Skocz do zawartości

Battlefield V

Featured Replies

Opublikowano

Wydaje mi się, że w 2 lata od premiery BF1 nie są w stanie zrobić gry w kompletnie innych realiach. Podejrzewam że progres będzie taki jak BF3-->BF4, dlatego jednak optuję za IIWŚ, bo DICE już ma sporo assetów z BF1 które w jakiś sposób wykorzysta w kolejnej części.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czy ty masz raka mózgu? bo po twoich wysrywach można stwierdzić że tak, jakiej małej garstce to się nie podoba? przeglądałeś w ogóle internety, komentarze, twitter, youtube z tym trailerem? praktyczni

• Służę pomocą

• Mr. Bamboo
    Mr. Bamboo

Łał, to prawie jak... jakbyś nie powinien oczekiwać od mainstreamowej gry jaką jest Battlefield stuprocentowej dokładności tego co się działo w tych czasach. Trochę mam bekę z waszego bólu pupki. To j

Opublikowano

I druga wojna, ahahahaahahah <3 <3 <3 Jaram się jak Drezno.

Opublikowano

No i pięknie. Mógł być też Wietnam i byłbym zadowolony, ale do czasów IIWŚ mam sentyment, więc jeszcze lepiej.

Opublikowano

Nie to bym się tego nie spodziewał, bo już po pierwszej części można było się spodziewać że to reset. 

Teraz, krzyhu923 napisał:

No i pięknie. Mógł być też Wietnam i byłbym zadowolony, ale do czasów IIWŚ mam sentyment, więc jeszcze lepiej.

Spokojnie wg mnie Wietnam nie tylko dostanie DLC ale sądzę że osobną część bo ma potencjał.

Opublikowano

To było raczej pewne, bo jak pisał MaZZeo, mieli już gotowe assety. No to teraz myślę, że będzie na całym świecie wojna przedstawiona. Boże, czy wy widzicie te dżungle Pacyfiku na tym silniku? :obama: 

Opublikowano

Skoro już wiadomo, że WWII, to dlaczego wciąż V w tytule?

Opublikowano

Churchill_V_sign_HU_55521.jpg

Opublikowano

No ma to sens. Symboliczne odniesienie do 2WŚ i lepsza marketingowo V w tytule.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Szkoda, liczylem na wspolczesne pole walki. Mam tylko nadzieje, ze mechanike gry kompletnie zmienia, bo nie chce zakonczyc przygody BF po 10 godzinach grania w multi, jak to bylo w przypadku tego crapa Bf1. Bo byl prosty, splaszczony do granic mozliwosci, malo grywalny dla mnie. Jesli to bedzie roznica tak jak w przypadku bf3/bf4, to ja podziekuje. Przerzcue sie na Plant vs Zombie, tam przynajmniej nie aim assist'a. :)

Opublikowano

Czyli po raz kolejny to samo. Znowu wielkie puste mapy, kiepski balans broni i nudna kampania odcinkowa. DICE ^^

Opublikowano

Ale za to w klimacie II Wojny, kupuję to :) na teaserze widać strony konfliktu - UK i Krzyż Wermachtu, kurde mogliby mapę w Polsce zrobić bo u nas sporo się działo :)

Opublikowano

Spoko, że WWII, ale osobiście bardziej liczyłem na Vietnam, który nigdy nie był tak eksploatowany w grach jak druga wojna.

Opublikowano

II wojna światowa w wykonaniu DICE na Frostbite może być najpiękniejszą w grach.

Opublikowano

A singiel w stylu tego z jedynki i chapter poświęcony Polsce. Najbardziej prawdopodobne byłoby Powstanie Warszawskie :)

Opublikowano
2 minuty temu, Voytec napisał:

A singiel w stylu tego z jedynki i chapter poświęcony Polsce. Najbardziej prawdopodobne byłoby Powstanie Warszawskie :)

Można pomarzyć , w grze będą czarne kobiety po stronie nazi

Opublikowano
W dniu 17.05.2018 o 00:15, eX4cT_PL napisał:

Gdyby tak było to byłby BF2, nazwa BF V sugeruje ze będą to wydarzenia po BF 3 i 4 czyli aktualny czas i jakiś konflikt z tym związany.

Tak tylko głośno myśle.

BF1 - pierwsza wojna swiatowa 

BFV - piata wojna swiatowa 

Proste i logiczne 

Opublikowano

https://goo.gl/images/zaS3Lx

Ten wtopiby HUD specjalnie nie różni się od poprzednich. Mamy Anglików i oczywiście Niemców, coś mu się odbija w oczach, ciekawe co? 

Ten żołnierz z ryja, to taki trochę Haisenberg z Breaking Bad xD

Edytowane przez chris85

Opublikowano
7 godzin temu, Banan91PL napisał:

Można pomarzyć , w grze będą czarne kobiety po stronie nazi

to cyk powstańcom się da azjatę i już można grać. 

nie no serio to mam nadzieję że już nie będzie tych murzynów w feldgrau i innych anomalii. Ciekawe czy będzie sp czy odeszli od tego modelu na dobre.