Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Już tak często nie gram na najtrudniejszym poziomie trudności, ale gram od piątku w H2 i nie wyobrażam sobie w to grać inaczej. Siedzę ciągle w Miami od paru dni. Co za lokacja :banderas:ile możliwości :fsg: aż strach pomyśleć ile jeszcze dobrego przede mną, a tu jeszcze H1.

• Odpowiedzi 220
  • Wyświetleń 21,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co oni odje.bali z tą animacja rzutu walizki xDDDDDDDD

• Już mnie trochę irytuje tytułowanie gierek, jakby nigdy wcześniej takowa nie wyszła. Ja wiem, że tamta miała podtytuł Silent Assassin, ale jednak. Ostatnio God of War, a teraz to. Nie wspomnę o inny

• Pierwszy raz dostałem w prezencie grę. Pierwszy raz nie muszę kupować gry, którą chcę. Hitman 2 w kolekcji

Opublikowano

Zawsze mi sie najlepiej gra na takich slonecznych mapach Miami, Sapienza, Santa Fortuna, Haven Island. Swietna jest tez ta w Indiach.

Edytowane przez Il Brutto

Opublikowano

Już prawie tydzień gram i ciągle Miami i nawet sekundę się nie nudzę. Kurde, grałem w życiu 5 minut w Hitman 2, przeszedłem na Easy HBM i do połowy zmęczyłem absolution, ale ten Hitman to jest coś pięknego - siedzę na ławeczce, słucham ludzi, śledzę, kombinuje jak tu upozorowac wypadek. To jest świetnie. Wiadomo - niski budżet odcisnąl na niektórych warstwach średnie wykonanie- chociażby to irytuje że córa umiera, 2 minuty szukania co się stało i finito, A stary sobie chodzi i ma to w dup.ce xd albo nikogo nie dziwi że chowam się kelnerem za meblami bo strój jest odpowiedni do lokacji xd no, ale do strawienia bo gra się świetnie.

Przeczytałem temat i nie widzę opinii o NY i Malediwach - jak wam się podobały etapy, jest na co czekać? :)

Edytowane przez XM.

Opublikowano

NY jedna ze slabszych, mala, nie tak wiele opcji, ale fajne zabójstwa. Malediwy top3 obok Miami i Sgail jak dla mnie. 

Opublikowano

Cały dzień dziś nie mogę zagrać bo gra nie może się połączyć z serwerami hitman :/ live działa, inne gry działają a tu cyrk, z tego co patrzyłem w necie to dużo ludzi miało taki problem czasem od razu od kupna gry i nigdy go nie rozwiązali :/

ktoś coś? akurat kończyłem hokkaido ehh

Opublikowano

To akurat jest słabe, absolution też miał wyzwania, ale nie był taki mocno zależny od neta. Poza zabezpieczeniem antypirackim nie widzę w takim rozwiązaniu nic dobrego. Normalnie powinna być opcja prawilnego offline, tutaj niby tez jest, ale jest to problematyczne w grze.

Opublikowano

No mam gierkę na xone kupione w cyfrze, jestem online bo gierka sprawdza certyfikat zanim się uruchomi, ale to i tak za mało i jeszcze trzeba się łączyć do ich yebanych serwerów. 

Pomijając że piractwa na tej konsoli nie ma :dafuq:

Ehhh

Opublikowano

To pułapka na pececiarzy, a czcigodni konsolorze jak zwykle dostają rykoszetem.

Opublikowano

Jedynka skończona.

Paryż, Sapienza, Hotel 27 i Hokkaido ( :wub: ) z pewnością jeszcze odwiedzę. W tym ostatnim eleganckie stealth kille weszły,

Yamazaki zamknięta w saunie, a typkowi robiłem trochę za mocną resyscytacje :problem:, mega mi się design tego levelu podobał

W dwójeczce Hawke's Bay to jakiś żart, chyba z 20min mi zajęła ta misja xd Chloroform do wentylacji, cyk na dół i skręcony kark

Miami absolutnie świetne, ale myślałem, że będzie trudniej, bo tego typeczka w 30min miałem zabite przy prezentacji strzelających androidów. Babeczka nie wpadła na stealtha bo nie miałem pomysłu jak to zrobić już po wyścigu więc w motorhomie przebrany za jednego z jej ochroniarzy dostała śmiertelny zastrzyk i do szafy. Na pewno jeszcze tam wrócę, żeby zrobić jakiś wypadek przy wyścigu, bo pewnie się da :) 

Edytowane przez maciucha

Opublikowano
Godzinę temu, maciucha napisał:

Jedynka skończona.

Paryż, Sapienza, Hotel 27 i Hokkaido ( :wub: ) z pewnością jeszcze odwiedzę. W tym ostatnim eleganckie stealth kille weszły,

Ukryj zawartość

Yamazaki zamknięta w saunie, a typkowi robiłem trochę za mocną resyscytacje :problem:, mega mi się design tego levelu podobał

W dwójeczce Hawke's Bay to jakiś żart, chyba z 20min mi zajęła ta misja xd Chloroform do wentylacji, cyk na dół i skręcony kark

Miami absolutnie świetne, ale myślałem, że będzie trudniej, bo tego typeczka w 30min miałem zabite przy prezentacji strzelających androidów. Babeczka nie wpadła na stealtha bo nie miałem pomysłu jak to zrobić już po wyścigu więc w motorhomie przebrany za jednego z jej ochroniarzy dostała śmiertelny zastrzyk i do szafy. Na pewno jeszcze tam wrócę, żeby zrobić jakiś wypadek przy wyścigu, bo pewnie się da :) 

Oczywiście, że się da i jest kilka wariacji tego wypadku :P 

Opublikowano
44 minuty temu, Voytec napisał:

Oczywiście, że się da i jest kilka wariacji tego wypadku :P 

Zawsze chciałem coś takiego zrobić :rayos:

Opublikowano

Ej dobra ostatni raz xD biorę wersje H1 definitive Edition na płycie, instaluje, potem odpalam dwojke i ściąga się wszystko do gry?

Opublikowano

Nie, instalujesz JEDYNKĘ, odpalasz JEDYNKĘ i tam wchodzisz w SKLEP i ściągasz poziomy do DWÓJKI. Jak się ściągnie to wywalasz JEDYNKĘ. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Uwielbiam to uczucie wejscia do nowej misji, nie znania jeszcze mapy i chodzenia sobie powolutku, słuchania rozmów, próbowania krok po kroczku przedostatnia się coraz bliżej do celu. :banderas:na razie dopiero czwarta mapa jest grana - Paryz i jest pięknie, a tyle dobra przede mną jeszcze.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy save z wersji cyfrowej jest kompatybilny z wer. pudełkową?

Opublikowano

Spoko. Bo cena Hitman 2 w psstore to jakiś żart. Dziś kupiłem gold edition za jakieś 130,- w steelbooku.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Pany te wszystkie misje miami itp to sa za darmoszke po sciagnieciu aktualizacji czy platne? Bo nie wiem czy sciagac 25gb bo musze robic hotspot z tableta

Swoja droga ta misja na plantacji kokainy fajna. Az sie Splinter Cell 2 przypomnial