Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

W sumie racja, zapomniałem o zimowym DLC, nie wiadomo jak to rozegrają w FH4 czy będzie ta pora roku zmienna w czasie rzeczywistym czy zależne od jakiegoś eventu.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 309,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Donowi chodzi o układ tras w zależności od poru roku na tej samej mapie, zamarznięte jezioro, rzeka w której już nie ma wody, itd. a nie o model jazdy ;d

Opublikowano

też mam takie zdanie

wydaję mi że w tej części jeszcze większy nacisk pozostanie położony na GaaS, tak aby potrafiła bawić graczy jak najdłużej. Wszystkie ficzery jak pory roku, zmieniające się trasy, dostęp do miejscówek w połączeniu z Forzathonami i pewnie innymi czasowymi eventami, będą motywacją aby do gry nieustannie wracać i zobaczyć coś nowego. 

i jeśli spojrzy się na to jak ogromną popularnością cieszy się wciąż Forza Horizon 3 to można się przestraszyć co się będzie działo przy okazji następnej części. 

a i Bluber gdzieś mi mignęło że będzie można wyłączyć prawdziwych graczy i jeździć po świecie z driveavatarami tak jak w poprzednich częściach ;) 

Edytowane przez oni

Opublikowano
21 minut temu, Daddy napisał:

Donowi chodzi o układ tras w zależności od poru roku na tej samej mapie, zamarznięte jezioro, rzeka w której już nie ma wody, itd. a nie o model jazdy ;d

A to przepraszam 

9 minut temu, oni napisał:

a i Bluber gdzieś mi mignęło że będzie można wyłączyć prawdziwych graczy i jeździć po świecie z driveavatarami tak jak w poprzednich częściach

A jest mi to zbędne, najlepiej jakby te driveatary wylaczyć w (pipi)et bo mnie wkur,wiały przy robienie niektórych zadań jak np drifty 

Opublikowano
24 minuty temu, Daddy napisał:

Zgadza się. Nie ma rady na dzbany ;)

13 minut temu, oni napisał:

wydaję mi że w tej części jeszcze większy nacisk pozostanie położony na GaaS, tak aby potrafiła bawić graczy jak najdłużej. Wszystkie ficzery jak pory roku, zmieniające się trasy, dostęp do miejscówek w połączeniu z Forzathonami i pewnie innymi czasowymi eventami, będą motywacją aby do gry nieustannie wracać i zobaczyć coś nowego. 

O to właśnie chodzi, by maksymalnie przedłużyć żywotność gry. 

Opublikowano

RepentantGenuineAmericancrocodile-max-14

LonelyRectangularDore-max-14mb.gif

ŁO PANIE :banderas:

jak ja kocham jesień w grach 

Opublikowano

Ale jeśli faktycznie będzie na sztywno zmiana pory roku co tydzień, to będzie spora wada gry IMHO. Mam nadzieję, że w trybie offline bedzie można samemu zmieniać, a tylko full online będzie zsynchronizowane globalnie.

Opublikowano

Bardziej sie napaliłem na FH4 niz na RDR2  a to zły znak bo wyścigi to dla mnie takie meh i gram raz na kilka lat ale tutaj to o słodki jezu,chyba kupie xox i  będę smyrał sie po sutkach śmigajac chironem po śniegu XD

Opublikowano
31 minut temu, Pacquiao napisał:

Ale jeśli faktycznie będzie na sztywno zmiana pory roku co tydzień, to będzie spora wada gry IMHO. Mam nadzieję, że w trybie offline bedzie można samemu zmieniać, a tylko full online będzie zsynchronizowane globalnie.

Ręczna zmiana pory roku na razie została potwierdzona w wyścigach, przy ich tworzeniu mamy do tego odpowiednie opcje (blueprint).

Opublikowano

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

pomyśleć że jeszcze nowe Fable ma na tym lecieć  :fsg:

Opublikowano

Zamiast samochodu dać chłopka z toporem i już mamy 9/10.

Opublikowano

Akurat mozliwosc kupowania chaty w Godrizon 4 zbiegla sie z moja hipoteka na domek w UK wiec z czystym sumieniem moge napisac ze ta gra to samo zycie :obama:

Opublikowano

bo kilku filmikach i gifach zaczynam się przekonywać do tej Wielkiej Brytanii

Opublikowano

kupiłem LG B7, wczoraj kupiłem Xbox one x. Jestem gotów! 

Opublikowano

W międzyczasie obadaj na tym FH 3 - wygląda obłędnie (szczególnie Hot Wheels) 

Opublikowano

Wczoraj wróciłem do Blizzard Mountain no i w 4K z HDR jest kosmos :obama:. Te zmienne pory dnia podczas wyścigów robią jak cholera, coś pięknego jak zachodzące słońce zaczyna się odbijać na oblodzonej drodze.

Opublikowano

eh, hajpujecie znowu mi trójkę :/ w sumie to nie skończyłem HW nadal, a pudełka się pozbyłem. idzie teraz jakoś tanio cyfrę godrizona 3 kupić? 

Opublikowano

O Jezusie, ta Forza Tech to chyba najlepszy silnik, jaki do tej pory stworzono :obama:

Opublikowano

Ja kupiłem full wersję na PC za 150 zł swego czasu. Niestety jak to bywa z grami z microsoftu nie działają tak jak powinny na PC i nie miałem przyjemności ogrania, dlatego teraz na konsoli będę się rozpływać :) 

Opublikowano
37 minut temu, Rayos napisał:

eh, hajpujecie znowu mi trójkę :/ w sumie to nie skończyłem HW nadal, a pudełka się pozbyłem. idzie teraz jakoś tanio cyfrę godrizona 3 kupić? 

150 najtaniej, kawalerze złoty.

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

150 najtaniej, kawalerze złoty.

a nie, bo widze ze u microsoftu jest promocja i 110 :) kusi... zwlaszcza ze promka o 12 sie konczy xD