Opublikowano 31 sierpnia 20186 l Dice i ich komentarze na Twitterze a rzeczywistość[emoji90]Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l Gracze graczami, EA samo się zaorało bo gra ma koszmarny marketing. Ch.ujovy pierwszy pokaz, durne komentarze na mediach społecznościowych i poleganie na samych jutuberach, żeby promowali im gierkę. DICE też takie bez skazy nie jest, nie zapominajmy że to szwedzi - już MachineGames przy Wolfie 2 pokazali jak im lewacka sodówa do głów uderzyła. Najzabawniejsze jest to, że gameplay może być całkiem przyjemny ale polityka firmy i devów ją zayebie.
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l 2 godziny temu, Homer S napisał: Najzabawniejsze jest to, że gameplay może być całkiem przyjemny ale polityka firmy i devów ją zayebie. I na to się zapowiada bo duże grono osób które grały w alfę twierdzi że filing jest podobny do BF3. Co dla mnie jest na plus. Już całkiem odlatując to pogłoski mówią, że EA by ratować sytuacje da remastera BC2 z BFV. Osobiście w to nie wierzę bo za mało czasu bardziej uwierzę że w BFV pojawią się na nowe zrobione mapy z BF1943
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l bez kitu klimatu IIWW zero to juz CODWWII ma go tysiac razy wiecej xD ciekawe czy dzieki przesunieciu daty sprzeda sie gierka lepiej.
Opublikowano 1 września 20186 l Gdyby to była, nie wiem, wojna w Czeczeni to można całkowicie zrozumieć customizację, itd. po stronie czeczeńskich partyzantów ale przy mówieniu o IIWŚ to jest coś nie halo. I ciężko mi uwierzyć, że V będzie zbliżone do 3-ki. Nawet gdyby zrezygnowali z płaskich, otwartych map na rzecz bardziej zurbanizowanych lokacji średnio mi to wygląda na BF3. Przecież model gry jest identyczny jak przy BF1 (z paroma modyfikacjami, nowościami) tylko na nowych mapkach. Z ciekawości ogram bete ale na pewno nie będzie brane. Poczekam na cały wypuszczony kontent.
Opublikowano 1 września 20186 l 12 godzin temu, kubson napisał: bez kitu klimatu IIWW zero to juz CODWWII ma go tysiac razy wiecej xD ciekawe czy dzieki przesunieciu daty sprzeda sie gierka lepiej. Kurde przecież masz rację nawet zapomniałem o tym crapie, ale abstrahując od pompatycznej i gównianej fabuły to tam chociaż czułem Drugą wojnę światową. Ba nawet były hełmy a w BF chyba widziałem tylko jednego żołnierza w hełmie
Opublikowano 1 września 20186 l 11 minut temu, Pupcio napisał: Na to bc2 nie ma szans, prawda? Raczej nie, zresztą moim zdaniem jakby zrobili remastera i taki rush zrobili z 64 czy nawet 44 graczami nie miałby sensu. Jakby ktoś miał kod na wcześniejszą betę na PC to chętnie przyjmę. Edytowane 1 września 20186 l przez SG1-ZIELU
Opublikowano 1 września 20186 l 12 minut temu, SG1-ZIELU napisał: Jakby ktoś miał kod na wcześniejszą betę na PC to chętnie przyjmę zrób preorder w rtv euro, szybko wysyłają kody
Opublikowano 2 września 20186 l O, widze że jak się ma origin accessa to dostęp do bety ma się już czwartego, fajnie. Mam nadzieje że to nie będzie 50 gb ściągania.
Opublikowano 2 września 20186 l Teraz, Homer S napisał: O, widze że jak się ma origin accessa to dostęp do bety ma się już czwartego, fajnie. Mam nadzieje że to nie będzie 50 gb ściągania. I chyba już 3 możesz ściągać
Opublikowano 2 września 20186 l 1 minutę temu, Litwin81 napisał: Beta będzie dla wszystkich,czy tylko dla pre orderów? wszyscy ale od 6, preordery od 4
Opublikowano 2 września 20186 l Spoko,nie napalam się na nią,ale spróbować bym chciał.Coś czuję że prędzej pogram w World War 3.
Opublikowano 3 września 20186 l Zawsze chciałem grać w masce hokejowej w BF https://screenshots.firefox.com/GPACZEu0bhRyeKXg/twitter.com Edytowane 3 września 20186 l przez SG1-ZIELU
Opublikowano 3 września 20186 l Takie maski akurat istniały w czasach II wojny światowej. Używali ich snajperzy, ewentualnie wojska walczące w zimnie.
Opublikowano 3 września 20186 l Może moje zdjęcie źle to pokazuje ale twoje ewidentnie pokazuje szmatę na gębie a w menu widzę maskę hokejową. Dobra znalazłem lepszą wersję mój błąd Edytowane 3 września 20186 l przez SG1-ZIELU
Opublikowano 3 września 20186 l Jeśli ktoś ma kod to bardzo proszę o PW. W weekend będę poza domem i nie będę mógł spróbować otwartej bety. Złożyłem fakowy Preorder w Euro AGD ale nie dostałem kodu do bety