Opublikowano 10 października 20186 l Autor ppe? absolutnie nie szanuje, beznadziejne artykuly, slabe recki, newsy tlumaczone na kolanie z internetu ale moze wrocimy juz do tematu?
Opublikowano 10 października 20186 l No wracjąc do tematu to news ten to zwykły recykling starych informacji, obliczony na kliki, bo przecież już na E3 kilka miesiecy temu Spencer zapowiadał streaming równolegle z nową konsolą nad którą pracują Oczywiście rzetelny serwis potrafiłby to wyjaśnić w jednym zwięzłym artykule w ktorym wyjasniliby wszystkie niedopowiedzenia, ale ten portal karmi się podsycaniem kontrowersji. A jednocześnie pojawila się okazja aby zamiast jednego artykułu można było zrobić kilka wysokozasięgowych newsów Celowo i z premedytacją hodują sobie ten plankton w komentarzach
Opublikowano 12 października 20186 l W dniu 9.10.2018 o 19:32, ragus napisał: Grania na małym ekranie nie pojmuje 30+ letni koń, którego pierwszą konsolą był xbox 360. No cóż. Nie pojmuje grania w ten sposób w tytuły robione pod 4k i hdr poza tym jakie 30+ Edytowane 12 października 20186 l przez MaZZeo
Opublikowano 12 października 20186 l Sam chce wymienić oleda z 55 na 65 cali pod nową generację więc wiadomix że ta usługa nie jest do mnie skierowana, a raczej do ludzi co sobie pracują na lapkach, patrzą w arkusze kalkulacyjne i od czasu do czasu pograją w candy crash czy jak to się nazywa. Nie przez przypadek porównuje się to do Netflixa. U mnie w robocie nie ma dnia bez dyskusji o nowych serialach i kto co obejrzał, a to wszystko przez łatwy dostęp do usługi i proste zasady abonamentu. To samo że Spotify - chcesz posłuchać sobie muzyki na czym chcesz, cyk i już masz. Wiadomo że wszędzie są hardcorowcy co budują setup pod Dolby Atmos I zrywają podłogi bo im się kabel utlenil (true story) ale nie każdemu tego trzeba. Tak samo jak nie każdy musi mieć tv 4k w salonie i konsole za 500 dolców bo usłyszał w pracy że jest jakaś fajna gierka.
Opublikowano 12 października 20186 l no nie wróżę dobrze tej usludze... wystarczy spojrzeć na przykład psp go...
Opublikowano 12 października 20186 l Przy psp go swiat jeszcze nie był gotów na nowe rozwiązania, teraz jesteśmy przygotowani
Opublikowano 28 października 20186 l Ciekawe https://www.windowscentral.com/microsoft-research-prototyping-xbox-controllers-phones-and-tablets?amp&__twitter_impression=true
Opublikowano 28 października 20186 l Zabrać ze sobą w krotka podróż, wsadzic tel i popykac w FH4? Jestem na tak.
Opublikowano 29 października 20186 l I takie coś mi się podoba. Chciałbym bardzo aby to wyszło. Pograć sobie w gry xboxa gdziekolwiek. Podłączasz do telefonu takie joycony i grasz.
Opublikowano 4 stycznia 20196 l http://pademosciane.pl/news/xcloud-przyszlosc-gier/ Jeden z Polaków miał okazję przetestować xCloud w praktyce i swoje wrażenia spisał w powyższym artykule. Ciekawe, że nawet na telefonie wymagane jest pobrane danych z gry, a zatem część operacji jest wykonywana bezpośrednio na urządzeniu.
Opublikowano 4 stycznia 20196 l szkoda ze pisze jak maciomaniak, wolalbym bardziej techniczny artykuł
Opublikowano 4 stycznia 20196 l No nie specjalnie idzie się czegoś dowiedzieć. Ping? Nie martwcie się Jakość obrazu? Nie martwcie się Płynność? Jest spoko Edytowane 4 stycznia 20196 l przez ASX
Opublikowano 13 marca 20196 l Na razie wygląda to równie źle jak Wrecking Zone Widać laga. Jeszcze dużo pracy przed Microsoftem.
Opublikowano 13 marca 20196 l Jak dla mnie to sytknie i z przyjemnością bym przetestował u siebie. Ciekawe w którym roku będzie to dostępne w PL.
Opublikowano 13 marca 20196 l Kiepsko to wygląda, mogli dać to komuś kto umie trzymać pad bo trudno jest nawet ocenić kiedy rzeczywiście rusza jakiś przycisk by porównać to z opóźnieniem na ekranie.
Opublikowano 13 marca 20196 l No wczorajszy pokaz to beka jak nic, strasznie duży lag, mam nadzieje ze na premierę się z tym uporają
Opublikowano 14 marca 20196 l No nie wygląda jakby ona grała, tyle razy w lewo pyknęła a auto prosto.
Opublikowano 14 marca 20196 l Albo mega lag albo video. Wystarczy zwrócić uwagę jak wciska prawy trigger a auto jedzie ze stałą predkościa.