Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co teraz gracie?

Featured Replies

Opublikowano

Po skończonym Unicorne Overlord, pora na kolejny tytuł zalegający na kupce wstydu switcha, Triangle Strategy. Już po pierwszej małej bitwie, gierka zapowiada się sympatycznie😎

• Odpowiedzi 114
  • Wyświetleń 25,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na wakacje zabrałem Switch Lite-a, i żeby pograć coś w klimacie to padło na Shin Chan: Shiro of Coal Town  prosta gierka z stylu cozy-games, robienie zadań, łowienie ryb, łapanie robaczków itp,it

• Ken Adams
    Ken Adams

wpadlo 100% W 8 slowach DKCR to list milosny do DKC ze SNES. Nostalgia wywalona w gwiazdy. Najwazniejsze muzyka, w dzungli, lesie, kopalniach i fabryce, to jest wszystko nowe aranzacje klasykow W

• Dixie Kong’s Double Trouble. Gra, o której marzyłem w dzieciństwie. Pierwsze DKC to bez cienia wątpliwości gra mojego życia, jedyne 10/10 itp blah blah blah (Diddy’s Kong Quest gdzieś niedaleko 9

Opublikowano

Rytmiki mają u mnie szczególne stałe miejsce w serduszku. Więc gry pokroju Groove Coaster: Wai Wai Party czy Taiko no Tatsujin: Drum'n'Fun/Rhythm Festival na Nintendo Switch są systematycznie odpalane.

(* oczywiście przytoczone filmiki do poziomy hard i wyżej, ale ja bawię się równie dobrze na niższych poziomach trudności 😅)
(** tak - kupiłem bębenek reggie)

Edytowane przez Damk

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Po skończeniu Triangle Strategy, lecę dalej z kupką wstydu switcha i pora na Bravely Default 2. Jedynkę przeszedłem na 3ds, lata temu. Bardzo dobrze się bawiłem. Bravely to istny spin off final fantasy. Zabrakło jakieś licencji żeby sygnować tytuł finałową fantazją?

Opublikowano

Ja bym się na twoim miejscu wstrzymał i poczekał na drugiego Switcha. Gra jest bardzo dobra, ale animacja momentami potężnie szarpie i klatki lecą na łeb.

Opublikowano

W trybie przenośnym tego nie zauważyłem. Switcha 2 kupuję później. Jak kurz po jego premierze opadnie.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Po przejściu Metroid Dread, nie mam dość metroidvanii, więc od wczoraj gram w Nine Sols ( fajna oprawa a/v i jest gra po polsku), na zmianę z Metroid Prime Remastered i eiyuden chronicle hundred heroes ( grafika śliczna, walki całkiem fajnie zrobione, ale nie wywołała gra u mnie efektu wow. Zobaczymy jak dalej, na razie 14h za mną).

Opublikowano
1 minute ago, genjuro said:

Po przejściu Metroid Dread, nie mam dość metroidvanii, więc od wczoraj gram w Nine Sols ( fajna oprawa a/v i jest gra po polsku), na zmianę z Metroid Prime Remastered i eiyuden chronicle hundred heroes ( grafika śliczna, walki całkiem fajnie zrobione, ale nie wywołała gra u mnie efektu wow. Zobaczymy jak dalej, na razie 14h za mną).

Czemu w Silksonga nie wbijasz?

Opublikowano
17 minutes ago, genjuro said:

...nie jestem gotowy...

Ha, to nie tylko i mnie musi swoje odleżeć? :)

Opublikowano
3 minutes ago, Paolo de Vesir said:

granie w swoim tempie >> gówno co to zesrane w kiblu >> poczucie rozczarowania grą po wskoczeniu na forumowy hypetrain

A kto był rozczarowany?

Opublikowano
Just now, Paolo de Vesir said:

Chodzi mi o to ogólne hypowanie każdej pojedynczej premiery + GOTG co 3 miesiące.

A co Ci to przeszkadza? Niech sobie ludzie hajpują. Ja jestem nahajpowany pod sufit na niektóre giereczki. To część zabawy, jak Games Awards na przykład

Opublikowano
40 minut temu, Homelander napisał(a):

A co Ci to przeszkadza? Niech sobie ludzie hajpują. Ja jestem nahajpowany pod sufit na niektóre giereczki. To część zabawy, jak Games Awards na przykład

Kompletnie nie zrozumiałeś posta. Nie mówię żeby ludzie nie jarali się grami tylko, że kierowanie się tą ekscytacją może być zgubne, a samo rozczarowanie bywa wówczas odwrotnie proporcjonalne do obecnych złotych gór. Z resztą w takim temacie DS2 to akurat większość pasażerów tego pociągu skończy chyba z nominacją, ale na rozczarowanie roku xd

Także o ubierając ten mój post w inne słowa - nic na siłę i nic wbrew sobie.

Opublikowano
38 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Kompletnie nie zrozumiałeś posta. Nie mówię żeby ludzie nie jarali się grami tylko, że kierowanie się tą ekscytacją może być zgubne, a samo rozczarowanie bywa wówczas odwrotnie proporcjonalne do obecnych złotych gór. Z resztą w takim temacie DS2 to akurat większość pasażerów tego pociągu skończy chyba z nominacją, ale na rozczarowanie roku xd

Także o ubierając ten mój post w inne słowa - nic na siłę i nic wbrew sobie.

Dokładnie zrozumiałem. Może Ty nie zrozumiałeś mojego :) Chyba każdy myślący człowiek liczy się z rozczarowaniem jak sobie coś niesamowicie hajpuje