Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 137,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No, jeszcze parę łatek się pewnie przyda. Moja sytuacja z dzisiaj xd    

• kocham tą grę     choć to bardzo rasistowski tytuł   a ten się wysrać nie może   no co    

• Oby była to informacja o uśmierceniu wersji na stare sprzęty i skupieniu sie na PS5/XSX.

Opublikowano
Cztery razy próbowałem uruchomić grę na PS5 i pojawia się błąd. Ktoś też tak miał?
Płyta czy cyfra? Masz dodatkowy dysk czy standardowy?
Opublikowano

Jak masz opcje to spróbuj na innej konsoli u kogoś, jeśli będzie to samo to jest szansa, że feler. Ewentualnie w sklepie gdzie kupiłeś można sprawdzić. Też miałem kiedyś taką sytuację, gra się zainstalowała, ale nie dało się grać. Po wymianie płyty było git.

Albo spróbuj jeszcze zainstalować offline bez patchy i zobaczyć czy się wtedy odpali czy będzie to samo.

Opublikowano

Nigdy wcześniej tego nie miałem. Pojawia się komunikat o błędzie CE-108255-1, co wynika z błędów aplikacji, nic związanego z hardware. Może bez patcha nie chce się odpalić? 

Opublikowano
5 godzin temu, Nemesis napisał:

Nigdy wcześniej tego nie miałem. Pojawia się komunikat o błędzie CE-108255-1, co wynika z błędów aplikacji, nic związanego z hardware. Może bez patcha nie chce się odpalić? 

MI poszło normalnie bez patcha. Chwile pograłem i odpaliłem ponownie juz z patchem. To było wczoraj, wiec dzisiaj może będzie kolejny patch :philosoraptor: Popróbuj jak pisza z odbudowa danych i resetem konsoli.

Opublikowano
6 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Ja pierdziele jaki pokaż slajdów w 30 fps xd 60 od razu. Rozdziałka kluje w oczy. 

No ale przecież to nie racer…

Opublikowano

No już, już, nie gryźć się. Akurat w tej gierce 30 klatek boli, niezależnie od trybu. A przełączając się w locie na performance to wręcz powrót daje dropkicka gałkom ocznym.

Opublikowano

Nie ma co ukrywac, bo te fhd psuje odbiór i faktycznie mogli się bardziej postarać. HDR też nie ma. 

Jednak gdy przymknie się na to ok, to reszta jak na razie kapitalna. Na razie zero bugów i żadnych dropów. 

Z tego co widzę parkour i walka tym się gra obroni. Oraz eksploracja. 

Opublikowano
18 minut temu, Figuś napisał:

FKurYHbWUAIwtlF?format=jpg&name=large

Czyli "odpowiedź developera, rozdział pierwszy, punkt zero: mów, że przyjrzysz się sprawie".

11 minut temu, Donatello1991 napisał:

Jednak gdy przymknie się na to ok, to reszta jak na razie kapitalna. Na razie zero bugów i żadnych dropów. 

Z tego co widzę parkour i walka tym się gra obroni. Oraz eksploracja. 

Mam takie same odczucia, to Dying Light 2.0. Chociaż muszę pogrzebać w opcjach, czy da się wyłączyć te znaczniki na ekranie, bo po dotarciu do Villedor, gdy gra już rzuca nas w ten otwarty świat zaczynam mieć flashbacki z Ubisofciaków - od pyyyty znaczników na ekranie, w polu widzenia. Psuje to trochę immersję, ale pewnie da się przytemperować.

Ja chcę już do domku i w ciepłych kapcioszkach roztrzaskiwać czaszki gazrurką :frog: A właśnie, gore jest przyzwoite. Można rozdupcać poszczególne kończyny wrogów, a to zawsze daje plus oczko do funu.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał:

No już, już, nie gryźć się. Akurat w tej gierce 30 klatek boli, niezależnie od trybu. A przełączając się w locie na performance to wręcz powrót daje dropkicka gałkom ocznym.

No wiadomo, że boli. W każdej grze boli, jak się ją sprawdzi w 60.

Opublikowano

Właśnie wyszedłem ze sklepu z pudełkiem, o dziwo w jednym markecie z elektrośmieciem DL2 nie było dostępne, wieczorem obadam co i jak.

Widzę że dotychczasowe opinie dość mieszane, mam tylko nadzieję że nie będę musiał odwracać głowy na cutscenkach jak to ostatnio robiłem w Tomb Raider xd. Rozgrywka wygląda ok, więc o ten element jestem spokojny.

Edytowane przez Dalhi

Opublikowano
3 minuty temu, Dalhi napisał:

Właśnie wyszedłem ze sklepu z pudełkiem, o dziwo w jednym markecie z elektrośmieciem DL2 nie było dostępne, wieczorem obadam co i jak.

Widzę że dotychczasowe opinie dość mieszane, mam tylko nadzieję że nie będę musiał odwracać głowy na cutscenkach jak to ostatnio robiłem w Tomb Raider xd. Rozgrywka wygląda ok, więc o ten element jestem spokojny.

A co, sceny z bambi były zbyt mocne? :pawel:

Opublikowano

Czyli rozumiem, ustawieniami w grze da się to naprawić? Też chyba kupię!