Skocz do zawartości

Halo Infinite

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
14 minut temu, Hum napisał:

Jak mogę pobrać gierkę na XSX?

pobierz aplikacje Xbox Insider Hub, odpal ją i w zawartości do pobrania będziesz miał Halo Infinite

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 533,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak komuś nie pasuje to nich nie gra i spierdala z tematu. Zauważyłem że na necie ludzie czepiają się tej gry i analizują wszystko co się da. Żadna inna grą nie była tak brana tak pod lupę jak Halo In

• Gra jest automatycznie jebana i dostaje niższe oceny za to ze jest na xboxie. Ten sam tytuł na Switchu albo plejstejszon by miał wyższe oceny, to oczywiste.   -5% za bycie exem xboxa i -3% z

• No bieganie po pustej kwadratowej hali z perkami. Zupelnie nic mi to nie przypomina. Nic a nic.  343 studio co robisz?  A kizwa kwadraty do multi Crunchuja nas. Musimy cos szybko wymys

Opublikowano

Do grania w betę będzie potrzebny Gold?

Opublikowano
  • Autor

Wycięty gameplay z Big Team Battle z wczorajszego streama

Opublikowano

Ktoś sie orientuje czy moze

na twitchu na jakims streamie beda losowac kody do bety? Zarejstrowalem sie dopiero wczoraj rano, za pozno i kodu nie dostalem.

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, kamson11 napisał:

na twitchu na jakims streamie beda losowac kody do bety? Zarejstrowalem sie dopiero wczoraj rano, za pozno i kodu nie dostalem.

nic o tym nie wiadomo i raczej bym na to nie liczył.

ale na następne testy na pewno się załapiesz ;]

Opublikowano

Coś wspominali o zmianie harmonogramu, czy naczelny insajder MS @ASXcoś wie na ten temat?

Opublikowano
  • Autor

nic nie wiem o żadnych zmianach

harmonogram testów wygląda tak:

Spoiler

Zdjęcie

przekładając na nasz czas, to będzie można grać matchmaking w piątek, sobotę i niedziele od 19 do 23 i od 2 do 6 rano.

i proszę nie nazywaj mnie insajderem MS, bo niektórzy się bulwersują że "kreuje się na speca"

Opublikowano

Oni tego nie robią, żebyście mogli sobie pograć, tylko według swoich danych wybrali okno, w którym ludzie najwięcej grają i chcą zrobić stress test serwerów.

Opublikowano

Możecie już pobrać betę? U mnie ani ze stronki od ASX ani przez apkę Xbox Insider nie da rady :( A emaila z informacją o byciu wybrańcem do kolejnych testów dostałem dwa dni temu.

Opublikowano
  • Autor

to może być kwestia przeciążonych serwerów, przy okazji poprzednich testów miałem to samo i przez kilka godzin nie mogłem jej pobrać nawet... 

Opublikowano

U mnie się pobrało zdalnie ale teraz wlaczacajac grę wita mnie komunikat że nie mam uprawnień do gry. Pewnie wróci do normy jak odpala serwery. 

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano
  • Autor

343 opublikowało dziesiątki nowych Concept Artów w Halo Infitnite i oglądając je nie mogę pozbyć się wrażenia że jeżeli uda im się przenieść choćby 10% tego co prezentują, to może czekać nas najlepsze Halo od lat pod względem klimatu i kierunku artystycznego,

Zdjęcie

reszte wrzuce w spoiler żeby nie zaśmiecać tematu milionem obrazków

Spoiler

Zdjęcie

Zdjęcie

Zdjęcie

Zdjęcie

Zdjęcie

Zdjęcie

Zdjęcie

Zdjęcie

Zdjęcie

Zdjęcie

Zdjęcie

Zdjęcie

Zdjęcie

Zdjęcie

Zdjęcie

Zdjęcie

Zdjęcie

Zdjęcie

Zdjęcie

Opublikowano

Moim zdaniem ta gra jescze pokaże wszytskim jak bardzo się mylił i będzie mega sztos w kampanii a i oceny mocne  ;)

Opublikowano

W sumie mają jeszcze ponad 2 miesiące na szlify (i crunchować będą mocno), ale cisza w temacie singla mnie za to lekko niepokoi. Zwlaszcza wersja na One która jako jedna z ostatnich gier 1st party na tę konsolę może pozostawić po sobie bardzo złe wrażenie.