Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Śmiesznie się to czyta, sam fakt że musiałeś przetestować 10 czy 11 kart w cenie 12-15k i nadal nie do końca jesteś zadowolony świadczy że jednak straszne gowno z tych nowych kart zrobili z totalnie odrealnioną ceną.Kumpel siedzi na 5090 i ma te same problemy co ja na 5080, co by nie mówić przy tak chujowej premierze, tak wywindowanych cenach takie rzeczy nie powinny mieć miejsca podobnie jak te wszystkie świerszcze które byłeś zmuszony zwrócić do sklepów.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No ale ja nigdzie nie napisałem, że karty są super i nie mają wad. Do mnie jedzie 11 sztuka. Tym razem Aorus Master. I jak będzie dalej słychać cewki, to będą kolejne aż do skutku. Ale ze sterownikami problemów nie mam :) Zabawne jest to, że jak napisałem tu o cewkach w ps5 to byłem pojebanym świrem bo przecież żadnych cewek nie słychać, ale jak pisze ze stery nvidia u mnie są okej to już zadyma 🤣🤣🤣🤣
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Teraz, PiPoLiNiO napisał(a):Do mnie jedzie 11 sztukaTo już choroba psychiczna byku.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):To już choroba psychiczna byku.Napisał obrońca Xbox 😎
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a):Napisał obrońca Xbox 😎Sprzętu za 2K który działa bez zarzutu od dnia premiery.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 5070 Ti za 3190złPNY Karta Graficzna GEFORCE RTX™ 5070 Ti 16GB Triple Fan DLSS4 : Amazon.pl: ElektronikaJaki model by to nie był to CENA SZTOS!