Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 70,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano
23 minuty temu, Velius napisał:

Ja za duzo giftow dostalem wiec karma wraca i auto mi zdechlo xddd

Pewnie wszechświat chce Ci powiedzieć coś w stylu "a Ty dokąd? Marsz przed kompa gierki ogrywać!" :kaz:

Opublikowano

PGh8AbP.png

Ledwie co wstaję z łóżka i już coś takiego :obama: Wreszcie nadrobię zaległości :D 

Opublikowano
3 minuty temu, tomzacz napisał:

PGh8AbP.png

Ledwie co wstaję z łóżka i już coś takiego :obama: Wreszcie nadrobię zaległości :D 

Ja mogę dać znać że gierka za(pipi)ista. Cała seria vc poza revolution jest warta ogrania

Opublikowano

Coooo tu się stało :fsg: Albo bardziej w klimacie, NANDA KOREŁA?! Ile ja z dwójką spędziłem czasu online na 360 to nawet nie chce mi się liczyć, Rikkudou Sennin wraca do gry! Dziękuję @Kymel!

SNkAMXQ.png

Opublikowano

image0.png

Uch tak :banderas:

Opublikowano

Tak jak Max Pain w ubiegłym roku tak samo teraz Frantik trafia w samo sedno z gierką którą miałem już wiele razy w koszyku z palcem na przycisku kup teraz :ohboy:

ms7U6Cn.png

Opublikowano
  • Autor

@Bzduras poyebało? :obama: 

vVpgoqq.png

Znowu akcja przechodzi na nową platformę, jesteście niesamowici :banderas: 

Opublikowano

Do kompletu, po jedynce z Passa będziesz miał od razu pretekst do sięgnięcia po dodatek :)

Opublikowano
11 minut temu, Bzduras napisał:

@Orzeszek nie zapomniałeś o czymś? :lapka:

?

Opublikowano
1 minutę temu, Orzeszek napisał:

?

PW

Opublikowano

Następny wariat, ajj co za święta :banderas:

iDjNBvV.png

Opublikowano

"gipuerka", kocham klawiaturę w tym telefonie :cool:

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Nawet nie minął 1 dzień, a bank już widzę rozbity xD 

Skromnie mówicie miało być? :notbad:

Opublikowano
  • Autor

teraz już będzie z górki, wierzę, że każdy się wypstrykał z kasy :) 

Opublikowano

Sam wprawdzie nie biore udzialu ale dostalem rykoszetem :obama:

jrV4MuC.png

Dzieki, moge sie odwdzieczyc w exalted orbach xD

Opublikowano

@Rayos Mój numer jeden na liście :obama:

K97HpIw.jpg

Tak nie był tam przypadkiem. Właśnie w pracy instaluje XD Zaraz odpalam.

0AdymS5.jpg

To była w sumie jedyna gra którą bym sobie pewnie sam kupił pod koniec wyprzedaży po wypłacie.  DZIĘKUJĘ :)

Opublikowano

PCgue3d_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

Dzięki śliczne panie złoty. :lapka:

Opublikowano

42aucT8_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

forumek jest popier dolony, rykoszety leca na lewo i prawo :notbad: dziekuje Pan Velsu :obama: bonusowo castlevania 2 wjechala :banderas:

Opublikowano

Prezenty z rana jak śmietana :fsg: 

tumblr_pk38at3lb71vrcbv0o1_1280.png

Bzudras dostarczył jedną z piękniejszych na te święta :santa:

Opublikowano

W koncu ogram klasyk ktory tylko i wylacznie widzialem jak moj brat gra. Ostatnio przeszedlem pierwszego KOTORA, wiec mysle ze bedzie wysmienicie :D Dziekuje Panowie, ja w tym roku naprawde okrojone fundusze ale staram sie cos uzbierac zeby sie odwdzieczyc.

orBZDSk.png

PS. Jestem w robocie dzis i jutro po 16h wiec moge byc malo aktywny w temacie.