Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Mało brakowało a mielibyśmy i to, bo Bluepoint pracowało kilka lat nad God of Warem GAAS, ale skasowali

• Odpowiedzi 24,9 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
Godzinę temu, Pix napisał(a):

Kilka ostatnich state of play było dość średnich, więc się nie nakręcam. Ale oczywiście chętnie zobaczyłbym Wolverine'a, Silent Hill f, FFIX Remake, Kingdom Hearts 4, Residenta 9, plus jakieś soczyste gameplaye z GoY i Sorosa.

Skończy się pewnie na indykach, remasterach i może jakiejś jednej bombie.

W lipcu 25 urodziny FF9, teraz to juz na pewno zapowiedza.

Opublikowano

A co z God of War? Mówiło się o remasterze starych części, ale coś ucichło ostatnio.

Opublikowano
38 minut temu, ASX napisał(a):

Podobno będzie nowy God of War

Spoiler

Jako metroidvania w 2,5d

GOTY (bo w Grecji). No i nie ma nic lepszego niż jakieś mniejsze first party od Sony po latach robienia/kasowania ciągle tylko tych "dużych" gier.

Opublikowano
45 minut temu, ASX napisał(a):

Podobno będzie nowy God of War

Spoiler

Jako metroidvania w 2,5d

Jeżeli zbliżyłby się do zajebistości PoPa to jestem jak najbardziej na tak.

Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał(a):

Jeżeli zbliżyłby się do zajebistości PoPa to jestem jak najbardziej na tak.

Tylko szkoda, że gdzieś wyczytałem iż Atreus, ale może to sie akurat nie sprawdzi :).

-to chyba juz zdementowane i bez sensu imo Kratos pre GoW 1, styl graficzny jak Hades 1/2.

Opublikowano
34 minuty temu, Shen napisał(a):

W lipcu 25 urodziny FF9, teraz to juz na pewno zapowiedza.

A jak nie to na 30 urodziny już na pewno!

Opublikowano

Ale młóciło się w to kupę lat temu. No i ta muza banderas

Jeszcze Vagrant Story jakby odświeżyli na bogatości...

Edytowane przez Patapon

Opublikowano

Pierwszy raz grałem na szaraku, ziomek mi podrzucił płyte, mówi, że chyba gra na playstation, ale nie miał konsoli i nie mógł sprawdzic. Na płycie było tylko napisane FFT. Miałem poradnik z PlayerStation plus z wszystkimi jobami, przeglądałem go długo przed tym jak dostałem gre, więć nic z tego nie rozumiałem. Potem był grany remaster na psp i kilka lat temu jeszcze na androidzie w jakieś promce wyrwałem za jakies 15zł i przeszedłem trzeci raz. Plotki o odswiezeniu FFT juz krążą od lat.

Opublikowano
Godzinę temu, Patapon napisał(a):

Jeszcze Vagrant Story jakby odświeżyli na bogatości...

Poszłoby w nachy z gruzem banderas

Opublikowano

Pragmata, GoW vania, FFT-R, drugi projekt Naughty Dog, Wolverine, gameplaye Yotei i Saros i możemy mówić o czymś udanym

z takim timingiem jaki sobie ustawili to muszą się czymś wyróżnić bo dzień później znikną w otchłani zapomnienia...męczenie buły jakimiś Puyo Puyo na godzinę przed startem Switcha 2 nie wchodzi w grę

Edytowane przez nero2082

Opublikowano

Kiedyś były ploty o MotorStormie. Zniósłbym jajko jeśli byłaby to prawda.

Media Molecule też niech się ogarnie. Zeszłą generację przeleciali na nic nie znaczącym dla przeciętnego gracza edytorze, a obecna weszła już w drugą polowę swego życia. Dziwię się Sony, że ich jeszcze nie zakopali 3 metry pod ziemią.

20 lecie również obchodzi Most Wanted. Ploty były od dawna ale czy elektronicy wypuszczą remaster jak Hot Pursuit 2 to daję na to 3% szans.

Edytowane przez Patapon

Opublikowano

No, ale kto miałby robić tego Motorstorma? Oni nie mają studia do jakichkolwiek ścigałek arcade.

Opublikowano
2 hours ago, Patricko said:

No, ale kto miałby robić tego Motorstorma? Oni nie mają studia do jakichkolwiek ścigałek arcade.

Po co ścigałka arcade skoro jest Forza Horizon? Ja też bym wolał cos a'la PGR4, Driveclub albo RalliSport Challenge 2, ale ostatecznie FH5 jest znakomita

Opublikowano
3 godziny temu, Shen napisał(a):

Ale będą bomby od Squarefloyd

Screenshot_20250604_025845_Reddit.jpg

Coś czuję, że rimejk IX i rimejk Tactics na jednym pokazie to by było za dużo. Oczywiście hype jest na FFT, ale zaczynam myśleć, że nigdy nie doczekamy się tej dziewiątki frog

Opublikowano

Na FFT zrobione w stylu 2D-HD czekam już z 3 lata, od wycieku nVidii. Może tym razem się uda. Niech tylko ogarną balans dodatkowych postaci a ukończy się kolejne 5 razy.

Opublikowano
48 minut temu, łom napisał(a):

Na FFT zrobione w stylu 2D-HD czekam już z 3 lata, od wycieku nVidii. Może tym razem się uda. Niech tylko ogarną balans dodatkowych postaci a ukończy się kolejne 5 razy.

Obawiam się, że jednak to będzie styl "remasterski", a nie "rimejkowski", ale chciałbym się mylić, dla mnie i tak bomba, bo nie grałem w FFT nigdy.

Opublikowano

Lego Kratos na Swticha 2.potter

3 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

a jakieś nowe gry będą?

Gow-vania, ponoć z wersją na S2 day1, jak klocki Horizon.

Opublikowano
42 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Obawiam się, że jednak to będzie styl "remasterski", a nie "rimejkowski", ale chciałbym się mylić, dla mnie i tak bomba, bo nie grałem w FFT nigdy.

Też się własnie obawiam, że to jak już powstaje to na silniku Tactics Ogre więc zdecydowanie nie bedzie sie czym jarać jak chodzi o graficzke. Za remake na 2D-HD mogę dac sporo ale za remaster na tym co Tactics Ogre to promka.