Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Animal Crossing: New Horizons

Featured Replies

Opublikowano
13 hours ago, beardo0 said:

Z Isabelle trzeba pogadać i tam jest taka opcja. Jeszcze nie używałem, ale chyba tak zrobię, bo jeden mieszkaniec chciał odejść, to co będę go trzymał.

Wlasnie gadalem z nia kilka razy z rzedu i mozna tylko zglosic zly ubior albo zle odzywanie sie. Dzieki za info panowie :D 

• Odpowiedzi 980
  • Wyświetleń 110,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem AC z ciekawości. Pograłem tydzień, zrozumiałem o co w tym chodzi i stwierdziłem, że fajna gra, rozumiem że można się w niej zakochać, ale nie jest w moim typie. I tak od 2 tygodni mam zamiar j

• Wieczorem odpalę konsolę z nowym Dodo Code i zostawię włączoną.

• Mój kawałek rolniczej doliny  

Opublikowano
Opublikowano

Wygląda na to, że co najmniej rok (staż konta co najmniej rok).

Pograłem trochę wczoraj.

Nie chce mi się już grindować tych DIY przedmiotów i sprzedawać w sklepie, trzeba jakieś nowe sposoby na zarabianie mamony wymyśleć.

Zwerbowałem tego Brewstera i jutro już będzie Cafe. Pobrałem też na telefon w grze jakąś aplikacje z wytycznymi :)

Opublikowano
2 godziny temu, beardo0 napisał:

Wygląda na to, że co najmniej rok (staż konta co najmniej rok).

Pograłem trochę wczoraj.

Nie chce mi się już grindować tych DIY przedmiotów i sprzedawać w sklepie, trzeba jakieś nowe sposoby na zarabianie mamony wymyśleć.

Zwerbowałem tego Brewstera i jutro już będzie Cafe. Pobrałem też na telefon w grze jakąś aplikacje z wytycznymi :)

Kupuj w niedzielę rzepę, potem wchodzisz na https://turnip.exchange/islands

Lecisz na inną wyspę i sprzedajesz z zyskiem. Czasem można zarobić sześciokrotność zainwestowanej kwoty. 

Opublikowano

Chyba właśnie ukończyłem wątek „fabularny” happy home paradise… o w mordę ale zadyma na koniec :)

polecam 100% warto

Opublikowano

Nawet nie tykam Happy Home Paradise dodatku, w grudniu chce kupić drugiego Switch-a bo 7 letni syn strasznie zainteresował się i uwielbia grac w AC:NH i nawet dobrze mu to idzie

tak dobrze, ze....moja wyspa już nie jest taka moja wiec będę chciał żeby miał własną a ja chyba po ponad 170 godzinach zrobię reset, tak żebyśmy razem zaczęli od nowa i będę go poduczał/tłumaczył mu zadania fabularne

jak coś to będę w grudniu prosił o owoce :D

Opublikowano

Ma ktoś odstąpić trochę marchewki? Jedyne warzywo, którego nie mogę zdobyć. 

Opublikowano

Też nie mam. Tylko ziemniaki i pomidory. Może Leif kiedyś będzie miał na handel, trzeba sprawdzać

E:

kto zgadnie kto to jest

A5BAF0F7-1938-4BBF-BDDE-A98F27C72D86.thumb.jpeg.55aaa74e4c211451a122bab9b050795a.jpeg

Edytowane przez Ken Adams

Opublikowano
1 godzinę temu, Ken Adams napisał:

Też nie mam. Tylko ziemniaki i pomidory. Może Leif kiedyś będzie miał na handel, trzeba sprawdzać

E:

kto zgadnie kto to jest

A5BAF0F7-1938-4BBF-BDDE-A98F27C72D86.thumb.jpeg.55aaa74e4c211451a122bab9b050795a.jpeg

Pumba.

Opublikowano

O kurde, pani Rzepiarka powróciła! Ale super.

Nie gram na razie, bo czekam, aż wróci moja +1 i pierwszym playerem przejdzie wątek "fabularny" i odblokuje nowy content.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No taka sytuacja xD Lopez siedzial na hustawce przy ktorej buduje 4-ty most na wyspie ktora zniknela i jakos tak dziwnie wyszlo jak na zdjeciu :D Tak wogole to pierwszy bug z jakim sie spotkalem

05C69AB7-5BAA-4043-A9AF-25179C5C03DD.jpeg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 15.11.2021 o 21:25, Emileczekpl napisał:

Ma ktoś odstąpić trochę marchewki? Jedyne warzywo, którego nie mogę zdobyć. 

Jeśli wciaz potrzebujesz to właśnie znalazłem. SW-3375-4145-5811

Brakuje mi tylko wheat

Opublikowano

Już zdobyłem, mam także pszenicę więc zapraszam. Wysłałem do Ciebie prośbę o dodanie. 

Edytowane przez Emileczekpl

Opublikowano
32 minuty temu, Emileczekpl napisał:

Już zdobyłem, mam także pszenicę więc zapraszam. Wysłałem do Ciebie prośbę o dodanie. 

Ladna wyspa. Dzięki za wheat.

Edytowane przez Xehanort

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem AC z ciekawości. Pograłem tydzień, zrozumiałem o co w tym chodzi i stwierdziłem, że fajna gra, rozumiem że można się w niej zakochać, ale nie jest w moim typie. I tak od 2 tygodni mam zamiar ją porzucić, ale nie mogę, gram codziennie po kilkadziesiąt minut i z ogromną ciekawością odpalam każdego dnia. Dzisiaj zacząłem most budować i jakieś 3 chaty stawiać. I mam drabinę. Mam większą radochę z drabinki niż miałem ze Screw  attack w Metroidzie albo Master sworda w Zeldzie.

Opublikowano

Proste. Jest dużo radości i tyle.

8A6C5B68-2441-4015-973F-DF2C58C89CBE.thumb.jpeg.3967ec0bf9bc6020b3c609686a7159a8.jpeg

Ja w końcu spotkałem czekającą na plaży na domek Ketchup i mam wymarzonych dwóch specjalnych villagersów w jednym domku letniskowym. Co mają ze sobą wspólnego i wyjątkowego? Urodzili się tego samego dnia. I tego samego dnia co ja. Radość :) o to chodzi w grach wideo!

Opublikowano

No to wszystkiego wesołego w nowym roku dla zwierzako-maniaków, wszystko gotowe do odliczania

Image

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

W sumie to fajnie masz, @Ken Adams, bo ze mną jednego dnia urodził się tylko jakiś lamus, Gruff the Goat XD

Czekam aż żona wróci do Polski, bo jest P1, i rozbuduje trochę wyspę. Wtedy będzie można pograć.

Opublikowano

Isabelle ... <3  Że też pies z takiej cukierkowej gry ma więcej charyzmy niż 95% bohaterów gier poprzedniej generacji.

Nadal chcę się od tej gry oderwać dla poważnych tytułów a nie mogę... ona cały czas zaskakuje...