Skocz do zawartości

W co teraz gracie?

Featured Replies

Opublikowano

Po skończonym Unicorne Overlord, pora na kolejny tytuł zalegający na kupce wstydu switcha, Triangle Strategy. Już po pierwszej małej bitwie, gierka zapowiada się sympatycznie😎

• Odpowiedzi 101
  • Wyświetleń 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na wakacje zabrałem Switch Lite-a, i żeby pograć coś w klimacie to padło na Shin Chan: Shiro of Coal Town  prosta gierka z stylu cozy-games, robienie zadań, łowienie ryb, łapanie robaczków itp,it

• Ken Adams
    Ken Adams

wpadlo 100% W 8 slowach DKCR to list milosny do DKC ze SNES. Nostalgia wywalona w gwiazdy. Najwazniejsze muzyka, w dzungli, lesie, kopalniach i fabryce, to jest wszystko nowe aranzacje klasykow W

• Dixie Kong’s Double Trouble. Gra, o której marzyłem w dzieciństwie. Pierwsze DKC to bez cienia wątpliwości gra mojego życia, jedyne 10/10 itp blah blah blah (Diddy’s Kong Quest gdzieś niedaleko 9

Opublikowano

Rytmiki mają u mnie szczególne stałe miejsce w serduszku. Więc gry pokroju Groove Coaster: Wai Wai Party czy Taiko no Tatsujin: Drum'n'Fun/Rhythm Festival na Nintendo Switch są systematycznie odpalane.

(* oczywiście przytoczone filmiki do poziomy hard i wyżej, ale ja bawię się równie dobrze na niższych poziomach trudności 😅)
(** tak - kupiłem bębenek reggie)

Edytowane przez Damk