Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 239 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sharp Objects.  Niestety na Netflixie nie ma co liczyć na takie seriale. Biała obsada,  prawdziwe duszne południe, bez wyciskania na siłę czarnych aktorow, flagi konfederacji, brak przedstawiciel

• w fortnite w każdej sekundzie gameplayu dominuje gó.wno ale na to jakoś nie narzekasz

• W pierwszym odcinku najpierw 45 minut yebania białej rasy i gloryfikacji czarnej a potem 15 minut niezłej akcji. Każdy kolejny odcinek coraz gorszy, ale ileż można patrzeć na ciągłe hejtowanie bi

Opublikowano
W dniu 6.01.2018 o 13:40, sprite napisał:

Dokładnie tak jak Masorz pisze. 2 sezon mega sztos, a 3 niestety już trochę gorszy. Dalej się dobrze ogląda, ale to już nie jest to.

Wbijaj Maciucha do tematu

Edytowane przez sprite

Opublikowano

o cie chuy xD yakubu ty się na czymś znasz poza niszczeniem swojego organizmu?

Opublikowano

Oglądając Dextera po 3 sezonach myślał pewnie, że on pomaga policji szukać zabójcy

Opublikowano
Godzinę temu, maciucha napisał:

:yuno:

warto sie kłopotać?

Jeszcze jak! Nie jest to poziom mojego ulubionego drugiego ale nadal jest wysoko.

51 minut temu, Pupcio napisał:

o cie chuy xD yakubu ty się na czymś znasz poza niszczeniem swojego organizmu?

Ja mam teorie, że przy tym upadku i przed podaniem banana mózg mu na chwilę przestał pracować

Opublikowano
9 godzin temu, maciucha napisał:

XDDD

ontopic: można gdzies obejrzeć 3 sezon, czy tylko torrenty? :/ 

Szołmax

Opublikowano

Kiedyś ten serial leciał na Ale kino. Showmax już się zmył, więc jak na razie, trzeci sezon można znaleźć na pirackiej zatoce. Chyba, że hbo udostepni.

Opublikowano
W dniu 1.02.2019 o 19:09, YETI napisał:

Puściłem sobie pierwszy ep do obiadku. Z początku miałem wrażenie, że będzie to po prostu zbitka klisz z różnych azjatyckich straszaków, a jeśli się już ich trochę widziało, to raczej nic specjalnie nie zaskoczy. No ale niektóre twisty to nawet lekki :obama: Jakieś napięcie też się momentami pojawiało. Na razie jestem na tak i wieczorkiem oglądam dalej :)

Edytowane przez Frantik

Opublikowano
10 godzin temu, Rudiok napisał:

Szołmax

A showmax nie jest już zamknięty?

Opublikowano
2 godziny temu, _Be_ napisał:

A showmax nie jest już zamknięty?

250px-079Slowpoke.png

Tyle co oglądałem na nim coś a tu proszę... 

Opublikowano

Yakubu odpuszcza drugi, najlepszy sezon Fargo po 2 odcinkach? :wujaszek:

Ten chuopak aż się prosi o warna.

Opublikowano

Sezon 2? Był cudowny, nie zapomnę go nigdy.

Ale mimo wszystko chyba jednak wolę pierwszy przez Malvo :wub: 

Opublikowano

No Malvo to był rozpyerdalator ale w ogólnym rozrachunku mesajah 2>1. Chociaż wszystkie 3 są zayebiste

Opublikowano

Widziałem tego aktora ostatnio w The Judge jako prokuratora i tylko czekałem aż kogoś tam zaje.bie na sali :pawel: 

Opublikowano
19 minut temu, Pupcio napisał:

No Malvo to był rozpyerdalator ale w ogólnym rozrachunku mesajah 2>1. Chociaż wszystkie 3 są zayebiste

To prawda młodszy człowieku. Pierwszy ma wyrazistsze postaci, ale drugi sezon całościowo jest lepszy. 

A trzeci najsłabszy, ale takich sezonów to ja każdemu serialowi życzę.

I jest V.M. Varga,

FMDxLQm.jpg

boska Mary Elizabeth Winstead i inni.

Opublikowano
Godzinę temu, Masorz napisał:

Yakubu odpuszcza drugi, najlepszy sezon Fargo po 2 odcinkach? :wujaszek:

Ten chuopak aż się prosi o warna.

Nie no oglądam dalej, bo jednak po tych pierwszych 10 minutach w miarę się unormowało. Nie przepadam za przerysowanymi daunami i ogólnie ten humor mnie lekko odpycha. Trochę za dużo komedii w tym :/

I widać, że reżyserek lubi brąz xd Niemal w każdej scenie dominuje ten kolor, wtf

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
6 minut temu, Yakubu napisał:

Nie no oglądam dalej, bo jednak po tych pierwszych 10 minutach w miarę się unormowało. Nie przepadam za przerysowanymi daunami i ogólnie ten humor mnie lekko odpycha. Trochę za dużo komedii w tym :/

I widać, że reżyserek lubi brąz xd Niemal w każdej scenie dominuje ten kolor, wtf

w fortnite w każdej sekundzie gameplayu dominuje gó.wno ale na to jakoś nie narzekasz :dafuq:

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

drugi faktycznie najlepszy, ale trzeci slaby

Opublikowano
12 godzin temu, Yakubu napisał:

Trochę za dużo komedii w tym :/

To ty filmu braci Cohen nie widziałeś? xD

11 godzin temu, Ludwes napisał:

drugi faktycznie najlepszy, ale trzeci slaby

słaby ale nadal 8+/10

Opublikowano

Wczoraj odpaliłem pierwszy ep Sharp Objects i w sumie szału nie poczułem. Trochę nudne, ale za to od drugiego odcinka się wkręciłem i rano pękło pięć pod rząd. Później obiad i gierki, a teraz obejrzałem dwa ostatnie epy i tak siedzę rozyebany w fotelu i nie wiem co z sobą począć. Zayebisty serial. 

Ehh i nie wiem co dalej, Deadwood czy Detektyw? Albo może by ochłonąć i pojechać ostatni sezon Ashy Slashy? 

Opublikowano

Nie można mieć HBO Go i nie obejrzeć

oj-cover.jpg

Opublikowano

The Wire :lapka: albo Castle Rock 

Opublikowano
Wczoraj odpaliłem pierwszy ep Sharp Objects i w sumie szału nie poczułem. Trochę nudne, ale za to od drugiego odcinka się wkręciłem i rano pękło pięć pod rząd. Później obiad i gierki, a teraz obejrzałem dwa ostatnie epy i tak siedzę rozyebany w fotelu i nie wiem co z sobą począć. Zayebisty serial. 
Ehh i nie wiem co dalej, Deadwood czy Detektyw? Albo może by ochłonąć i pojechać ostatni sezon Ashy Slashy? 
Sprawdzam