Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

@Pix nie no FFIX-R miało być na 2026 a ogłoszenia spodziewałbym się bardziej w lipcu w okolicach anniversary, szczególnie że mają robić jakiś show

@KrYcHu_89 to szykuj się na wygrzew bo pamiętam że zdecydowanie wyżej ceniłem sobie FFT od (baczność, spocznij) FF7..

obie gry wolałbym na Switcha 2 a że japsy przestały się h8ować to nawet jest taka szansa ;)

• Odpowiedzi 24,9 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Oczywiście garnitur wyprasowany na 23.00, bo nauczny jestem ubierania się stosownie do wydarzenia.

Opublikowano

Ale dzisiaj będzie chyba hype na Gow-vanie na S2, pewnie system seller.

Są pierwsze screeny z wersji na Switcha xD

image.png

Opublikowano

Ten znów z tym garniturem xd patrząc na ostatnie State of Playe to dres z bazaru i klapki wystarczą

Opublikowano

Mogą coś pokazać tym razem, bo hype trzeba nakręcić na ostatni kwartał roku, pare remasterow niespodzianek też się powinno pojawić.

Opublikowano

No ten Metroid GoW i FFT Remake to już praktycznie pewniaki, ale pewnie będziesz też sporo indyków. Nie można zapominać, że przed nami jeszcze summer game fest i impreza xboxa, więc niektóre hity third party tam się będą pokazywać.

Opublikowano
1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

State of Direct.

Myślę, że można sie spodziewać czegoś na Switcha 2, bez heheszków jak ten GoW to prawda to stawiam, że będzie day1 na S2 i sprzeda się lepiej niż na konsole Sony xD.

Opublikowano

Czekam na gameplay z Ghost of Yotei. Liczę też, że w końcu Insomniac coś pokaże z Wolverune'a.

No i może coś wreszcie od Guerilla Games. Trochę czasu od Horizon 2: Forbidden West już minęło.

Opublikowano

banderas

GameInfinitus
No image preview

Final Fantasy Tactics Remaster Hints Multiply Ahead of Ju...

Signs point to a Final Fantasy Tactics remaster reveal during Sony's June 4 State of Play as Square Enix reps and Jason Schreier hint at the announcement.

Opublikowano

Hype hypem, ale Square w planie wydawniczym na ten rok ma już tylko Bravely Default remaster na switcha i Dragon Quest I-II HD-2D Remake, więc może chociaż ten FFT się sprawdzi, bo o FF9 cisza.

Opublikowano

Tymczasem jutrzejszego dnia:

Screenshots_2025-06-04-12-53-19.png

Tak poza tym widać, że Sony się wzieło za przecieki bo wcześniej już zawsze były znane tytuły z prezentacji a teraz cicho sza.

Edytowane przez Patapon

Opublikowano

Mogliby też w końcu pokazać Dino Crisis Remake

Opublikowano

Żadnych bomb od 3rd party nie będzie, jeśli już mają być w tym tygodniu to w piątek, gdzie oglądalność będzie o wiele większa.

Opublikowano

Golem coś się pucuje o Born from the Wish do SH2 i Pragmacie "dzisiaj albo w piątek", ale to Golem.

Opublikowano
51 minut temu, XM. napisał(a):

Żadnych bomb od 3rd party nie będzie, jeśli już mają być w tym tygodniu to w piątek, gdzie oglądalność będzie o wiele większa.

No bo rok temu to był festiwal bomb

Screenshots_2025-06-04-21-25-05.png

leo