Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

na xboxa nie ma gier a 4k to pc mialo w 2007

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

kiedy jakieś gry na tego jebanego plejśmiecia bez gier? czy teraz tylko sonybociarnia będzie się pocieszać grając w hd ready że rozdzielczość i płynność się nie liczy?  :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

ty no nie wiem jak tam twoja plejka zrogowaciała co ją pijaną bez gier w taczce wozili po osiedlu, wiesz o co chodzi

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/126601/zmiana-psn-id-na-ps4-moze-powodowac-powazne-problemy.html

2018, zapłać 50zł za zmianę nicka który:

Cytat

Możemy stracić dostęp do wcześniej zakupionej zawartości, mowa tutaj o dodatkach i wirtualnych walutach.

Możesz stracić postęp w grach, włącznie z zapisami, miejscami w rankingach i postępach w trofeach

:kaz:

Cytat

Opublikowano

dla daddiego gra musi być za darmo, żeby istniała

Opublikowano
18 minut temu, Daddy napisał:

czy teraz tylko sonybociarnia będzie się pocieszać grając w hd ready że rozdzielczość i płynność się nie liczy?  :)

Stan umyslu botow jest hd ready.

Opublikowano

Dobra ale dajcie juz spokoj z pclabem, rdr2 na koxie z lepsza rozdzialka to juz wiemy. 

Opublikowano
1 godzinę temu, teddy napisał:

PC juz dawno wstal z kolan.

Teddy, ja wiem, że stoisz w rozkroku, bo miewając heretyckie odchylenia peesczwórkowe przede wszystkim jesteś blacharskim scjentologiem, ale powyższe stwierdzenie jest zbyt mocne, nawet na standardy CW:dynia:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Wyjatkowo zgodze sie z Czarkiem, dopoty siedzial na PC taki mily grzeczny chlopiec kupil PS4 i od razu na udry z botami w CW.

Opublikowano

RDR2 Xbox One 864p >>> sraka po winie >>> RDR1 PS3 640p

Swoją drogą to przejeżdżałem wczoraj obok siedziby CD Projekt w godzinach 18-19 a tam światła zgaszone, żywego ducha nie ma. Gdzie jest crunch ja się pytam? Chyba Cyberpunk nie będzie taki dobry :sapek:

Opublikowano

Botom można współczuć lub zazdrościć. Mieć najgorszą i najlepszą wersje mesjasza? Klapy to typowe średniaki. Dobrze, że wybrałem właściwą drogę i będzie grane w pełnym 4k hdr:banderas:

Opublikowano
7 godzin temu, MaZZeo napisał:

RDR2 Xbox One 864p >>> sraka po winie >>> RDR1 PS3 640p

Swoją drogą to przejeżdżałem wczoraj obok siedziby CD Projekt w godzinach 18-19 a tam światła zgaszone, żywego ducha nie ma. Gdzie jest crunch ja się pytam? Chyba Cyberpunk nie będzie taki dobry :sapek:

a kto powiedział, że pracują przy włączonym świetle? :oh_you:

Opublikowano
11 godzin temu, teddy napisał:

XBOX-PC

Ahaha, zestaw dla smutnego blantmana xD

Opublikowano

Czaicie ze w 2018 roku ktos czekal pod empikiem o polnocy zeby kupic gierke video? xd

Opublikowano
26 minut temu, milan napisał:

Ahaha, zestaw dla smutnego blantmana xD

Ahahaha chyba się pomyliłeś. Jak chcę cokolwiek ograć to ogrywam niezależnie od platformy. To że ps4 teraz nie mam to tylko oznacza że jak wyjdzie coś mnie interesującego jak last of us 2 kupie prosiaka. Po co ma pod tv stać sprzęt nie używany skoro w ciągu najbliższego roku nie ma ani jednej mnie interesującej gry.  Nie jestem jednym z tych co mają jeden sprzęt i zakłamują rzeczywistość że to im wystarcza bo nie chcą wziąć kredytu na drugą konsole :P

Chciałem ograć mario zelde czy xenoblade to kupiłem switcha, chciałem ograć world ends with you, serie fire emblem czy pchoenix wright to kupiłem swego czasu 3ds etc. itd.

Gram w co chce, kiedy chce i na czym chce. Nie myl mnie z mendrkiem czy innym yetim co nigdy poza swój mały świat nie wyjdą.

Opublikowano

Co?

Opublikowano
18 godzin temu, golab napisał:

a za rok może dwa na pc 4k/60 fps i beka z iksboksa

i tak leci to życie

Byłem przekonany że jedynka wyszła na PC ale sprawdziłem i koorwa nie, więc jest jakaś szansa że dwójeczka nie pojawi się na PC_śmieciu :bye:

Opublikowano

Nieładnie tak do kolegi od śmiecia.

Opublikowano

Jako że lubujesz sie w User Score milan mam dla Ciebie materiał do analizy

I5bDC15.jpg

IjbQjm7.jpg

Opublikowano

To jest syndrom Gowina.

Gram ale się nie cieszę.

Opublikowano

SDF jak zawsze czujne...

Opublikowano

Po prostu ten obrazek pokazuje, że kustosze gameingu na plejstejszon 4 doceniają kunszt deweloperów i rozmach rozgrywki, gdzie na xboxie jest płacz bo nie ma cofania czasu i strzelania do krasnali.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.