Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Mi Pragmata się podobała, choć już męczy ten Troy Baker wszędzie.
Największe jaranko mam starociami - FF Tactics i MK Legacy Kollection, ale ja stary i sentymentalny jestem.
MGS trójkąt faktycznie jakoś cienko wygląda, ale i tak day-one, bo... patrz punkt wyżej.
Gierka Sudy jak zwykle pozytywnie poryta, Silent Hill f trochę biedny i sprawia wrażenie jakiejś takiej mobilki - słabo to graficznie wygląda, mocno sztucznie i sterylnie, kilka klas niżej niż "nasze" SH2, ale liczę, że klimat będzie dobry, więc kij tam z wizualiami.
Bond - jaranko jak cholera - świetnie wygląda ten przystojniak, ma charyzmę, czar młodego Drake'a, doprawiony ciut większą, brytyjską powściągliwością.
Marvelowska bitka wyglada (i brzmi!) zajebiście - kupuję na premierę, mimo że w bijatyki nie umiem za cholerę, ale chcę to zobaczyć w ruchu i poczuć tę magię, jak za najlepszych czasów Dreamcasta i ogrywania arcade'owych gierek na tej cudownej konsoli.

• Odpowiedzi 24,9 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Poziom poprawności politycznej w tym bondzie przebil sufit absurdu.

Dobrze, ze sony dobrych gier nie pokazuje, zdążę akurat ograć backlog z czasow gdy gry byly bardziej interaktywne niż dziś.

Arcsystems pieknie sie skur*wiło. Marvel przyszedł, rzucił workiem pieniędzy i chłopy robią bijatyczke z przoranymi do pożygu przez popkulturę postaciami.

Opublikowano

Sóny obesrane, robi wszystko, aby ludzi powkurwiać.Masarka jakaś co się tam dzieje.

Opublikowano
15 minut temu, oFi napisał(a):

Poziom poprawności politycznej w tym bondzie przebil sufit absurdu.

Nie mam pierdolca na tym punkcie, a nie dało się tego nie zauważyć, absorbowało uwagę aż za bardzo.

Opublikowano

Dobry pokaz, wiele zróżnicowanych gier - Pragmata, Nioh 3, Everybody's Golf, kolekcja Mortal Kombat, FFT, MGS 3, jest w czym wybierać.

Opublikowano

Ja mam pierdolca na tym punkcie i oczywiście lekko uśmiechnąłem się na hinduską M, ale czarnego ziomka znam ze "Snatch" i The Walking Dead, a czarna Money Penny była już w Bondach z Craigiem, więc jakoś mnie to wszystko nie rusza.
Ważne, że James jest biały, wygląda zajebiście i ma świetną stylówę (ta kurteczkafsg).

Opublikowano

Nudne show jak dla mnie. Nawet jak jakaś ciekawa gra się przewinęła, to była słabo pokazana. Fajnie, że Pragmata żyje. Na plus James Bond.

Opublikowano
14 minutes ago, Wredny said:

Ja mam pierdolca na tym punkcie i oczywiście lekko uśmiechnąłem się na hinduską M, ale czarnego ziomka znam ze "Snatch" i The Walking Dead, a czarna Money Penny była już w Bondach z Craigiem, więc jakoś mnie to wszystko nie rusza.
Ważne, że James jest biały, wygląda zajebiście i ma świetną stylówę (ta kurteczkafsg).

Dokładnie, przecież obecny Londyn to kulturalny tygiel, więc wszystko jest naturalne i zgodne z realiami. Nie ma się czego czepiać

Opublikowano

Po co w ogóle te SoP było? Te gierki mogli w piątek pokazać.

5 lat konsoli i mamy tylko returnal, ratchet, gt7, astroboot i Spider-Man 2 od first party na ten moment.

Kiedyś największe wydarzenie i największy hajp, dziś już nawet nie rozczarowanie tylko obojetnosc.

Opublikowano
5 godzin temu, Wredny napisał(a):

Ważne, że James jest biały, wygląda zajebiście

no właśnie abstrahując od poprawności politycznej, największy uśmiech politowania wywołało to, że oczywiście musi mieć wielką bliznę na twarzy, bo wtedy twardziel, cool i bardziej męski, tak jakby nie dało się zrobić mniej zniewieściałego 26 latka bez tego

WqNZXcLriVBq8jLm5M3VV3.jpg

Opublikowano
25 minut temu, krzysiek923 napisał(a):

no właśnie abstrahując od poprawności politycznej, największy uśmiech politowania wywołało to, że oczywiście musi mieć wielką bliznę na twarzy, bo wtedy twardziel, cool i bardziej męski, tak jakby nie dało się zrobić mniej zniewieściałego 26 latka bez tego

WqNZXcLriVBq8jLm5M3VV3.jpg

wygląda jak młodszy Liściu

Opublikowano
46 minutes ago, Donatello1991 said:

Po co w ogóle te SoP było? Te gierki mogli w piątek pokazać.

5 lat konsoli i mamy tylko returnal, ratchet, gt7, astroboot i Spider-Man 2 od first party na ten moment.

Kiedyś największe wydarzenie i największy hajp, dziś już nawet nie rozczarowanie tylko obojetnosc.

No jeszcze Horizon FW i Ragnaroka, ale nie zmienia to jakoś za wiele

Opublikowano
19 minutes ago, Donatello1991 said:

Tylko one też były na ps4.

GT7 też, więc myślałem, że zapomniałeś.

Opublikowano

Całkiem spoko pokaz, można wręcz polecieć klasykiem i powiedzieć, że każdy coś tam dla siebie znajdzie nosacz3 FFT, Pragmata, gierka od Sudy, Silent Hill, Nioh 3? I ktoś twierdzący, że lubi gierki pisze o "żenadzie"? xD Obejrzałem sobie do kawki i jestem zadowolony z tego co zobaczyłem.

Opublikowano

Po prostu jeśli chodzi o Sony to ten pokaz był zbędny, w szczególności że zaraz sgf i tam można było to pokazać. Gierki jak Gierki każdy znajdzie coś dla siebie.

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał(a):

Sudy, Silent Hill, Nioh 3? I ktoś twierdzący, że lubi gierki pisze o "żenadzie"? xD Obejrzałem sobie do kawki i jestem zadowolony z tego co zobaczyłem.

Tu nie ma wielkiej filozofii - kiedyś człowiek czekał na pokaz od Sony, bo liczył, że na koniec znajdzie listę dokokszonych blockbusterów na wyłączność, a dostaliśmy festiwal multiplatform.

Można powiedzieć, że to świetny pokaz dla posiadaczy PC i Xboxów, ale nie powiem żeby nakręcił mnie do kupna Plejaka.

Opublikowano

Mogłem założyć się o kafla, że gdzieś wciśniesz w odpowiedzi na ten post Xboxa kaz Kurwa, czemu nikt nie chciał się ze mną założyć, ez money

Opublikowano

Sony po prostu za ostatnie gry od MS też chciało się jakoś zrewanżować.

4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Tu nie ma wielkiej filozofii - kiedyś człowiek czekał na pokaz od Sony, bo liczył, że na koniec znajdzie listę dokokszonych blockbusterów na wyłączność, a dostaliśmy festiwal multiplatform.

Można powiedzieć, że to świetny pokaz dla posiadaczy PC i Xboxów, ale nie powiem żeby nakręcił mnie do kupna Plejaka.

Opublikowano

Już nie wspominajmy, że jak XM wczoraj zauważył SoP to raczej mniejszy kaliber od kilku lat. Gdyby nazwali to PlayStation Showcase to można by narzekać, ale State of Play? Względem kilku ostatnich ostra forma zwyżkowa.

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, Mejm napisał(a):

Czemu oni poswiecaja tyle czasu bitce z tak krotkim rosterem?

xDDD

Calkiem ok sop. Nioh3, Pragmata, Silent Hill f, gra od tworów Journey, i zdecydowanie największa bomba, Marvel Tokon od Arc system. Pięknie to wygląda, będzie świetny tytuł, momentalnie skojarzenia z Marvel vs Capcom.

Opublikowano

No ArcSys wiadomo, że top. Zostawię tylko Maxa na potwierdzenie.

Opublikowano

Gry z każdej możliwej parafii, od klasycznych Mortali i nowego Silenta, przez duchowego następcę Journey, kolejną odsłonę Luminees oraz intrygujące pirackie rpg, aż po totalną jazdę bez trzymanki od Sudy, multik w stylu zapomnianego Brinka, powrót FF:T czy killera będącego już tuż za rogiem (Yotei).

A dla niektórych najważniejsze to narzekać na zbyt gładką mordę Bonda w, jakby nie było, fantastycznym zwiastunie 007 First Light.

Tym niektórym już się nie da pomóc :)