno, że co pół godziny sprawdzałem czy już działa. Panie Sony, dziękujemy za rezygnację z płyt, wspieramy tę decyzję, będziemy was tylko chwalić w internecie.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. No ale jak tak forumek umiera na 12h to moze chociaż jakis post na fb ze ktos nad tym pracuje?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor 45 minut temu, pawelgr5 napisał(a):No ale jak tak forumek umiera na 12h to moze chociaż jakis post na fb ze ktos nad tym pracuje?Pełna zgoda, natomiast trochę niefartowna kumulacja, bo ja w rozjazdach, gdzieś jakoś późno mi wpadło w oko, że coś nie tak, zgłosiłem adminowi, który zazwyczaj ogarnia od ręki, a okazało się, że też skąd wracał i dzisiaj jak go łapałem o 8.00 to dopiero się budził, bo wrócił z wyjazdu o 3.00 :) Obiecujemy poprawę!
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Panowie, był piątek wieczór, bądzie trochę wyrozumiali. Jak widać forumek jak narkotyk, nie da się żyć bez niego
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Czy istnieje jakaś wtyczka umożliwiająca ignorowanie całych wątków, tak żeby się nie wyświetlały kiedy się przegląda listę nieprzeczytanych?