May 21, 20196 yr Sprawdzałem na store przez telefon, na koncie z dodatkami nie widzę jeszcze Niemców do dodania.
May 21, 20196 yr No ja mam wersję deluxe na koksa i jest tylko do kupienia za 14,99 a ten dodatek powinien być za free.
May 21, 20196 yr Może zmień sobie region sklepu na Argentynę i sprawdź, bo z tego co pamiętam to cebuliłeś gierkę stamtąd.
May 21, 20196 yr Może zmień sobie region sklepu na Argentynę i sprawdź, bo z tego co pamiętam to cebuliłeś gierkę stamtąd.Dobrze pamiętasz ale wszystkie dodatki wcześniejsze bez problemu były dostępne w polskim regionie [emoji4]
May 21, 20196 yr U mnie też z poziomu ps4 za 14 z groszami, ale jak kliknąłem na zakup to jest pobierz. Jest za free.
May 21, 20196 yr I jak wrażenia? Dla mnie bomba, model jazdy wydaje się trochę lepszy niż w D1 (tym razem naprawdę czuć w pewnych miejscach nierówności asfaltu), graficznie też prezentuje się doskonale (oświetlenie!).
May 23, 20196 yr Potrafi... Nawet kilka razy pod rzad, w tym samym miejscu, kiedy w timetrialu powtarzasz jeden OS w kolko xD
May 26, 20196 yr OMG! https://youtu.be/zd42XRX-EKU Jakieś protipy dla nowego gracza w dwójkę? W jedynce były jakieś preferowane ustawienia czułości czy innych ustawień.
May 30, 20196 yr Nic w DR 2.0 w ustawieniach pada nie zmieniałem w przeciwieństwie do pierwszej cześci. Mi wszystko pasuje na standardowych ustawieniach.
June 8, 20196 yr A we wtorek wjeżdżają Clubs, wreszcie będzie można tworzyć ligi. Jacyś chętni do ligi PSX Extreme?
June 9, 20196 yr Czy wersja cyfrowa ma gorszą grafikę? Nawet po aktualizacji mam z(pipi)aną ostrość... Ciężko w to grać.
June 9, 20196 yr 26 minut temu, Lucky77 napisał: Czy wersja cyfrowa ma gorszą grafikę? Nawet po aktualizacji mam z(pipi)aną ostrość... Ciężko w to grać. Co za różnica - płyta czy cyfrówka?? Jaka konsola? Generalnie czytałem że na konsolach tylko na KoXie w miarę gra wygląda. Nie jest to szczyt możliwości dzisiejszych grafików ale dla mnie jes ok (wer.XoX).
June 9, 20196 yr 1 godzinę temu, marbel007 napisał: Co za różnica - płyta czy cyfrówka?? Jaka konsola? Generalnie czytałem że na konsolach tylko na KoXie w miarę gra wygląda. Nie jest to szczyt możliwości dzisiejszych grafików ale dla mnie jes ok (wer.XoX). Xbox One Slim Ostrość jest tragiczna, rozmazane wszystko oprócz napisów w menu. Dla przykładu wirtualny prędkościomierz wygląda ładnie a na tym w kokpicie nie widać cyferek, jak by były zmatowiałe. Dirt I wygląda o niebo lepiej. Na YouTube wygląda to normalnie więc nie wiem o co chodzi.
June 9, 20196 yr Grafika na PS4 Pro wygląda lepiej niż na PS4 standard pod względem ostrości, ale i na podstawowej wersji nie jest źle. Mi pomogła regulacja telewizora (ostrość, dynamiczny kontrast).
June 9, 20196 yr 1 godzinę temu, Lucky77 napisał: Xbox One Slim Ostrość jest tragiczna, rozmazane wszystko oprócz napisów w menu. Dla przykładu wirtualny prędkościomierz wygląda ładnie a na tym w kokpicie nie widać cyferek, jak by były zmatowiałe. Dirt I wygląda o niebo lepiej. Na YouTube wygląda to normalnie więc nie wiem o co chodzi. Rozumiem, że cała gra Ci się już ściągnęła? W piątek ściągałem Dooma bo kumpel chciał pograć - było info że już można zacząć choć pobrało tylko połowę... I gra wyglądała fatalnie (sam początek gry) jakby były modele wszystkiego ale nie oteksturowane. Może masz coś podobnego? Ewentualnie spróbuj pobrać ponownie? Pogorszyło się po patchu?
June 9, 20196 yr Na zwyklej Ps4 gra prezentuje sie momentami tragicznie wiec I na X1 musi byc podobnie. Niedawno zakupilem w promocji Baja Edge of Control, remaster gry z X360 I ta gra momentami wyglada lepiej niz DR 2.0. Nie ma co zaklinac rzeczywistosci I uwazac ze cos wyglada niezle bo tak po prostu nie jest. Powiedzialbym, ze to przekret na miare Fallouta 76