Opublikowano 27 maja27 maj Po udanym, ocenionym na: 8,5/10, watchingu serialu ,,true-crime", który zrobił na mnie solidne wrażenie (naprawdę polecam!), "The Cabin in The Woods", ponownie wziąłem się za jakieś ,,maxowskie" dokumenty, czy raczej reportaże śledcze z motywem kryminalnym etc. Dziwny traf sprawił, że natrafiłem na: ,,McMiliony", mini-serial z 2020 roku' jestem po 2 odcinku z bodaj 6, i jestem dość zadowolony, aby dalej kontynuować tą mini-serię. Wątek przekrętu loterii McDonalda... to tylko w tej produkcji początek ,,zasranego gówna", którego naważyło nie tylko kilku no-name'ów, ale również ,,góra" z wysokich stanowisk McDonalda. Nieźle... :) 5 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):Ryje jak z reklamy czokapik.Idylliczne mordy, faktycznie jak z jakiegoś show Disney XD... Nawet tego serialu o HP tknąć nie zamierzam.