Opublikowano 13 kwietnia 20187 l Piszesz, że nigdy nie będzie wsparcia dla gierki w 60 fpsach, skoro w adekwatnej sytuacji w przypadku FH 3 (jak zakładam) grasz w nią w 60 fpsacah na PC, a cała reszta ludzi na XO/XOX gra w 30. Albo ja czegoś nie ogarniam albo Twoja logika poszła się kochać. E: Nowa strona, więc raczej ta druga opcja. Edytowane 13 kwietnia 20187 l przez Hum
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l 11 minut temu, easye napisał: No to od tego roku dopiero zmienili zdanie - jak zwykle rychło w czas, swoja konsole mogli nawet glupim Destiny z HDRem w 60 fpsach sprzedac to jak zwykle MS s(pipi)ili sprawe. proszę o dowód na to że w poprzednich latach mieli inne zdanie
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l Dobra chłopaki nie istotne, poczekajmy na pierwsze informacje. Mam takie samo zdanie jak Hum - strzeliliby sobie w kolano jakby na Koxie zrobili 30 fpsow. Edytowane 13 kwietnia 20187 l przez easye
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l 38 minut temu, easye napisał: Dla posiadaczy konsol 60 fps w Horizon to bylby prawdziwy dealbraker Wiesz, że dealbreaker to jest odwrotność tego co masz na myśli? Cytat dealbreaker - czynnik potencjalnie uniemożliwiający zawarcie umowy Edytowane 13 kwietnia 20187 l przez _Be_
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l Człowiek wchodzi do tematu z nadzieją na rozważania o potencjalnej lokalizacji w grze, a trafia na rozmowy o ilości klatek w grze - forumek taki piękny Swoją drogą to Azja jest bardziej niż prawdopodobna IMO. Patrząc pod kątem różnorodności krajobrazu, to szanse na to są całkiem spore Tutaj w ramach DLC można zrobić dodatek w stylu Tokyo Drift czy Inital D Wspomniana Kanada też może się nadać, aczkolwiek w Japonii widać zdecydowanie większy potencjał
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l według bardzo wiarygodnych przecieków, Azja jest w zasadzie potwierdzona, niekoniecznie Japonia, ale Azja na pewno
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l W sumie może być i Azja, będzie łagodny przeskok z trójki nie trzeba będzie wracać na prawą stronę jezdni.
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l 20 godzin temu, kubson napisał: Japonia, Azja lub Kanada i bedzie dobrze chyba ze poludniowa ameryka ? Dokładnie, jeszcze kraje skandynawskie, jesli nie Japonia to strzelam że będzie Tajlandia.
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l Ja też obstawiam Tajlandię a kawałek Japonii w formie zimowego/ Driftowego DLC. Edytowane 13 kwietnia 20187 l przez chris85
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l Ogrywam wlasnie FH3 na KOXie i nie moge sie doczekac co PG osiagnie przy czworce gdy jest robiona od podstaw na ten sprzet BRING IT Edytowane 15 kwietnia 20187 l przez hav7n
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l No to będzie chyba jedną z pierwszych gier gdzie od początku prac mieli dostępną pełną specyfikację i devkity, więc też jestem ciekaw jak dobrze wykorzystają XoX.
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l podobno nowy Horizon jednak nie u Zetty, a u Jeroma Edytowane 25 kwietnia 20186 l przez asax
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l angielskie+szkockie krajobrazy + trasy w mieście rodem z PGR'a - tak to sobie wymarzyłem Edytowane 25 kwietnia 20186 l przez asax
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Wybór UK martwi mnie o tyle, że z podobnymi krajobrazami spotkałem się już w DriveClubie, w dodatku nie przemawia do mnie deszczowy klimat. Z otwartymi ramionami przywitałbym tę egzotyczną Japonię. Edytowane 25 kwietnia 20186 l przez Paolo de Vesir bo to nie CW
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l w Szkocji też góry i też się znajdzie trochę krętych dróg ale chyba trzeba po prostu cierpliwie poczekać, bo żadna z wersji nie jest wiarygodna IMO. Z drugiej strony fajnie czasami pospekulować i dobrze że tak niewiele wiemy o grze która wyjdzie za kilka miesięcy
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l z uk ciesze się bardziej jak z japonii, marzylem o szaroburej deszczowej europie
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Autor Jesli 'nowy' silnik graficzny dorowna DriveClub, to jak najbardziej bede zadowolony z szaroburej deszczowej europy Inaczej bedzie hard pass. Edytowane 25 kwietnia 20186 l przez Mroku