Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Tak szczerze to nie wiem co o tym sądzić, może szkoda im kasy na marketing i opłacenie eventu? E3 traci na prestiżu bo każdy inny moloch ma swoje eventy? Chcą mieć swoją imprezę by światła skierowane były tylko na nich? EA ma jakiś guwnoevent nie na e3, nintendo directy od dawna uskutecznia, no wykrusza się towarzystwo.

Edytowane przez Orzeszek

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

A pamiętacie tą ku*we kinekta? :dynia: 

Sprzęt nie działał poprawnie na prezentacji e3 ale uśmiechy i tryhardowe prezentacje były uskuteczniane, w sumie jak na ostatnim xbox klepanku.

Edytowane przez oFi

Opublikowano
7 godzin temu, Orzeszek napisał:

Tak szczerze to nie wiem co o tym sądzić, może szkoda im kasy na marketing i opłacenie eventu? E3 traci na prestiżu bo każdy inny moloch ma swoje eventy? Chcą mieć swoją imprezę by światła skierowane były tylko na nich? EA ma jakiś guwnoevent nie na e3, nintendo directy od dawna uskutecznia, no wykrusza się towarzystwo.

Może myślą, że MS pokaże nowego bąka na przyszłym E3, a oni pokażą lepsze we wszystkim PS5 pod koniec roku, no ale bardzo mało prawdopodobne, by MS znowu skusił się zaprezentować nextgena jako pierwszy.

Bardziej chyba chodzi o to, że po prostu mają już zapowiedziane kilka gier i nie ma sensu kolejny raz ich pokazywać, a zapowiedzi następnych kozak eksów będą w 2020 i mam nadzieję, że trochę skrócą okres od zapowiedzi do premiery gierki. 

Opublikowano

Nie będzie kolejnej porcji beki z $ony na E3? No szkoda ale co się dziwić jak gier nie mają na plejśmiecia :kaz:

Może Spencer odpali im jakiś namiot koło swojego pałacu :xboss:

Opublikowano

Beka z Sony na E3? Czy my mamy 2006r?xd

Opublikowano

Zapewne pod koniec roku na własnym evencie pokażą ps5 z data premiery 2020.

To, ze przestają już inwestować w 4 jest oczywiste.

Opublikowano

MS przestal inwestowac w xboxa w 2013r wiec Sony jak zwykle z tylu

Opublikowano
7 godzin temu, Orzeszek napisał:

Być może, po co wykładać ogromne pieniądze na hale, przygotowywać się mięsiącami jeśli wszystko moźna pokazać na streamie. 

Jedno z najlepszych "show" miał w tym roku Cyberpunk, mówił o nim cały świay a nie zapłacili za niego nawet grosza

Opublikowano

Sony ma taką pozycję, że już grosza wydawać nie musi na marketing. MS robi promocję na Live’a i Passa za paczkę Lays’ów, a i tak muszą konsolę rozdawać bez pada i kabli, bo nikt jej nie chce. Tak zwana dominacja.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Widze że mysza wchodzi już na ten etap że zaczynają go zadowalać sprzedane konsole przez korpp, a nie gry i ich zapowiedzi. Nie no spoko, kto co lubi

Opublikowano

Konsola się nie sprzedaje, nie ma gier, ani zapowiedzi.

Konsola się sprzedaje, są gry i są zapowiedzi.

Co kto lubi :xboss:

Opublikowano
41 minut temu, MYSZa7 napisał:

Konsola się nie sprzedaje, nie ma gier, ani zapowiedzi.

Raport fiskalny MS na ten temat mówi co innego, ale co tam.. :dunno:

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

Nie wiem, wy(pipi)ane mam na sprzedaż konsol  :reggie: Ważne, żebym miał w co grać i na tę chwilę więcej znajduje dla siebie na plejstejszyn, gdzie na zboksie tylko forzunia mnie interesuje.

Boty jak biorą wszystko serio w CW.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Ja tam wierzę raportom pewnego stołecznego sklepu z gierkami, a to że Microsoft się chwali, że te ich kiepskie gierki ściągnęło z gamepassa za złotówkę i zagrało pięć minut to jakoś w dupce mam :reggie:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

Sony ma taką pozycję, że już grosza wydawać nie musi na marketing. MS robi promocję na Live’a i Passa za paczkę Lays’ów, a i tak muszą konsolę rozdawać bez pada i kabli, bo nikt jej nie chce. Tak zwana dominacja.

Trzeba być strasznym dzbanem, żeby pisać takie bzdury. Ja wiem marka itd, ale bez przesady, żeby uznawać za minus promocję na sprzęt i usługi. 

Netflixa też nikt nie chce skoro dają pierwszy miesiąc za darmo i pozwala dzielić konto na cztery osoby? 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Mają 4 gry na przyszły rok, które już pokazywali to po co mają wychodzić. Konsola się sprzedaje, lineup jakiś tam jest. Brak sony na e3 tylko uswiadcza w tym, że ps5 w 2020r confirmed. Nie ma co liczyć na next gena od sony w 2019 :(

Opublikowano

Ale kto powiedział, że Sony nie zrobi swojej własnej imprezy w 2019? Pamiętacie ten marketingowy majstersztyk przed pierwszą konferencją gdzie pokazali PS4? Net płonął.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

czyli co w 2019 impreza Sony, zapowiadają PS5, na jesień premiera i tytuły startowe to:

Ghost of Fukushima

TLOU2 

i DHL Stranding 

:notbad:

Opublikowano
7 minut temu, oni napisał:

czyli co w 2019 impreza Sony, zapowiadają PS5, na jesień premiera i tytuły startowe to:

Ghost of Fukushima

TLOU2 

i DHL Stranding 

:notbad:

Sony ma kilka niezapowiedzianych gier na Playstation, jak to powiedział Yoshida, min. gra od Bluepoint (plotki mówią, że robią dwie gry, jakis remak i zupełnie nowe IP), FM ostatnio w swojej grze na VR puściło oczko co do BB2, jest jeszcze Project Mephisto. PS5 na 99% będzie posiadało wsteczną, więc jeżeli TLOU2 i reszta zapowiedzianych gier odpalimy w 4k/60fps na ultra, to wypada tylko życzyć Sony, aby fabryki wydołały jeżeli chodzi o produkcje, bo sceny przy premierze PS4, to był spokojny spacerek przy tym co będzie się działo przy premierze Nadkonsoli 5.

Premiera raczej w 2020, fajny gdyby był to pierwszy kwartał, 2019 raczej mało prawdopodobny, tak mi wyszło z fusów.

Edytowane przez YETI

Opublikowano
Godzinę temu, chris85 napisał:

Trzeba być strasznym dzbanem, żeby pisać takie bzdury. Ja wiem marka itd, ale bez przesady, żeby uznawać za minus promocję na sprzęt i usługi. 

Netflixa też nikt nie chce skoro dają pierwszy miesiąc za darmo i pozwala dzielić konto na cztery osoby? 

trzeba być niezłym dzbanem, żeby brać mój post na poważnie

EDIT: jeszcze sugerowanie, że uważam za minus usługi takie jak GamePass, gdzie bez beki uważam ją za za(pipi)istą opcję

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

No zobaczymy, życze Sony jak najlepiej i miejmy nadzieje że PS5 okaże sie dobrą konsolą.

Przyszłość dla wszystkich graczy zapowiada się intrygująco. 

Edytowane przez oni

Opublikowano
57 minut temu, creatinfreak napisał:

Mają 4 gry na przyszły rok

Jak dorobisz sobie w dreams to mozesz miec i 40

Opublikowano

Powiem wam, że w przyszłej generacji będzie bardzo fajnie. Sony może dać nam wsteczną i ps now o czym plotkuje się od dawna(czyli może pod tym względem dorównać ms), za to ms wykupił studia i już robi gry (czyli tu ms próbuje dogonić sony). Będzie console wars jakie powinno być zawsze! Piękne czasy się zbliżają :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.