Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 313 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

ja cały czas liczę na grywalne balony, tego jeszcze w grach nie było 

Opublikowano

Po takich komentarzach idzie jasno zrozumieć czemu MS nie raczy żadnymi innymi exami. Skoro gracze są tak mało wymagający. I wystarczy im praktycznie ta sama gra w innej skórce. A tej serii już by się przydało odświeżenie.

Opublikowano

Pójdźmy dalej, skoro w Forzie nie ma rakiet kosmiczych i bujania się Teslą po Jowiszu to zacznijmy narzekać na brak deskorolki w nowym Tomb Raiderze (bo tylko strzelanie i skakanie po pagórkach od lat), braku oddziału Gwiezdnej Floty w dowolnym Star Wars...

Mam nadzieję, że chociaż Red Dead Redemption dostarczy i oprócz jazdy koniem będzie można popływać Ubotem robiąc questy poboczne dla Spongeboba

Opublikowano

W takim razie w FH5 niech dadzą wam pola kukurydzy w Montanie do tego traktor i wam wystarczy, a reszta wymagających graczy poczeka na znowu rewolucyjne The Crew 3.

Opublikowano
12 minut temu, PCLabOwner napisał:

Po takich komentarzach idzie jasno zrozumieć czemu MS nie raczy żadnymi innymi exami. Skoro gracze są tak mało wymagający. I wystarczy im praktycznie ta sama gra w innej skórce. A tej serii już by się przydało odświeżenie.

no tak bo Microsoft tylko Forzy wydaje... 

dynamicznie zmieniające się pory roku to nie odświeżenie? znasz jakąś inną grę z takim patentem? No chyba że to zbyt mało innowacyjne dla ciebie i wolisz kopiowanie pomysłów z kolejnej gierki ubisoftu 

Opublikowano

Ojej zmieniające się pory roku. Niesamowite. W TLOU co jest zwykłą grą liniową już to mieliśmy, ale nie! Forza odkryła to na nowo! Nie na tym polega urozmaicenie rozgrywki.

Opublikowano

Porywnawanie kilku zamkniętych leveli w korytarzowej strzelance do Open Worlda :reggie:

Opublikowano

Ja już mam swojego kandydata na Nieogara 2018, od pierwszych postów mój czarny koń :problem:

Opublikowano
8 minut temu, PCLabOwner napisał:

Nie na tym polega urozmaicenie rozgrywki.

Zmieniające się pory roku, zmieniające się trasy (cyk mamy ślizgawkę, cyk mamy błotko, cyk mamy jeziorko).

To na czym polega urozmaicanie rozgrywki w wyścigach w takim razie?

No tak - dodanie motorków - rewolucja!!!!

Opublikowano

Pytanie - na ch,uj odpisujecie obv trollowi?

Opublikowano

@_Be_ A bo piąteczek w pracy wolno leci :czezky:

Opublikowano

Tak jest. Lepiej dodać graficzne i techniczne ficzery, bo małolatą grafyka wystarczy oczywiście. To może skoro w hotwheels były dinozaury to tu dodajmy małpki i jazdę po zoo.

Opublikowano

w grze samochodowej jezdzimi samochodami? szok i niedowierzanie 

Opublikowano

ale ten figaro to smutny dzieciak ale miło widzieć że najlepszy i najpiękniejszy racer generacji zmusza go do zakładania kolejnego konta  :)

Opublikowano
2 godziny temu, PCLabOwner napisał:

To może skoro w hotwheels były dinozaury

jak dinozaury to tylko :fsg:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
5 minut temu, hav7n napisał:

wreszcie rewolucyjna gra piłkarska, a nie jakieś rozbudowywanie gameplayu itp. 

Opublikowano

Wiem, że to nie o Forzie, ale ja po tylu latach mam wrażenie, że w PESie z ery ps2 animacja biegu piłkarzy złożona z 20 animacji na krzyż wyglądała bardziej realnie, niż to co mamy obecnie.

Opublikowano

No ale to poruszanie się tylko w 8 kierunkach nie wyglada zbyt realnie :usmiech: