kislawa 548 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 (edytowane) @pawelgr5 Ok, czyli ja równie dobrze mogę napisać że to super popularne bo ja i znajomi tak robią? No nie, dowód anegdotyczny można sobie wsadzić... bez danych ciężko powiedzieć jak to jest popularne. Dlatego pytałem czy są jakieś statystyki bo jestem ciekaw. Zgadzam się że to niszowy ficzer ale wciąż znam kupę ludzi którzy tak grają. Edytowane 25 Sierpnia 2023 przez kislawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 1 hour ago, Shen said: Sam znam jedną pare co tak gra w diablo i czekaja wlasnie na baldura, tylko maja drozszego xboxa, a nie hamulcowego. Ogólnie gdyby moja żona lubiła takie gry to z chęcią bym pograł w D4 czy BG3. Chociaż w RPG to lubie się zanurzyć, a nie wiem czy we dwóch byłoby to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Wlasnie mi sie sciaga pare ladnych GB updatu. Mial byc jakis nowy hotfix czy to ten duzy co zapowiedzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Dodatkowo: - gracze łącznie spędzili już w grze 200mln godzin -You won’t be waiting long for Patch 2, which is right around the corner. This update will feature significant performance improvements - but we’ll go into more detail about that closer to its release. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Trochę tego jest: https://forums.larian.com/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=886485&#Post886485 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Very nice mam nadzieję że na sonkę już będzie takie spaczowane za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Gra grywalna od premiery, a i tak 4 hotfixy i 1 ogromny paczyk. Meanwhile inne gierki czekają na patcha poprawiającego gamebreaking bugi (np. Fallen Order) od pół roku... Edit: chodziło mi o Jedi Survivor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 No to mnie rozwala, wystarczy spojrzeć na to jak wygląda obecnie Diablo 4. Wyszły w niedługim odstępie czasu, patchy mniej więcej tyle samo, ale Blizzard co chwila coś zjebawszy i przepraszał. A porównania jeśli chodzi o zasoby ludzi i pieniędzy nie da się nawet zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 867 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 5 godzin temu, pawelgr5 napisał: zgadzam sie, ale tutaj wiekszy problem dla Phila to pewnie brak najlepszego cRPG ostatnich lat, ktory pomimo nie bycia gowno cinematiciem jest mega popularny. Nas pewno polityka MS musi byc doprecyzowana co wolno a czego nie. Też uważam, że Phil stwierdził, że woli poświęcić stacjonarny tryb kooperacyjny na XSS, a mieć grę dostępnà w tym roku, choćby i na grudzień. No bo jak to, konkurencja ma bezproblemowy dostęp do jednej z najlepszych gier 2023, o której wszyscy mówią, a ja co, premiera dopiero w 2024 chuj wie kiedy? A pewnie jak Larian poobcina jeszcze coś niecoś to być może patchem wrzucą tego coopa w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 132 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Czy jest sposób na szybką wymianę przedmiotów z postacią odstawioną chwilowo na boczny tor czy muszę to ogarniać za każdym razem przed zamianą kompana? Bywa, że taktycznie chcę zmienić jakąś postać przed trudniejszą walką - czy takie częste żonglowanie wpływa na stosunek innych postaci do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 132 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 10 minut temu, Gregorius napisał: Czy jest sposób na szybką wymianę przedmiotów z postacią odstawioną chwilowo na boczny tor czy muszę to ogarniać za każdym razem przed zamianą kompana? Bywa, że taktycznie chcę zmienić jakąś postać przed trudniejszą walką - czy takie częste żonglowanie wpływa na stosunek innych postaci do mnie? Nie ma niestety, tylko zostań, dołącz, w szoku jestem, że po tylu latach ea nikt tego nie ogarnął. Nie wpływa, jak coś ma wpływ zawsze masz info w lewym górnym rogu. Końcówka drugiego aktu i już trochę za łatwo jest, ale chyba zostawię balanced, tacticana na drugie przejście Dark Urgem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 169 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Jestem po podmroku i mam wrażenie że w choooj rzeczy ominąłem. Czeka piękne drugie podejście na plejce. Cytuj Odnośnik do komentarza
knotek 211 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 To jest gra, która i po trzecim przejsciu pozostawia poczucie że nie wszytsko widziałeś. I to jest cudowne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Róg Wojenny Grudy - tego oświeconego ogra można wykorzystać tylko raz? Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 132 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Nie wiem czy raz, ale napewno tylko w 1 akcie, więc nie ma co zwlekać ja czekałem i w końcu nie skorzystałem w ogóle, bo już nie mogłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 No doszedłem właśnie do zaginionej przesyłki gdzie jest masa Gnolli na wyższym levelu i mnie biją. Może to w końcu jest dobra okazja, czy będzie coś jeszcze trudniejszego w 1 akcie? Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 132 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Te gnolle były w sumie najcięższe, tylko wiadomo, zależy jakie wybory dalej zrobisz i do jakich walk doprowadzisz albo nie. Z gnollami udało mi się za drugim razem, ale na koniec przeżyła jedną postać z 3 hp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Dzięki w takim razie wzywam drużynę pierścienia. Piękna jest ta gra, udało się wszystko rozegrać bez strat - Gruda oświecony po tej walce daje Ci jeszcze jedną propozycje, ale można na tym waszą umowę zakończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Ale jeżeli chopdzi o RPG to dla mnie gra jest nie do ogarnięcia. Milion klas, subklass, magi, po 4 levelu dochodza atuty - no gdyby gdzies byl poradnik do druzyny pierscienia to bym z checial go najpierw przeczytal. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 132 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 (edytowane) Mi najbardziej pomogły combat guide. Jak już połapiesz co i jak działa w walce to wtedy o wiele prościej drużynę zbudować i odpowiednio wybierać przy levelovaniu. Edytowane 27 Sierpnia 2023 przez tjery 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 169 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Myślę że na średnim spokojnie można ogarnąć bez poradników. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Też bym sobie zabawy nie psuł poradnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 132 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 (edytowane) Ale to co wkleiłem to nie poradniki, tylko wytłumaczenie zasad, co to AC, ST, koncentracja itd., które czary korzystają ze statów ataku, a które z ST i jakiej cechy itp., żeby zrozumieć zasady mechanik walki. Dla mnie to pierwszy D&D i na początku nie czaiłem np. czemu błogosławieństwo przestało nagle działać, a po prostu rzuciłem tą samą postacią inny czar na koncentrację. 100x lepiej się gra jak się wie o co chodzi i czemu jest tak i tak, a nie tylko patrzy na te procenty co gra pokazuje. Edytowane 27 Sierpnia 2023 przez tjery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi