Skocz do zawartości

Verbatim czy jajko - co było pierwsze...

Featured Replies

Opublikowano

Skill najpierw by się przydał, wiek nic nie da.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 244,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Obawiam się jednak, że to nie fake. Swego czasu Shiva zaprosił mnie do znajomych na facebooku, przyjąłem, bo jednak byłem od początku czytelnikiem PE, lubiłem jego kreację i teksty w magazynie i fajni

• Ach, to działanie w imię idei <3 Zawsze fajnie jest mieć świadomość, że niektórymi ludźmi kieruje coś więcej niż zysk czy sława, która szybko uleci. Takie słowa to miód na moje serce, bo pokazuje,

Opublikowano

Może jakąś drużyne założy. Gamera byłby kapitanem :ragus: 

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Ehh ci gracze, napisz ze robisz przy gierkach to pomysla, ze 8h grasz w robocie.

Opublikowano

Nie no, jeszcze pierdzisz i plujesz z wieży ajfla

Opublikowano

Dziękuję panowie.

Opublikowano

Post piszę naprawdę randomowo, ponieważ o burdelu na forumku poinformował mnie Popa, z którym regularnie ciśniemy we wszelakie bijatyki online (pozdro) - po przeczytaniu pierwszych kilkunastu stron tematu nasunęło mi się tylko jedno słowo - (pipi)A, toż to gnój, którego od dawna nie czułem w PE. Pranie publicznie brudów przez niektórych redaktorów zakrawa o absurd, ale jednocześnie pokazuje, jak bardzo Ci szanowani i wielbieni przez nas przez lata redaktorzy byli naturalni w tym co robią. Gamera zawsze przedstawiany był jako uber s(pipi)iel, no i proszę, sądząc po postach jakie zamieścił w temacie, chłop jest taki w rzeczywistości. Swój chłop, którego matka porzuciła w Bieszczadach gdy ten miał roczek i wychowywał się w dziczy. HIV? Zawsze przedstawiany jako wiejski przygłup. No i nie inaczej jest teraz, poza tym HIV był od zawsze moim idolem, zawsze wielbiłem jego wszystkie projekty, ba - nawet do dzisiaj jem i gromko pierdzę jak HIV. Odkąd pisemko przejął Butcher stało się zbyt sztywno i profesjonalnie, a silenie się na pseudo spontaniczne, młodzieżowe akcje to już nie to. Po prostu czuć że taki Butcher w przeciwieństwie do Sciery, który był totalnym nieogarem również w życiu prywatnym, zawsze będzie miał ten przysłowiowy kij w dupie, którego nie pozbędzie się już do końca swoich dni. Także kończąc ten przyglupawy wywód,powiem tylko, że temat ten choć na chwilę przypomniał wszystkim czym była kwintesencja dawnego PE.

A tak całkiem serio to...HIV FOR LIFE!!!!!!!!!

Edytowane przez Sowaa

Opublikowano

Hiiiiiiiiiiiv!!!!!!

Opublikowano

Dobre... Magda Ścierska? Już kiedyś o tym pisałem - Ściera pracuje z żoną, wraca do domu, a tam... żona. 24/7 żona, trochę lipa jak dla mnie :)

Opublikowano

Przeczytałem.. dawno się tak nie uśmiałem:p
Jedni płaczą, że pracodawca to wuj, inni chcą się bić. PE rulez hehe

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Kurde Grzybiarz, ty chyba naprawdę masz coś wspólnego z typem z twojego avatara - mocniejszy stalking z twojej strony, ale rozumiem, że to wszystko z pasji.

Opublikowano

Nie, mnie po prostu ciekawiło, czym może zajmować się taki Mr. Ściera po odejściu z PE. No i natrafiłem że pisuje z żoną w gazetce ezoterycznej (?), a teraz widzę, że głównym naczelnym jest tam Fenix. Trzymałem to dla siebie, ale po tym temacie Shivy już nie ma co - dla mnie dawne PE zamknęło pewien rozdział. W dodatku w piwnicy miałem zalanie i je.bło pierwszych 16 numerów :/

Czuję się trochę jak Stewie w Family Guy, gdzie w którymś odcinku, idzie odwiedzić swoją ulubioną bohaterkę z programu tv dla dzieci i nagle widzi ją na żywo: baba klnie, pali szlugi i jest całkowicie inna niż ją znał w tv.

Dobrze że mamy nowe PE -  czytam szmatławca od 1999 i na pewno będę dalej czytał.

Aha i mój post odnosi do posta chrisa85. Tak bym nawet nie wrzucał tego linka z gazetką Kajdana.

A przy okazji filmik PE, który miał iść na konsolowisko :)  (będę musiał updejtować o nowe wiadomości:)

Wiem, trochę wypiłem i gadam pierdoły, tak samo filmik dziś bym chętnie wydał w HD, nieco skrócony, poprawiony...

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Widać lepsza kasa w tarocie niż w gierkach ;/

Opublikowano

A Grzybiarz czy ktoś tam nie był gliną przypadkiem? Można zebrać to wszystko, zanieść na PROKURATUHE i dorobić się promocji na sierżanta komisarza. Fiu, fiu. Tylko mówię.

Biednemu, zestresowanemu chłopakowi Ścierze przynajmniej się w żonie zwróciło po tych wszystkich latach pracy wśród patologii. Większość kobiet w jej wieku wygląda jak przeciwnicy z Silent Hilla.

Opublikowano

Może typ z avka, to podejrzany, którego Grzybiarz nigdy nie ujął? Jego jedyna nierozwiązana sprawa, przez którą odszedł z czynnej służby. Dręczy go to do dziś. Teraz prowadzi śledztwo na własną rękę współpracując z forumem PSX Extreme.

Opublikowano

Echhhhhhh, ten avatar to dzieło mojej laski. Narysowała mnie kiedyś i tak sobie to zeskanowałem, a po chwili dopisałem "poszukiwany gwałciciel".

Co do policjanta, to kiedyś tak chyba odpisałem waludusiowi, że robię w policji, a tak naprawdę zajmowałem się czymś nie do końca legalnym, no ale nie chciałem skończyć jak Aju :(

Opublikowano

A tak naprawdę ścigał samego siebie bo miał rozdwojenie jaźni.

4 minuty temu, ciwa22 napisał:

Może typ z avka, to podejrzany, którego Grzybiarz nigdy nie ujął? Jego jedyna nierozwiązana sprawa, przez którą odszedł z czynnej służby. Dręczy go to do dziś. Teraz prowadzi śledztwo na własną rękę współpracując z forumem PSX Extreme.

Opublikowano
15 minut temu, grzybiarz napisał:

Nie, mnie po prostu ciekawiło, czym może zajmować się taki Mr. Ściera po odejściu z PE. No i natrafiłem że pisuje z żoną w gazetce ezoterycznej (?), a teraz widzę, że głównym naczelnym jest tam Fenix. Trzymałem to dla siebie, ale po tym temacie Shivy już nie ma co - dla mnie dawne PE zamknęło pewien rozdział. W dodatku w piwnicy miałem zalanie i je.bło pierwszych 16 numerów :/

Czuję się trochę jak Stewie w Family Guy, gdzie w którymś odcinku, idzie odwiedzić swoją ulubioną bohaterkę z programu tv dla dzieci i nagle widzi ją na żywo: baba klnie, pali szlugi i jest całkowicie inna niż ją znał w tv.

Dobrze że mamy nowe PE -  czytam szmatławca od 1999 i na pewno będę dalej czytał.

Aha i mój post odnosi do posta chrisa85. Tak bym nawet nie wrzucał tego linka z gazetką Kajdana.

A przy okazji filmik PE, który miał iść na konsolowisko :)

Wiem, trochę wypiłem i gadam pierdoły, tak samo filmik dziś bym chętnie wydał w HD, nieco skrócony, poprawiony...

Jesteś zbyt blisko PSX Extreme i twoje brudy też zaczynają wypływać.

Co do materiału, to swego czasu oglądałem z wypiekami na jądrach - świetna robota. A manta na początku zaorała mi plecy ciarami.

Opublikowano
48 minut temu, ciwa22 napisał:

Kurde Grzybiarz, ty chyba naprawdę masz coś wspólnego z typem z twojego avatara - mocniejszy stalking z twojej strony, ale rozumiem, że to wszystko z pasji.

Tylko wariaci są coś warci.

Opublikowano

Przeciez to ze Sciera robi w jakichs horoskopach to bylo wiadomo od dawna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.