Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 27,1 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Pupcio, pokaż mi tą zbiórkę na nową szczoteczkę elektryczną, dołożę się.

Opublikowano

Ależ nie jest problemem i tak właśnie najlepiej zrobić, wydać te 1,5k ograć trzy warte ogrania eksy i elo.

Tak zrobił np drozdu, ograł astrobota i do żyda

Jak ktoś się bawi w pudełka to ps5 jest ok opcja ale wchodzić w ten ekosystem cyfrowo to trzeba być bardzo bogatym.

Opublikowano

No czas chyba na zbióreczke bo nie mogę pozwolić żeby mnie ominęły takie perełki jak horizon 3, wolverine i tlou2 remastered remake pro

Opublikowano
1 minutę temu, devilbot napisał(a):

Ależ nie jest problemem i tak właśnie najlepiej zrobić, wydać te 1,5k ograć trzy warte ogrania eksy i elo.

Tak zrobił np drozdu, ograł astrobota i do żyda

Jak ktoś się bawi w pudełka to ps5 jest ok opcja ale wchodzić w ten ekosystem cyfrowo to trzeba być bardzo bogatym.

Do żyda xD

Dzięki bogu nie mam takiej biedy w domu, że muszę sprzedawać swojego 3DS xl za każdym razem jak raz na rok będę chciał przejść jakąś grę, by mieć za co kupić chleb dla konia. Tylko mogę go schować do szafy i w każdej chwili użyć. Dzięki mamo i tato że przygotowaliście mnie do życia w świecie gdzie rozrywka na lata kosztuje 1500 zł i mnie na nią stać.

Może buty dziurawe ale nie muszę się użerać ze sprzedawaniem i kupowaniem sprzętu dp pogrania.

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano

Nie trzeba oczywiscie sprzedawać, można oddać do domu dziecka tylko to trochę chamskie by było bo gry po 350zł

Opublikowano

No to pograne w Horizona 3

Chociaż jest nadzieja na szybszą premierę bo teraz ostro ai ma pomagać przy tych hitach

Opublikowano

1 minutę temu, ASX napisał(a):

Z tym Horizonem 3 to bym się tak nie rozpędzał. Bo następna duża gra Guerilla i nad którą pracuje większość studia to Horizon GAAS na PC i PS5. Horizon 3 to nawet nie wiadomo kiedy może wyjść

Horizon Hunters Gathering Is Guerrilla's Next Big PS5 Game, Horizon 3 Still Years Away | Push Square

W sensie że lepiej nie ryzykować i do żyda xDDD?

Poważnie, to jestem pewien że w najgorszym razie H3 będzie na ps5 i ps6, podobnie jak H2. Nie ma możliwości by ominięto PS5, zbyt dużo ludu to ma, i zbyt dużo ludu oczekuje w końcu części stricte robionej pod PS5, nie licząc dużego DLC.

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano
21 minut temu, Rtooj napisał(a):

A gdzie pogram w Horizon 3 :)

na pc i xboxie, ale to gra z 2016 roku, to już mało kto chce grać

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał(a):

No czas chyba na zbióreczke bo nie mogę pozwolić żeby mnie ominęły takie perełki jak horizon 3, wolverine i tlou2 remastered remake pro

Słyszałem, że te last of us to ambitna głęboka produkcja i najbardziej robi wrażenie na ludziach co nigdy nie przeczytali żadnej książki.

Opublikowano

najpierw 5 lat rozważań i 100 pytań na forum czy już warto wydać 1700 zł, a potem sell żeby odzyskać 400 zł? Eh Ci pasjonaci z forum o grach

Opublikowano
4 minuty temu, devilbot napisał(a):

Nie trzeba oczywiscie sprzedawać, można oddać do domu dziecka tylko to trochę chamskie by było bo gry po 350zł

Nigdy nie kupiłem nowej gry w pudełku za więcej niż 309 zł, ale to wystarczy być rozgarniętym i nie być babcią którą wnuczek wysłał do empiku po grę.

A dzieci w domu dziecka przyjmą spokojnie PS5 i kupią sobie Dead Space Remake w pudełku za 50 zł.

Teraz, jimmy napisał(a):

najpierw 3 lata rozważań i 100 pytań na forum czy już warto wydać 1700 zł, a potem sell żeby odzyskać 400 zł. Eh Ci pasjonaci z forum o grach

I tak lepiej niż trzymać w domu 20 pudeł lego, by za 10 lat po inflacji sprzedać je z zyskiem -50 zł za sztukę.

Opublikowano
2 minuty temu, wojtas011 napisał(a):

na pc i xboxie, ale to gra z 2016 roku, to już mało kto chce grać

Beka, powinieneś jeszcze dopisać FIXED i dać Forzę w moim wpisie.

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał(a):

Po co komuś ps5 jak ma pc? Nie chce mi się wierzyć że tak jest więc prosiłbym TWARDE dane

a jak ma switcha2?

Opublikowano

Czy tak będą wyglądać kolejne serie od Sony wspomagane gen ai:

Streamable
No image preview

Watch unnamed | Streamable

Watch "unnamed" on Streamable.

Opublikowano
3 minuty temu, Rtooj napisał(a):

W sensie że lepiej nie ryzykować i do żyda xDDD?

chodziło mi tylko o to ze to pieśń przyszłości, aktualnie nie wiadomo czy, na co i kiedy może wyjść.

1 minutę temu, Rtooj napisał(a):

Nigdy nie kupiłem nowej gry w pudełku za więcej niż 309 zł, ale to wystarczy być rozgarniętym i nie być babcią którą wnuczek wysłał do empiku po grę.

Czyli starasz się kupować gry taniej? Musisz tutaj uważać z takimi deklaracjami bo zaraz możesz być oskarżony że nie wspierasz wystarczająco twórców

Opublikowano

2 minuty temu, messer33 napisał(a):

a jak ma switcha2?

Xbox + switch 2 najlepsze kombo hardkorowego gracza.

Xbox do mainstreamowej papki kupowanej po taniości w kluczykarniach i dzikich regionach a s2 do ambitnych produkcji.

Opublikowano
Teraz, ASX napisał(a):

Czyli starasz się kupować gry taniej? Musisz tutaj uważać z takimi deklaracjami bo zaraz możesz być oskarżony że nie wspierasz wystarczająco twórców

Wydaje mi się że gra tańsza w sklepie jest tańsza z powodu niższej marży sprzedawcy a nie mniejszej kwoty idącego do twórcy.

Opublikowano

A to już sie nie dziwie że rtooj ma pieniążki na 10 konsol jak robi co może żeby tylko okraść twórców gier i nie zapłacić pełnej ceny za gre

Opublikowano
4 minuty temu, devilbot napisał(a):

Xbox do mainstreamowej papki kupowanej po taniości w kluczykarniach i dzikich regionach i do YouTube a s2 do ambitnych produkcji.

poprawiłem

Opublikowano

Da się to odkręcić? Za zaoszczędzone zawsze 20 zł kupowałem narkotyki, ale faktem jest że mogłem przesłać do Sony.

Opublikowano
33 minuty temu, devilbot napisał(a):

Xbox + switch 2 najlepsze kombo hardkorowego gracza.

A zagrasz na tym w Sarosa?

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

A zagrasz na tym w Sarosa?

W sarosa zagram na steam decku jak studio w panice przed zamknięciem przeportuje