Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Kurde niby wszystko fajnie, ale denerwuje mnie takie jakby mleko na ekranie. Bawiłem się jasnością i jak się trochę zjedzie w dół to jest lepiej, ale robi się za ciemno. Coś tu jest skopane.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. W dniu 19.06.2026 o 09:03, devilbot napisał(a):Single player soulslike extraction shooter.Jeszcze roguelite ;). Grałem jak to wpadło do EA no i wygląda mi na kolejna gre do grindowania. Jak chetnie bym postrzelał to gameloop nie dla mnie :(.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Dobra pograłem 2 godziny, pierwsze 30 minut to było takie "no może być", ale jak już zacząłem więcej ogarniać co z czym i więcej odkrywać to : ooo. Mega fajna gierka się zapowiada, połączenie kilku gatunków, ale na razie dobrze zrobione.Edit. Jeszcze dwie godzinki pograłem, nie no kozak gierka Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez rafanus2