Opublikowano 4 maja4 maj Po skończonym Unicorne Overlord, pora na kolejny tytuł zalegający na kupce wstydu switcha, Triangle Strategy. Już po pierwszej małej bitwie, gierka zapowiada się sympatycznie😎
Opublikowano 5 maja5 maj Rytmiki mają u mnie szczególne stałe miejsce w serduszku. Więc gry pokroju Groove Coaster: Wai Wai Party czy Taiko no Tatsujin: Drum'n'Fun/Rhythm Festival na Nintendo Switch są systematycznie odpalane.(* oczywiście przytoczone filmiki do poziomy hard i wyżej, ale ja bawię się równie dobrze na niższych poziomach trudności 😅)(** tak - kupiłem bębenek ) Edytowane 5 maja5 maj przez Damk
Opublikowano czwartek o 07:553 dni Po skończeniu Triangle Strategy, lecę dalej z kupką wstydu switcha i pora na Bravely Default 2. Jedynkę przeszedłem na 3ds, lata temu. Bardzo dobrze się bawiłem. Bravely to istny spin off final fantasy. Zabrakło jakieś licencji żeby sygnować tytuł finałową fantazją?
Opublikowano czwartek o 12:563 dni Ja bym się na twoim miejscu wstrzymał i poczekał na drugiego Switcha. Gra jest bardzo dobra, ale animacja momentami potężnie szarpie i klatki lecą na łeb.
Opublikowano czwartek o 13:583 dni W trybie przenośnym tego nie zauważyłem. Switcha 2 kupuję później. Jak kurz po jego premierze opadnie.