Opublikowano 22 września 20213 l Autor 14 minut temu, Hum napisał: Jak mogę pobrać gierkę na XSX? pobierz aplikacje Xbox Insider Hub, odpal ją i w zawartości do pobrania będziesz miał Halo Infinite
Opublikowano 23 września 20213 l Ktoś sie orientuje czy moze na twitchu na jakims streamie beda losowac kody do bety? Zarejstrowalem sie dopiero wczoraj rano, za pozno i kodu nie dostalem.
Opublikowano 23 września 20213 l Autor 10 minut temu, kamson11 napisał: na twitchu na jakims streamie beda losowac kody do bety? Zarejstrowalem sie dopiero wczoraj rano, za pozno i kodu nie dostalem. nic o tym nie wiadomo i raczej bym na to nie liczył. ale na następne testy na pewno się załapiesz ;]
Opublikowano 23 września 20213 l Coś wspominali o zmianie harmonogramu, czy naczelny insajder MS @ASXcoś wie na ten temat?
Opublikowano 23 września 20213 l Autor nic nie wiem o żadnych zmianach harmonogram testów wygląda tak: Spoiler przekładając na nasz czas, to będzie można grać matchmaking w piątek, sobotę i niedziele od 19 do 23 i od 2 do 6 rano. i proszę nie nazywaj mnie insajderem MS, bo niektórzy się bulwersują że "kreuje się na speca"
Opublikowano 23 września 20213 l To muszę jeszcze raz sprawdzić moje ustawienia w HaloWaypoint, bo czekam mocno na tę betę.
Opublikowano 23 września 20213 l Autor jak coś to builid pojawił się normalnie w sklepie https://www.microsoft.com/en-us/p/halo-infinite-insider/9nnt3kf65xll#activetab=pivot:overviewtab więc nie trzeba go już pobierać przez Xbox Insider Hub
Opublikowano 23 września 20213 l ehh co to za okienka robią, nie można odpalić cały dzień? drugi flight i znowu nie zagram z tego powodu
Opublikowano 23 września 20213 l Oni tego nie robią, żebyście mogli sobie pograć, tylko według swoich danych wybrali okno, w którym ludzie najwięcej grają i chcą zrobić stress test serwerów.
Opublikowano 23 września 20213 l Możecie już pobrać betę? U mnie ani ze stronki od ASX ani przez apkę Xbox Insider nie da rady A emaila z informacją o byciu wybrańcem do kolejnych testów dostałem dwa dni temu.
Opublikowano 23 września 20213 l Autor to może być kwestia przeciążonych serwerów, przy okazji poprzednich testów miałem to samo i przez kilka godzin nie mogłem jej pobrać nawet...
Opublikowano 23 września 20213 l U mnie się pobrało zdalnie ale teraz wlaczacajac grę wita mnie komunikat że nie mam uprawnień do gry. Pewnie wróci do normy jak odpala serwery.
Opublikowano 23 września 20213 l https://www.gamespot.com/articles/halo-infinite-multiplayer-has-late-breaking-issues-beta-might-be-delayed/1100-6496452/
Opublikowano 24 września 20213 l Autor 343 opublikowało dziesiątki nowych Concept Artów w Halo Infitnite i oglądając je nie mogę pozbyć się wrażenia że jeżeli uda im się przenieść choćby 10% tego co prezentują, to może czekać nas najlepsze Halo od lat pod względem klimatu i kierunku artystycznego, reszte wrzuce w spoiler żeby nie zaśmiecać tematu milionem obrazków Spoiler
Opublikowano 24 września 20213 l Moim zdaniem ta gra jescze pokaże wszytskim jak bardzo się mylił i będzie mega sztos w kampanii a i oceny mocne
Opublikowano 24 września 20213 l W sumie mają jeszcze ponad 2 miesiące na szlify (i crunchować będą mocno), ale cisza w temacie singla mnie za to lekko niepokoi. Zwlaszcza wersja na One która jako jedna z ostatnich gier 1st party na tę konsolę może pozostawić po sobie bardzo złe wrażenie.
Opublikowano 24 września 20213 l Jakby co to gra się odpala i można potrenować z botami i pobawić się bronkami na strzelnicy