Jump to content

Judgment (Judge Eyes)

Daffy

Recommended Posts

Posted

5 minut filmiku zero gameplayu :notbad: czyli już wiesz, że to będzie kolejna gra jak Yakuza w której więcej ogladasz niż grasz

Posted

Premiera 13 grudnia, więc nie dziwota, że używają gotowych już assetów biorąc pod uwagę ilość wypluwanych projektów (co roku nowa Yakuza, w międzyczasie Hokuto ga Gotoku, remaster 3/4/5...). Dla mnie to wsio ryba, może być nawet Kamuro-cho. Tytuł wygląda interesująco i z pewnością chętnie ogram.

Posted

Yakuza z bardziej mobilnym bohaterem - widać jakieś przylepianie się do osłon, skoki, fikołki... Trochę wygląda na odcinanie kuponów na ten moment

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Demko Project Judge ograne
niesamowicie sie gra zapowiada,śledztwa,piekna walka,fajne proste kombosy czy lepsza niz w Yakuzie sam nie wiem,ale wiem ze czekam tylko na daty premiery na Europe i od razu biore,zreszta gra od tworcow yakuzy = biore z automatu. 

Posted (edited)

Mam nadzieję, że historia i główny bohater wypadną przekonująco. Na razie patrząc po trailerach wygląda super. Cholernie podobał mi się nawet sam filmik otwierający grę.

https://youtu.be/WlskZweTv9E

Nie do końca sam rozumiem czemu, ale jakoś mi się z koreańskim serialem Stranger kojarzy.

Edited by Basior
.
  • 2 months later...
Posted

Widać, że SEGA wyłożyła trochę pieniążków na dopracowanie starej yakuzy i nawet kopanie po twarzach wygląda lepiej niż w ostatniej części. Dla fabułki na pewno się weźmie.