Skocz do zawartości

W co teraz gracie?

Featured Replies

Opublikowano

Po skończonym Unicorne Overlord, pora na kolejny tytuł zalegający na kupce wstydu switcha, Triangle Strategy. Już po pierwszej małej bitwie, gierka zapowiada się sympatycznie😎

• Odpowiedzi 104
  • Wyświetleń 23 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na wakacje zabrałem Switch Lite-a, i żeby pograć coś w klimacie to padło na Shin Chan: Shiro of Coal Town  prosta gierka z stylu cozy-games, robienie zadań, łowienie ryb, łapanie robaczków itp,it

• Ken Adams
    Ken Adams

wpadlo 100% W 8 slowach DKCR to list milosny do DKC ze SNES. Nostalgia wywalona w gwiazdy. Najwazniejsze muzyka, w dzungli, lesie, kopalniach i fabryce, to jest wszystko nowe aranzacje klasykow W

• Dixie Kong’s Double Trouble. Gra, o której marzyłem w dzieciństwie. Pierwsze DKC to bez cienia wątpliwości gra mojego życia, jedyne 10/10 itp blah blah blah (Diddy’s Kong Quest gdzieś niedaleko 9

Opublikowano

Rytmiki mają u mnie szczególne stałe miejsce w serduszku. Więc gry pokroju Groove Coaster: Wai Wai Party czy Taiko no Tatsujin: Drum'n'Fun/Rhythm Festival na Nintendo Switch są systematycznie odpalane.

(* oczywiście przytoczone filmiki do poziomy hard i wyżej, ale ja bawię się równie dobrze na niższych poziomach trudności 😅)
(** tak - kupiłem bębenek reggie)

Edytowane przez Damk

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Po skończeniu Triangle Strategy, lecę dalej z kupką wstydu switcha i pora na Bravely Default 2. Jedynkę przeszedłem na 3ds, lata temu. Bardzo dobrze się bawiłem. Bravely to istny spin off final fantasy. Zabrakło jakieś licencji żeby sygnować tytuł finałową fantazją?

Opublikowano

Ja bym się na twoim miejscu wstrzymał i poczekał na drugiego Switcha. Gra jest bardzo dobra, ale animacja momentami potężnie szarpie i klatki lecą na łeb.

Opublikowano

W trybie przenośnym tego nie zauważyłem. Switcha 2 kupuję później. Jak kurz po jego premierze opadnie.