Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Featured Replies

Opublikowano

No w online dostajesz więcej, do kilkuset. Ale to trzeba najpierw zagrać, co nie.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 148,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• bez ofiego sugerujacego ze user score ma wplyw na meta score:     to by swiat byl piekniejszy   :petard:

• Przed chwila grałem z siora online. Kurła, 20 lat temu graliśmy na split screen, a teraz znowu gramy razem i to online. ładnie zleciało. Dla mnie gra roku 2019

Opublikowano

ja bym chciał, by w online wyświetlało liczbę zdobytych monet. A nie wchodzę do PitStopu, po paru rundkach z Wojtasem ::lapka:: a tam 7000 monet.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Mnie wczoraj gra oszukała i po jakoś po 4 wyścigach przestało dodawać mnożnik do punktów :/ Dzisiaj za to trochę pocisnąłem singla i zrobiłem czasówki N.Tropy, a następny w kolejce Adventure na Hard.

Opublikowano

U mnie ntropy juz zalatwiony. Zostal ostatni swiatek na hard ktory dzis ogarne i jak codzien farmienie kasy na online.

XM pare meczykow w weekend online na mnozniku i dostajesz wiecej kasy niz przejscie ze dwa razy adventure. Offline sie nie opyla 

Dawaj online, ja pierwszy raz kupilem plusa wlasnie dla ctr :D

Edytowane przez kanabis

Opublikowano
12 godzin temu, XM. napisał:

Wszystko fajnie, ale niech zmniejsza ceny tych itemow. No ostro po(pipi)ilo kogoś - przeszedłem całe adventure i mnie stać na jeden strój i jakieś bzdety. Może w online jest trochę lepiej, ale no korva nie każdy w nie gra.

bo monety sie farmi online, w adventure to tam chyba po 20 leci, a online w weekendy nawet 600 za wyscig

Opublikowano

W adventure idzie po 30-40. Strasznie powoli idzie, chyba ze ktos jest tak chu.jowy jak ja to po pierwszych 4 trasach ma 7k :kaz:

Opublikowano
10 minut temu, Il Brutto napisał:

po pierwszych 4 trasach ma 7k

W sensie, że tak długo je powtarzałeś? No nieźle.

Podczas sesji online jak działa ten mnożnik czyli przez pierwsze pół godziny ścigania wpada ok 2,3-2,8k punktów, w weekend x2. Ogólnie nie są to słabe liczby, tylko trzeba regularnie grać. Jakby ustawili tak jak np w Rocket League, że niewykorzystane się kumuluje maksymalnie do tygodnia to już w ogóle by była bajka.

Opublikowano
2 godziny temu, Square napisał:

W sensie, że tak długo je powtarzałeś? No nieźle.

Podczas sesji online jak działa ten mnożnik czyli przez pierwsze pół godziny ścigania wpada ok 2,3-2,8k punktów, w weekend x2. Ogólnie nie są to słabe liczby, tylko trzeba regularnie grać. Jakby ustawili tak jak np w Rocket League, że niewykorzystane się kumuluje maksymalnie do tygodnia to już w ogóle by była bajka.

Wytlumacz mi dlaczego jak dojeżdżam piereszy online dostaje 80, a kolega z party dojezdza 7dmy i ma 150? 

Opublikowano

Przy pierwszym wyścigu online po resecie o 2 w nocy jest mnożnik punktów x1. Każdy następny wyścig to mnożnik x5 do osiągnięcia dziennego limitu ok. 2500 coinsow. Gdzieś wcześniej w wątku była tabelka ile punktów i za jakie miejsce się dostaje.

Wysłane z mojego HUAWEI NEM-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tak jak wyżej, najwyraźniej kolega miał jeszcze aktywny mnożnik. Sprawdź tabelkę i będziesz ogarniał ile i kiedy się dostaje.

W dniu 28.06.2019 o 18:53, firana140 napisał:

Dnbs3K6.jpg

Opublikowano

Jakie sterowanie macie ustawione? Classic, czy alternatywne?

Opublikowano

Classic, gaz pod RT nie pasuję mi kompletnie w kontekście dwóch przycisków od driftu/boosta.

Opublikowano

Właśnie, a w alternatywnym jak wykonać ten drift Boost? 

Opublikowano

Dokładnie na tej samej zasadzie, L1/X z tego co pamiętam.

Opublikowano

Bez Kingi to nie biorę udziału :/

---

a pisząc całkiem serio, ładny poziom żenady z tego bije

Opublikowano

Ale trasę do tego konkursu to mogli ciekawszą wybrać.

Opublikowano
2 godziny temu, grzybiarz napisał:

Mam czas 2:05, zrobiłem print screena. Co dalej?:)

Z takim czasem to dalej trenować ;)

Musisz zapisać rozgrywkę, wrzucić na YT i podlinkowane pod filmikiem wyżej z jakims tam dopiskiem.

No wszystko fajnie tylko czemu ta mapka chodzi w 20 fpsach u mnie? 1.47 bez rewelacji...myślę że z 1.40 trzeba pojechać

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Na Oxide'a jest 1:46, powyżej 1:40 nie ma nawet sensu podchodzić.

Opublikowano

Gdzie jest jakis opis tego konkursu? 

Beskitu wybrali jedyna mapke ktora nie chodzi w stalych 30fps xD

Opublikowano

Jest aktualizacja.

Nowa trasa bardzo spoko.

Edytowane przez XM.

Opublikowano
23 godziny temu, grzybiarz napisał:

Mam czas 2:05, zrobiłem print screena. Co dalej?:)

To twoje? 

8 godzin temu, XM. napisał:

Jest aktualizacja.

Nowa trasa bardzo spoko.

Fajnie, że dodali więcej zawartości, będzie co robić. Szkoda tylko, że część tych wyzwań to jakieś głupoty w stylu "Ukończ wyścig online na każdej pozycji w Crash Cove".