Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Jedyny dobry ex od sony w ciągu 4 lat :)

Opublikowano

głowa mnie rozbolała po lekturze tematu Pokemon: Let’s Go, nintendofagi co nigdy w żadne pokemony nie grały

Opublikowano

eh, dzieciaki, dzieciaki

Opublikowano

@aphromo jakiś komentarz w sprawie E3? Pamiętam że kilka mieaiecy przekonywałeś że to bardzo bardzo ważna impreza i to kluczowe aby znajdować się w jej centrum

Opublikowano
1 godzinę temu, Observer napisał:

I pyk - ostatni ex oficjalnie odpłynął z tonącej zielonej łajby.

Wcale nie ostatni

Opublikowano
13 godzin temu, oni napisał:

czyli co w 2019 impreza Sony, zapowiadają PS5, na jesień premiera i tytuły startowe to:

Ghost of Fukushima

TLOU2 

i DHL Stranding 

:notbad:

Na pewno lepszy lineup niż na premiere ps4 gdzie na porządną grę trzeba było czekać prawie rok

Opublikowano
11 minut temu, oFi napisał:

Na pewno lepszy lineup niż na premiere ps4 gdzie na porządną grę trzeba było czekać prawie rok

Nigdzie nie napisałem że to zły lineup

Opublikowano
2 minuty temu, oni napisał:

Nigdzie nie napisałem że to zły lineup

Twój cytat był wykorzystany po to, żeby zaznaczyć jak bardzo startowy lineup ps4 był ujowy i jak bardzo dobry może być na ps5.

:sir:

Opublikowano

po co kupować nową konsole dla gier które są dostępne na starej? To tak jakby ktoś kupował switcha c0rwe yebaną bez gier dla zeldy która jest na wiiu 

Opublikowano
22 minuty temu, oFi napisał:

Twój cytat był wykorzystany po to, żeby zaznaczyć jak bardzo startowy lineup ps4 był ujowy i jak bardzo dobry może być na ps5.

:sir:

Ale nie będzie. 

Dadzą za to jedną nową markę, coś znanego i standardowy zestawik CoDFifaAssasins

TLOU2, to będzie listopadowe pożegnanie PS4,  GoT ( 8/10 przy dobrych wiatrach) wydadzą we wrześniu. Ta spyerdolina ok Kudżimy wyjdzie już na PS5, bo pewnie parówa powie, że sprzęt "ogranicza jego wizję" xD 

a i oczywiście nie zapominajmy o GoW/Horizon/ Spiderman/TLOU2 4K/ 30 fps lub 1080p/ 60 fps w 2020. W pełnej cenie z nową okładką. No bo przecież Spencer tucznik yebany daj jakieś darmowe updaty zamiast golić frajerów jak Pan Kutaragi i Pan Jajamuharata przykazali.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Dlaczego kłamiesz?
Opublikowano

Dobra, my tu pitu-pitu, ale powoli zbliża się koniec generacji, więc chyba pora na podsumowania. Bardzo dobrze zrobił to redaktor na kanale Gry Online, jednego z największych i najbardziej znanych polskich serwisów o grach.

Bardzo rzeczowa analiza. Rozprawia się m. in. z mitem, jakoby Xbox One przegrał z powodu kiepskiego PR-u na początku za Matticka. Przegrał bo Microsoft nie rozumie rynku i klientów, ich ex'y wypełniają co najwyżej nisze, albo są dla bezguściów. Przy takiej ujowiźnie jaką serwuje Xbox, Sony nie musi nawet na E3 przyjeżdżać. Po co? Aby kopać nieprzytomnego, leżącego pośród własnych fekaliów? Jak to mówią: "The base is secured". Zwycięzca jest tylko jeden.

PS. Proponuję ten film wrzucić na początek przyszło-generacyjnego CW, aby niezdecydowani mieli stosowny kompas co do wyboru kolejnej platformy ;)

Opublikowano
7 godzin temu, chris85 napisał:

Ale nie będzie. 

Dadzą za to jedną nową markę, coś znanego i standardowy zestawik CoDFifaAssasins

TLOU2, to będzie listopadowe pożegnanie PS4,  GoT ( 8/10 przy dobrych wiatrach) wydadzą we wrześniu. Ta spyerdolina ok Kudżimy wyjdzie już na PS5, bo pewnie parówa powie, że sprzęt "ogranicza jego wizję" xD 

a i oczywiście nie zapominajmy o GoW/Horizon/ Spiderman/TLOU2 4K/ 30 fps lub 1080p/ 60 fps w 2020. W pełnej cenie z nową okładką. No bo przecież Spencer tucznik yebany daj jakieś darmowe updaty zamiast golić frajerów jak Pan Kutaragi i Pan Jajamuharata przykazali.

czyli znowu nowe konsole będzie najlepiej kupić co najmniej rok po ich premierze :) 

Opublikowano

Jak ktoś się waha tylko dlatego, że nie wie która konsola, to można od razu inwestować w pewniaka, bo nie było generacji której nie wygrało PlayStation, więc po co się ograniczać i niepotrzebnie czekać.

Dla niekumatych: 

Playstation (PSX/PSOne) wygrało z Nintendo 64 i Segą Saturn.

PlayStation 2 wygrało z Xboxem, Segą Dreamcast, GameCubem i Wii

PlayStation 3 wygrało z Xboxem 360 i Wii U

Playstation 4 wygrało z Xboxem One i ze Switchem

NIe widzę powodu by inwestować w coś, co nie potrafi wygrać z PlayStation ;)

Opublikowano
37 minut temu, suteq napisał:

czyli znowu nowe konsole będzie najlepiej kupić co najmniej rok po ich premierze :) 

Wciaz czekam na moment aż warto będzie kupić Switcha, bo widzę że w 2018 czerwoni neofici są na etapie poznawania pokemonow. :pawel:

Opublikowano

Wszyscy się cieszymy że Playstation wygrało i się tak super sprzedaje i w ogóle. No ale mogliby zapowiedziec jakieś gry, a takie E3 to byłaby, wydaje mi sję, fajna okazja

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Wciaz czekam na moment aż warto będzie kupić Switcha, bo widzę że w 2018 czerwoni neofici są na etapie poznawania pokemonow. :pawel:

no będzie go warto kupić jak zdechnie i ograć te kilka gierek, dobrze, że nie musiałem tego szrotu kupować i mogłem pożyczyć na kilka miesięcy a najlepszą grą okazało się mario kart 8 z Wii U :pawel: 

Opublikowano

Jeżeli playstation nie zeobi czegoś przed e3 (o czym chodzą ploty) to będzie słabo. Akcje mogą polecieć w dół przez brak info co tam się u nich dzieje. 

@suteq będzie warto jak wyjdzie druga zelada (tak wiem Tobie się nie podobała, a mi bardzo). 

Opublikowano
7 minut temu, oni napisał:

Wszyscy się cieszymy że Playstation wygrało i się tak super sprzedaje i w ogóle. No ale mogliby zapowiedziec jakieś gry, a takie E3 to byłaby, wydaje mi sję, fajna okazja

Nie bój żaby asax, na pewno będzie niejedna okazja by Sony mogło zapowiedzieć swoje kolejne gry, które zawojują Metacritic. Nie wiem co by musiało się stać, by ta dobrze naoliwiona i pędząca lokomotywa, miała się nagle zatrzymać. Swoją drogą z tej hali targów to chyba wszyscy już pouciekali, widocznie organizacyjnie (albo finansowo) musi być tam ujowo. Może Sony szykuje się więc na swój pokaz gdzie indziej, albo w innej formie? Może narobia hype przed swoim PlayStation Experience, po drodze też TGS ;)

Opublikowano
15 godzin temu, Observer napisał:

6 godzin temu, Czezare napisał:

Dlaczego kłamiesz?

Jaki jeszcze został, skoro w sumie HALO 5 mulit tez jest na Windows Storze? (qrna i to od 2016 r. - nawet nie wiedziałem...)

Edytowane przez easye

Opublikowano

To w takim razie klapy zachęcone jakością Spider mana powinni sięgnąć w tez po SO i ograć go w końcu na tych swoich laptopach, na których ogrywają każda grę Microsoftu.

Opublikowano

Sunset jest gra milion razy lepsza niz Spiderman.

Opublikowano

Jeszcze tylko kolekcja szefa kuchni i pyk mamy komplecik exów z xone na pc :master:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.