Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, number_nine napisał(a):

Gdzieś tam czytałem, że do dlc najlepiej wchodzić od któregoś lvlu, a ja zupełnie nie pamiętam na jakim skończyłem podstawkę... Mam nadzieję, że pierwsze sesje nie skończą się na grindowaniu :D 

Akurat ta lokacja z mogh idealna pod levelowanie. 

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 528,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano
11 minut temu, kudlaty88 napisał(a):

Tymczasem w drodze do NZ, jeszcze trzy godziny i jazda:sapek:

Daj znać jak tam :D 

Opublikowano
11 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Akurat ta lokacja z mogh idealna pod levelowanie. 

To było to szczelanie z łuku do tego wielkiego gawrona ? :D

Opublikowano
3 minuty temu, Plackus napisał(a):

To było to szczelanie z łuku do tego wielkiego gawrona ? :D

Ta, ale to już chyba załatali, ale i tak ta ścieżka na dół z tymi żabuchami to tysiące lecą w mig.

Opublikowano

Z informacji na steamie wynika, że o 18 będzie można grać. 

Screenshot_20240620_123306_Steam.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Szermac napisał(a):

Dodali możliwość używania Torrenta podczas walki z Elden Beast :gachigasm:

a to nie głupie, będzie go można szybko dogonić i jebnac skokiem przy dismouncie gratis. 

Opublikowano

Ściągam teraz 21gb patcha i 20 dlcka ehh...

Chwile pograł i jest grubo pierwszy poboczny boss wytarł mną podłogę 11razy, mobki biją za 40%hp co prawda jestem bez armora ale i tak boli. Początkowy poziom trudności oceniam na Caelid/10.

Design to znowu topka topek klimacik wylewa się z ekranu oby dalej było tak dobrze jak jest teraz. 

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Odpaliłem dzisiaj po 2 latach żeby rozruszać stare kości, no i pamięć mięśniowa mnie zawiodła, wpierdol od zwykłych mobków na 120 lvlu zaliczony, można iść do dlc :balon:

Opublikowano

Ja w ramach treningu ubiłem sobie Malenie, teraz chwila drzemki i lecimy z tą nocką :banderas:

Opublikowano

Ja już cisnę 4h bo nowa zelandia. Jest bardzo dobrze trzymam mocz bo szkoda mi czasu iść się odlać, znacie to uczucie.

Opublikowano
28 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Unlock dopiero o 00:00 :/

Hiszpania-Włochy jeszcze, szybkie studio i wjeżdżamy xD

Opublikowano

Na NG 7+ jest w  ciul niezbalansowane ciężko cokolwiek ugrać. Chyba trzeba będzie nowa postać zrobić albo pozbierać do palki bo wymiękam. Goty nieironicznie no jest wypas. 

Opublikowano

Pierwszy main boss ubity. Padł szybciej niż wysoko klasowy mobek:pawel:Co tu się odpierdziela to mistrzostwo swiata, walcząc pvp mniej się na klepałem klawiszy, masherka jak w bijatyce. Kombosy niektórych przeciwników przegiete i słodziutkie delaye mają w trakcie komba plus doskoki i ciosy zmylki np robi zamach  za głowy a wyprowadza pchnięcie bokiem a przy następnym takim zamachu leci magiczna dystansówka. Chore pojeby to wymyśliły. 

Opublikowano

No jest mocno, ogólnie pierwsze wyjście z tunelu i to co się ukazuje oczom :gachigasm: Już wiesz, że jesteś w domu i najbliższy czas spędzony z tym tytułem to będzie banderas za banderasem.

Musiałem zrobić respeca i wróciłem do Dexa niezawodnego :cool:

Opublikowano

Kurła pan 

Spoiler

Jebany piecyk 

Zrobił wrażenie na dzień dobry, oczywiście wizualnie bo później tylko kwiknął :vegeta_smile:

Opublikowano

Fajna gra 

:)

----

Skala wszystkiego robi wrażenie, ale niektóre random moby i ich nieprzerywalne combo to niezły hardkor, trzeba uważać xD.

Opublikowano

No piękny ten pierwszy boss, tylko jak zwykle praca kamery to jeden wielki chaos xD