Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astral Chain

Featured Replies

• Odpowiedzi 210
  • Wyświetleń 45 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mówienie, że pierwsza Bayonetta na coś nie zasługuje  

• Tak trochę pograłem bo eldenik boży pożera cały mój wolny czas i muszę powiedzieć że po tym co widzialem to rewelacja. Od pierwszych minut czuć że robił to  ktos z pasją, czuć ta magię giereczkowa. Od

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Szukałem jakiś perełek na Switcha i tak to się kończy.  

Opublikowano

Pierwsze 10 sekund myślałem że to port XenoX.

Rusza się obłędnie, no i ta muza. Kamiya rób ze mną co chcesz ty przystojny skurczybyku.

Opublikowano

Muzyka wyje.bista i na razie to tyle - nazwisko Kamiya znowu tylko jako przyciągacz bo supervisor jak przy b2, a wklad marny - już od 6 lata nic nowego nie wypuścił. Sam gameplay, design to na razie nic powalajacego.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Z początku myślałem, że to nowy projekt Monolith ale i tak jestem niesamowicie zaskoczony. Składam pre-order jak tylko się pojawi. Coś pięknego, kocham cel-shading, kamiya zawsze wie jak zrobić porządny system walki, więc jestem spokojny o dobry nowy szpil. Dawać mnie to!

Opublikowano
7 minut temu, XM. napisał:

Muzyka wyje.bista i na razie to tyle - nazwisko Kamiya znowu tylko jako przyciągacz bo supervisior jak przy b2

to dobrze, że chociaż bayonetta 2 ujdzie w tłumie jako gra

Opublikowano

Xm dupi farmazony. Giera sztosik

Opublikowano

???

Ale co to ma do tego skoro Kamiya nie robił B2 i odpowiadał tam tylko za fabułę? Te grę w takim samym stopniu robi, a głównym prowadzącym jest typ od Anarchy Reigns. Grał ktoś z Was czy pitok w górze bo Nintendo? 

Edytowane przez XM.

Opublikowano

do mnie trailer directa

Opublikowano
1 minutę temu, XM. napisał:

???

Ale co to ma do tego skoro Kamiya nie robił B2 i odpowiadał tam tylko za fabułę? Te grę w takim samym stopniu robi, a głównym prowadzącym jest typ od Anarchy Reigns. Grał ktoś z Was czy potok w górze bo Nintendo? 

ja

mam kolegę w ameryce, który grał

Opublikowano
1 minutę temu, XM. napisał:

???

Ale co to ma do tego skoro Kamiya nie robił B2 i odpowiadał tam tylko za fabułę? Te grę w takim samym stopniu robi, a głównym prowadzącym jest typ od Anarchy Reigns. Grał ktoś z Was czy pitok w górze bo Nintendo? 

Ar grałem jak każda grę p* no i co zła była?

Opublikowano

Idz sie pojarac skosami  w mario i dum dum dum w rimejku zeldy. 

Opublikowano

xm oddychaj to takie żarty wiesz

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

Ar grałem jak każda grę p* no i co zła była?

Dobre 7/10

Opublikowano

No a na trailerach wygląda jak 2/10 a astral chain mocne 8,5 także wiesz jak będzie

1 minutę temu, ragus napisał:

xm oddychaj to takie żarty wiesz

Już jedzie do białego ci wpyerdolic okularniku

Opublikowano

qZhKqlc.png

Opublikowano
19 minut temu, XM. napisał:

Muzyka wyje.bista i na razie to tyle - nazwisko Kamiya znowu tylko jako przyciągacz bo supervisor jak przy b2, a wklad marny - już od 6 lata nic nowego nie wypuścił. Sam gameplay, design to na razie nic powalajacego.

Potwierdzam, nic tutaj póki co nie ma do spustów. Nijaki misz-masz. No ale trzeba znaleźć sobie na siłę goty skoro direct slaby.

Edytowane przez Arm9_Team

Opublikowano

Od kiedy zobaczyłem Akirę, to chciałem zagrać w grę, która łączy anime, cyberpunk i akcję. Astral Chain, jeśli zwiastun dobrze oddaje to czym będzie gra, polega na byciu członkiem specjalnego oddziału policji w cyberpunkowym mieście, który walczy z demonami. :obama: Żeby oprócz tej akcji była minimalna dawka otwartego świata i można sobie było pochodzić / pojeździć po tym mieście to byłbym już w ogóle zadowolony. 

Musiałbym grać w więcej niż 6 gier na rok żeby wszystkie interesujące mnie pozycje poprzechodzić. 

Opublikowano

bedzie kolekcjonerka

Opublikowano
1 godzinę temu, Ficuś napisał:

bedzie kolekcjonerka

Jakiś link do tego? Tylko pytanie czy kolekcjonerka będzie również u nas czy zapowiedzieli na razie japońską lub amerykańską wersję?

Opublikowano

na razie tylko kkw

https://nintendoeverything.com/astral-chain-collectors-edition-confirmed-for-japan/

Opublikowano

Mnie się podoba. Prawdopodobnie będzie day1. Takich gierek nigdy za wiele. No i Kamiya jest więc dodatkowo będzie truł dupę 10000twitami dziennie na Twitterze.

Opublikowano

Mocno średnio zachęcające.

Przecież wystarczy, żeby dali takiego odpicowanego  Madworlda w dobrym HD i pozamiatane.