Opublikowano 12 października 20213 l 9 minut temu, adi napisał: Da się z Prime Video korzystać jak z Netflixa?W sensie,że po prostu włączam aplikację na tv,bez konieczności każdorazowego wchodzenia na stronę, generowania kodu i wpisywania na tv? Oczywiście.
Opublikowano 12 października 20213 l Na ilu urządzeniach może być zarejestrowane konto i ile osób na tym samym koncie może oglądać w tym samym czasie?
Opublikowano 12 października 20213 l 5 minut temu, messer88 napisał: Taki sam login masz. Tak za miesiąc Ci ściągnie 49zł. Nie mam reakcji ale dziekuje
Opublikowano 12 października 20213 l 4 minuty temu, YETI napisał: Na ilu urządzeniach może być zarejestrowane konto i ile osób na tym samym koncie może oglądać w tym samym czasie? Z tego co czytałem to chyba 3 jednocześnie, ale niech ktoś poprawi.
Opublikowano 12 października 20213 l Tak, 3 jednocześnie ale ten sam materiał mogą oglądać dwie osoby w tym samym momencie.
Opublikowano 12 października 20213 l fantastyczna promka. A nosiłem się z zamiarem powrótu doprime na miesiąc by nadrobić nowości od ostatniego razu.
Opublikowano 12 października 20213 l W końcu obejrzę tego sławnego Expanse od początku do końca, bo jest tam wszystko, tak?
Opublikowano 12 października 20213 l Kurwa, zaraz się okaże, że można w dobrej cenie zaproponować polaczkom usługi i mieć z tego większy zysk, niż z abonamentów dzielonych na 735 osoby.
Opublikowano 12 października 20213 l Amazon Prime można opłacić tylko przez podpięcie karty? Czy może mają jakieś karty 'zdrapki' jak Apple TV?
Opublikowano 12 października 20213 l Co pecacie u Pana Bezosa? Top Gear, Expanse, Boys, co tam jescze ciekawego? Wiem że kiedyś był Świat według Bundych, ale podobno usueniete
Opublikowano 12 października 20213 l Farma z Clarksonem też jest zajebista, do tego Office jak ktoś jeszcze nie widział.
Opublikowano 12 października 20213 l 2 minuty temu, YETI napisał: Co pecacie u Pana Bezosa? To samo pytanie z licznymi odpowiedziami było na poprzedniej stronie tematu.
Opublikowano 12 października 20213 l U mnie wyświetla, że 30 dni okres próbny, a później 10.99 za miesiąc. Nie widzę tej opcji na rok. Czy to z automatu daje rok za 49 zł, a później co miesiąc?
Opublikowano 12 października 20213 l 4 minuty temu, Sedrak napisał: U mnie wyświetla, że 30 dni okres próbny, a później 10.99 za miesiąc. Nie widzę tej opcji na rok. Czy to z automatu daje rok za 49 zł, a później co miesiąc? Przy wyborze plantu musisz zmienić na roczny, tam będzie 49zł/rok.
Opublikowano 12 października 20213 l 14 minut temu, Shankor napisał: można w dobrej cenie zaproponować polaczkom usługi A i tak już się pojawiają pytania na ile osób można dzielić te zawrotne 4,08zł miesięcznie...
Opublikowano 12 października 20213 l 24 minuty temu, YETI napisał: Co pecacie u Pana Bezosa? Top Gear, Expanse, Boys, co tam jescze ciekawego? Wiem że kiedyś był Świat według Bundych, ale podobno usueniete Jebaniutkie X-Files.
Opublikowano 12 października 20213 l 49 minut temu, Patricko napisał: W końcu obejrzę tego sławnego Expanse od początku do końca, bo jest tam wszystko, tak? tak wszystkie sezony i zaraz wlatuje ostatni
Opublikowano 12 października 20213 l 2 godziny temu, Patricko napisał: W końcu obejrzę tego sławnego Expanse od początku do końca, bo jest tam wszystko, tak? Oczywiście. A zaraz potem lecisz Bosch. Czyli jak ja opłacam, to muszę zrezygnować, od nowa aktywować i mnie skasuje 49 za cały rok? Sam sobie odpowiem, bo już to zrobiłem- TAK
Opublikowano 12 października 20213 l Autor Zalogowałem się przez przeglądarkę na Prime Video, kliknąłem w baner o góry z info o nowej cenie, z automatu anulowało mi obecną subskrypcję, 30 dni mam za darmo, a skasuje od kolejnego miesiąca. Musiałem jeszcze ręcznie zmienić plan z 10,99/miesiąc na ten roczny za 49
Opublikowano 12 października 20213 l oj cudownie. Dwa ostatnie sezony boscha, cały expanse, Evangeliony nowe, kilka filmów które na N nie miały PL napisów... WYPAS A kiedyś serial o Jacku reacherze... oj warto za te mniej niż ojro za za miesiąc