Opublikowano sobota o 12:241 dzień Śmiesznie się to czyta, sam fakt że musiałeś przetestować 10 czy 11 kart w cenie 12-15k i nadal nie do końca jesteś zadowolony świadczy że jednak straszne gowno z tych nowych kart zrobili z totalnie odrealnioną ceną.Kumpel siedzi na 5090 i ma te same problemy co ja na 5080, co by nie mówić przy tak chujowej premierze, tak wywindowanych cenach takie rzeczy nie powinny mieć miejsca podobnie jak te wszystkie świerszcze które byłeś zmuszony zwrócić do sklepów.
Opublikowano sobota o 12:441 dzień No ale ja nigdzie nie napisałem, że karty są super i nie mają wad. Do mnie jedzie 11 sztuka. Tym razem Aorus Master. I jak będzie dalej słychać cewki, to będą kolejne aż do skutku. Ale ze sterownikami problemów nie mam :) Zabawne jest to, że jak napisałem tu o cewkach w ps5 to byłem pojebanym świrem bo przecież żadnych cewek nie słychać, ale jak pisze ze stery nvidia u mnie są okej to już zadyma 🤣🤣🤣🤣
Opublikowano sobota o 12:451 dzień Teraz, PiPoLiNiO napisał(a):Do mnie jedzie 11 sztukaTo już choroba psychiczna byku.
Opublikowano sobota o 12:461 dzień 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):To już choroba psychiczna byku.Napisał obrońca Xbox 😎
Opublikowano sobota o 12:491 dzień 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a):Napisał obrońca Xbox 😎Sprzętu za 2K który działa bez zarzutu od dnia premiery.
Opublikowano sobota o 14:551 dzień 5070 Ti za 3190złPNY Karta Graficzna GEFORCE RTX™ 5070 Ti 16GB Triple Fan DLSS4 : Amazon.pl: ElektronikaJaki model by to nie był to CENA SZTOS!
Opublikowano sobota o 18:161 dzień @easye Nie polecam. Fatalne wentyle. W teorii te same co w Suprim, w praktyce głośne rezonujące gówna.
Opublikowano sobota o 20:261 dzień W dniu 5.04.2025 o 09:54, PiPoLiNiO napisał(a):@MarekCol Po przerobieniu 3 Astral, 1 TUF, kupiłem Suprim i w końcu jest cisza i spokój od cewek :)Co się stało, czemu tej nie zostawiłeś?
Opublikowano sobota o 20:481 dzień 20 minut temu, GearsUp napisał(a):Co się stało, czemu tej nie zostawiłeś?Powód zawsze ten sam. Świerszcze lubią po pierwszych dniach ciszy się wjebać do środka :)
Opublikowano sobota o 20:571 dzień 8 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):Powód zawsze ten sam. Świerszcze lubią po pierwszych dniach ciszy się wjebać do środka :)Byku, wybacz dyletantyzm, ale to nie jest tak, że elektronika też z czasem się "dociera" i wówczas ten dźwięk po prostu znika?
Opublikowano sobota o 21:041 dzień @Paolo de Vesir Nie świerszcze przy 400-500W. Zresztą problem nowych 50xx, jest hałas cewek na pulpicie, w przeglądarce. Jak masz 1440p i 120-144Hz to często jest git, ale jak dajesz 4k i 240Hz to przeglądasz forum i słyszysz piszczenie :)
Opublikowano sobota o 22:591 dzień 5 godzin temu, easye napisał(a):ja mogę oddać za to:wylosowałem chyba tą samą promkę, przez dwie sekundy kusiło ale potem sobie przypomniałem że na co mie to
Opublikowano sobota o 23:381 dzień A nie pomyślałeś może, że tak już musi być i cicha wersja karty nie istnieje? Może zejdź model niżej.
Opublikowano wczoraj o 00:06 1 dzień Kto ma zejść model niżej PiPoLiNiO? XD Pierwszy raz w dziale PC?
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Mogę potwierdzić, niektóre sztuki u @PiPoLiNiO napierdalały na pulpicie przy ruszaniu myszką. A że ma kompa na biurku koło uszu to był dramat. Edytowane 20 godzin temu20 godz. przez creatinfreak
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Pytanie brzmi jak za taką cenę może być w ogóle taki problem z cewkami. Coraz bardziej się skłaniam ku 6080s w przyszłości pod w4 i gt6 zamiast ryzykować z 90. Bo sama zabawa z wymianka by mnie wkurwiała.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):6080s w przyszłościProblem w tym, że 5080 robią dokładnie to samo :/
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ale z 80 jest może ciut lepiej. Ogólnie cewki to loteria i nawet na dużo słabszych modelach mogą się odpalać. Moja 4080s świerszczy w grach, ale że mam kompa na podłodze pod tv, nie siedzę przy nim i gram na słuchawkach jakoś mega mi to nie przeszkadza.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 10 godzin temu, Chewie napisał(a):wylosowałem chyba tą samą promkę, przez dwie sekundy kusiło ale potem sobie przypomniałem że na co mie toMam tak samo - zabite 12 k to za 3, 4 lata znowu cały PC się zupgreduje.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Oby był to korzystniejszy upgrade niż ostatnio robiłeś xd4080-S do 5080 z tego co kojarzę?Wymierne korzyści pewnie masz takie jak ja po 4090 -> 5090 na oledzie 42" 120Hz.Prawie żadne xdNo ale nie odpalałem jeszcze Wu Konga, a Cyberpunka mi się nie chce 3-ci raz przełazić, ani do klatek masturbować.