Opublikowano 21 grudnia 20186 l 23 minuty temu, Velius napisał: Ja za duzo giftow dostalem wiec karma wraca i auto mi zdechlo xddd Pewnie wszechświat chce Ci powiedzieć coś w stylu "a Ty dokąd? Marsz przed kompa gierki ogrywać!"
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Ledwie co wstaję z łóżka i już coś takiego Wreszcie nadrobię zaległości
Opublikowano 21 grudnia 20186 l 3 minuty temu, tomzacz napisał: Ledwie co wstaję z łóżka i już coś takiego Wreszcie nadrobię zaległości Ja mogę dać znać że gierka za(pipi)ista. Cała seria vc poza revolution jest warta ogrania
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Coooo tu się stało Albo bardziej w klimacie, NANDA KOREŁA?! Ile ja z dwójką spędziłem czasu online na 360 to nawet nie chce mi się liczyć, Rikkudou Sennin wraca do gry! Dziękuję @Kymel!
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Tak jak Max Pain w ubiegłym roku tak samo teraz Frantik trafia w samo sedno z gierką którą miałem już wiele razy w koszyku z palcem na przycisku kup teraz
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Autor @Bzduras poyebało? Znowu akcja przechodzi na nową platformę, jesteście niesamowici
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Do kompletu, po jedynce z Passa będziesz miał od razu pretekst do sięgnięcia po dodatek
Opublikowano 21 grudnia 20186 l "gipuerka", kocham klawiaturę w tym telefonie Edytowane 21 grudnia 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Nawet nie minął 1 dzień, a bank już widzę rozbity xD Skromnie mówicie miało być?
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Autor teraz już będzie z górki, wierzę, że każdy się wypstrykał z kasy
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Sam wprawdzie nie biore udzialu ale dostalem rykoszetem Dzieki, moge sie odwdzieczyc w exalted orbach xD
Opublikowano 21 grudnia 20186 l @Rayos Mój numer jeden na liście Tak nie był tam przypadkiem. Właśnie w pracy instaluje XD Zaraz odpalam. To była w sumie jedyna gra którą bym sobie pewnie sam kupił pod koniec wyprzedaży po wypłacie. DZIĘKUJĘ :)
Opublikowano 21 grudnia 20186 l forumek jest popier dolony, rykoszety leca na lewo i prawo dziekuje Pan Velsu bonusowo castlevania 2 wjechala
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Prezenty z rana jak śmietana Bzudras dostarczył jedną z piękniejszych na te święta
Opublikowano 21 grudnia 20186 l W koncu ogram klasyk ktory tylko i wylacznie widzialem jak moj brat gra. Ostatnio przeszedlem pierwszego KOTORA, wiec mysle ze bedzie wysmienicie Dziekuje Panowie, ja w tym roku naprawde okrojone fundusze ale staram sie cos uzbierac zeby sie odwdzieczyc. PS. Jestem w robocie dzis i jutro po 16h wiec moge byc malo aktywny w temacie.