Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Jest tu tego naprawdę sporo, ale z czasem się wyrobisz i sama gra poniekąd je ułatwi. ;)
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):Jest tu tego naprawdę sporo, ale z czasem się wyrobisz i sama gra poniekąd je ułatwi. ;)No bo problem mam taki że Krzyżak mi szwankuje i jestem zmuszony grać analogiem xd wszedłem chwilę do lokacji hunter coś tam, i były sekwencje gdzie musiałem jednocześnie po odbiciu się odwrócić, aby odbić się ponownie. Ciężko to widzę 😵
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 15 minut temu, lysyolec napisał(a):No bo problem mam taki że Krzyżak mi szwankuje i jestem zmuszony grać analogiem xd wszedłem chwilę do lokacji hunter coś tam, i były sekwencje gdzie musiałem jednocześnie po odbiciu się odwrócić, aby odbić się ponownie. Ciężko to widzę 😵Do ogarnięcia, ja od początku gram analogiem - ładnie to ogarnęli. ;)
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Zacząłem trzeci akt, ale na tym się skończy. Zabranie wszystkiego na początek, bo tak i walczenie w killroomie z tym zjebanym skośnym pogo, gdzie jeszcze robaczki zadają podwójne obrażenia, to dla mnie potwarz. Szkoda, bo liczyłem na kozackie walki z bossami, ale szkoda mi czasu na takie pierdoły.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. No szkoda, ale sile to bez sensu. Nyleth, Karmelita (zwlaszcza!) czy ostatni boss to swietne pojedynki i dla nich warto sie bylo meczyc.