Skocz do zawartości

Synthwave -> Retro Wave, lata 80 - najlepsza era muzyki!

Featured Replies

Opublikowano

To jak już jesteśmy przy gierkach, to soundtrack z Axiom Verge jest zajebisty.

• Odpowiedzi 480
  • Wyświetleń 130,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bartolinsky
    Bartolinsky

Stworzyłem kolejną playlistę w tym jakże pięknym gatunku, więc wrzucam tutaj dla zainteresowanych. Zależało mi na utworach, które będą elegancko pasować podczas jazdy autem nocą, czy wieczornych space

• Ninka ❤️        

• Nie wiem czy już ktoś wrzucał, ale moje niedawne odkrycie    

Opublikowano

Panie Jezusie, jakie to jest kórwa DOBRE. Chyba najlepsze co słyszałem w tym gatunku.

To bogactwo dźwięków, ta zmiana stylu na lekko industrialny.

Mogę wreszcie napisać, że coś mnie z kapci wypyerdoliło.

10/10 cała epka.

:fsg:

Opublikowano
  • Autor

Edytowane przez ajakssx

Opublikowano

NRW słucham już od jakiś 3-4 lata, nie ma lepszego połączenia niż słońce, rower, woda i właśnie NRW. Jedne z pierwszych kawałków jakie usłyszałem, a przy okazji jedne z lepszych. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jeszcze o LeBrock bym zapomniał, a widzę, że nikt nie wrzucił. Dla mnie wokal elegancki :cool:

Opublikowano
  • Autor

Edit. 

Gunship - Dark all day. Jaki to jest za(pipi)isty album, już czwarty miesiąc go słucham i jeszcze nie mam dość. 

Edytowane przez ajakssx

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

last boss room theme 

Opublikowano

siemanderko

poszukuje czegos na wosku, na prezent dla kumpla ktory lubi synthy.

moze ktos polecic cos za(pipi)istego, najlepiej nowego dla czystego brzmienia? wokal moze byc ale nie cheesy. raczej bede sciagal z discogsa, wiec fajnie gdyby sie dalo z europy to sciagnac. jakies 2- max 3 produkcje.

Opublikowano

Idealna muzyka do takiego wiosennego klimatu jak teraz, nic tylko wsiasc do auta i jechac przed siebie :dance:

Opublikowano

Robert Parker z rana jak śmietana

Opublikowano

Fajno, że sie podoba :cool:

Co do gatunku Cyberpunka to też mam zamiar stworzyć playliste w tych klimatach na powiedzmy 100 utworów. Bedzie głównie nastawiona na hard klubowe klimaty i na pewno ją tutaj podrzucę :lapka: